artline Δημοσιεύτηκε March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2013 Καλησπέρα σας, όσο ήμουν συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας στον ΟΤΕ με ISDN και είχα ενεργοποιημένη την προώθηση κλήσεως σε μη απάντησης προς το κινητό μου, όταν γινόταν η εκτροπή μιας κλήσης στο κινητό μου εμφανιζόταν το αντίστοιχο εικονίδιο, το οποίο έδειχνε πως η κλήση είμαι από εκτροπή και όχι απευθείας στο κινητό. Εδώ και λίγες μέρες που είμαι πλέον συνδρομητής με FULL LLU στην HOL και δεν έχω πλέον στο κινητό μου την ένδειξη πως η κλήση είναι από εκτροπή. Την εκτροπή την έχω ενεργοποιήσει κανονικά με την παρακάτω εντολή. Ενεργοποίηση: *61* αριθμός προώθησης κλήσεων # Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 έχεις το ίδιο κινητό με τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλά το πας, αλλά πιθανότατα είναι θέμα υπηρεσιών ψηφιακής ευκολίας (εκτροπή, προώθηση, φραγή κλπ) παρόχου. Σε τι κινητό είναι; Να το δοκιμάσω και εγώ με την hol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 μήπως ο οτε σου το χρέωνε και γι αυτό σου έδινε δυνατότητα εμφάνισης της ένδειξης στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. July 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπέρα, έχω το ίδιο κινητό με πριν, από όσο ξέρω και είδα τους λογαριασμούς ο ΟΤΕ δεν με χρέωνε κάτι παραπάνω, απλά είχα ISDN. Ξέρει μήπως κανένας από εσάς ποιος είναι ο τεχνικός όρος για την συγκεκριμένει υπηρεσία, ώστε να την ζητήσω από την HOL, διότι η άνθρωποι εκεί κάνουν πως δεν καταλαβαίνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. August 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλησπέρα, υπέβαλα αίτημα παραπόνου στην HOL, για χ φορά, και με πήραν μέσα σε 5 λεπτά τηλέφωνο. Τουλάχιστων τώρα κατάλαβαν τη ακριβώς θέλω και δεν έκαναν τον κινέζο. Η απάντηση δυστηχώς ήταν αρνητική, σε ερώτηση μου εάν υπάρχει πρόβλεψει να παρέχεται αυτή η υπηρεσία στο μέλλον η απάντηση ήταν δεν ξέρουμε. Το θέμα είναι πως η μητρική εταιρία της HOL τα εγκατέστησε αυτά στον ΟΤΕ και για την ίδια την HOL τίποτε, τηλεφωνία πριν 20 χρόνια. Αλλά δεν πειράζει με πήραν και από τον ΟΤΕ τηλέφωνο και κατέβασαν τα παντελόνια,ι το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. October 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ακόμη τίποτε, δεν πειράζει σε 3 μήνες τελειώνει το 12μηνο συμβόλαιο, και βλέπω να γυρίζω στον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά! Υπάρχει μια ερώτησή μου που ίσως έχει γίνει ξανά , αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω την απάντηση. Υπάρχει πάροχος σταθερής τηλεφωνίας όπου εαν έχω "δωρεάν" χρόνο ομιλίας προς κινητά και κάνω εκτροπή του σταθερού μου προς κινητό , ΔΕΝ με χρεώνει, αλλά μου αφαιρεί από τον "δωρεάν" χρόνο ; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή χρονιά! Υπάρχει μια ερώτησή μου που ίσως έχει γίνει ξανά , αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω την απάντηση. Υπάρχει πάροχος σταθερής τηλεφωνίας όπου εαν έχω "δωρεάν" χρόνο ομιλίας προς κινητά και κάνω εκτροπή του σταθερού μου προς κινητό , ΔΕΝ με χρεώνει, αλλά μου αφαιρεί από τον "δωρεάν" χρόνο ; Ευχαριστώ πολύ! ισχύει σε όλους τους παρόχους, στο καφενείο HOL που έχω δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλή χρονιά! Υπάρχει μια ερώτησή μου που ίσως έχει γίνει ξανά , αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω την απάντηση. Υπάρχει πάροχος σταθερής τηλεφωνίας όπου εαν έχω "δωρεάν" χρόνο ομιλίας προς κινητά και κάνω εκτροπή του σταθερού μου προς κινητό , ΔΕΝ με χρεώνει, αλλά μου αφαιρεί από τον "δωρεάν" χρόνο ; Ευχαριστώ πολύ! Ισχύει και στην CYTA που έχω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. July 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επιτέλους μετά από τόσο καιρό δέχομαι το σήμα της προώθησης κλήσεων στο κινητό. Επιτέλους αναβαθμίστηκε η HOL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts