Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

O tsf launcher ειναι αυτος?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsf.shell

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

καλος χρυσος ο Nova αλλα...

1)Μονο αλφαβητικα... ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειον για μενα και μου την εχει δωσει απιστευτα κανα μηνα που τον εχω...

2) (και δεν ξερω αν ειναι θεμα του Android η του Nova) τα widget οριζοντια και καθετα ειναι στην ιδια θεση... δηλαδη δε με αφηνει να τα βαλω αλλου σε portrait και αλλου σε landscape... τραγικο κατ'εμε...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Υπάρχει κάποιος launcher που να μπορείς στο application drawer να δημιουργείς φακέλους, αλλά με ότι ταξινόμηση θες εσύ;

Π.χ. αυτό γίνεται στον twlauncher, αλλά δυστυχώς όχι στον Nova.

Καλά αυτό με τον nova και apex που σου επιτρεπουν μόνο καρτέλες και οχι να βάλεις τα εικονίδια-εφαρμογές όπως θες ειναι για εμενα επιεικώς απαράδεκτο και το χειρότερο δεν βλέπω να σχεδιαζουν να το αλλάξουν. Ισως να ''βαρυνει'' η εφαρμογή με περισσότερη παραμετροποίηση - τι να πω.

Την λειτουργία που θες την υποστηρίζουν go launcher(πολύ bloat ομως) - dodol launcher - next και atom από τους γνωστούς.

Καλά αυτό με τον nova και apex που σου επιτρεπουν μόνο καρτέλες και οχι να βάλεις τα εικονίδια-εφαρμογές όπως θες ειναι για εμενα επιεικώς απαράδεκτο και το χειρότερο δεν βλέπω να σχεδιαζουν να το αλλάξουν. Ισως να ''βαρυνει'' η εφαρμογή με περισσότερη παραμετροποίηση - τι να πω.

Την λειτουργία που θες την υποστηρίζουν go launcher(πολύ bloat ομως) - dodol launcher - next και atom από τους γνωστούς.

Kαι καλα κανουν.

Λειτουργια που χρησιμοιποιει 1 στους 50 γιατι να την ενσωματωσουν;

Το μονο που θελω ειναι να μπορω να εχω shortcuts στη homescreen για τα tabs.

1 στους 50 βάζει τα εικονίδια και τους φακέλους όπως θέλει;;;;;;;

1 στους 50 βάζει τα εικονίδια και τους φακέλους όπως θέλει;;;;;;;

πολύ καλά τα λες φίλε μου απλά κάποιοι έχουν κολλήσει με τον Νόβα και αν δεν δοκιμάσουν κανέναν άλλον δεν θα έχουν σωστή άποψη, βέβαια το σέβομαι γιατί είναι λίγο ακριβοί αλλά τι να κάνεις.

@nikchris αν θέλεις κερνάω tsf και next 3d για να τους δοκιμάσεις.

Είναι βασικός λόγος που έμεινα καιρό στον στοκ της LG σκέψου... Δωρεάν εκδόσεις έχουν; Edited by pgetsopoulos

Νόμιζα το λες σοβαρά και έπαθα σοκ...

Είναι βασικός λόγος που έμεινα καιρό στον στοκ της LG σκέψου... Δωρεάν εκδόσεις έχουν;

Σοβαρά το λέω πάθε σοκ. χαχαχαχα

Βρε παιδιά στον tsf εκεί που διαλέγεις εφέ της επιφάνειας εργασίας, δεξιά από τα βελάκια, τι κάνει το τετράγωνο;
Φιλικά, Κατερίνα

Να μπω κι εγώ στη συζήτηση αν και τα έχω ξαναπεί. Έχω αγοράσει tsf, next, nova prime και έχω περάσει καιρό και με τους τρεις.

Πρώτα αγόρασα τον nova, τον δοκίμασα, όλα καλά. Μου έφερνε πολύ όμως στον touchwiz της Samsung και τον άφησα γρήγορα στην άκρη.

Μετά δοκίμασα τον tsf, ότι καλύτερο. Smooth, παραμετροποίηση κλπ κλπ. Ποιος nova τότε, κι όλοι τον εκθείαζαν.. κάποια στιγμή όμως τον βαρέθηκα (και από τότε δεν επέστρεψα ποτέ ξανά για πάνω από μία ώρα - δοκιμής ουσιαστικά).

Μετά ήρθε ο next, τα ίδια. Συχνά updates, κάθε μέρα και καλύτερος, ποιος nova ξανά, ποιος γυρνάει ξανά σε tsf...

.. μέχρι που τον βαρέθηκα κι αυτόν, άρχισε να δείχνει σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας (κατά τη δική μου πάντα αισθητική), βάρυνε επικίνδυνα, κλπ κλπ κλπ..

... και είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο στον nova που όντως είχα αγοράσει πρώτο κι όμως είχα κρατήσει λιγότερο από όλους.

Από τότε δεν άλλαξα ποτέ ξανά. Πέρασαν μήνες, ίσως κοντεύει και χρόνος από τότε. Κι αν τα βάλω κάτω, σίγουρα τον έχω περισσότερο καιρό από όσο έχω τους άλλους δυο μαζί στη συσκευή μου. Εξακολουθώ να τους παρακολουθώ, τα updates τους μήπως με πείσουν ξανά κάποια στιγμή, μέχρι στιγμής το μόνο που κατάφερα είναι να δοκιμάσω για μια μόνο ώρα τον tsf ξανά αλλά, μπα...

Να πω βέβαια ότι με τον nova συμβιβάστηκα στο πως βρίσκονται οι εφαρμογές στο "συρτάρι". Δεν μου άρεσε στην αρχή αλλά το ξεπέρασα εύκολα.

Παιδιά ότι βολεύει τον καθένα, τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Και το τι βολεύει εμένα σήμερα δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβαίνει και αύριο. Δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις λοιπόν, σκεφτείτε το..;)

Να προσθέσω κάτι για ένα πράγμα που αναφέρθηκε λίγο πιο πίσω, ότι ο tsf δηλαδή χρησιμοποιεί πιο λίγη μνήμη απ'ότι ο nova. Αυτό δεν το συνάντησα ποτέ και σε καμία μου συσκευή, αν όντως κατάφεραν να κάνουν τον tsf τόσο ελαφρύ πραγματικά, θα ήθελα να το επιβεβαιώσει κάποιος μήπως τον δοκιμασω ξανά κάποια στιγμή. :)

Edited by makis206

Στο drawer, ναι.

Σοβαρά το λέω πάθε σοκ. χαχαχαχα

απλα σας μπερδεψα :p

φιλε κανεις τεραστιο λαθος, εγω δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να μην εχει πειραξει την σειρα φακελων/εφαρμογων... κανεναν πραγματικα! εκτος βεβαια οσων εχουν Nova :p ειναι εκνευριστικα ηλιθιο αυτο που κανουν, δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο! και το νουμερο 1 παραπονο ολων για τον Nova ;)

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.

ο tsf έχει μεγάλη βελτίωση τεράστια θα έλεγα αλλά όχι δεν καταναλώνει λιγότερα MB ΑΠΌ nova και δεν πρόκειται.

ήταν περίπου στα 160 τώρα είναι περίπου στα 90 ο next 150 o nova 40-50.

Βέβαια και αυτο δεν είναι κάτι που νοιάζει οποίους έχουν ραμ να διαθέσουν αλλά λέμε τώρα.

Τα νούμερα που ανέφερα δεν σημαίνουν ότι είναι λιγότερο σμουθ από Νόβα.

όταν τύχει κάνε μια δοκιμή πάλι τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει οι σοφές σωστές αναβαθμίσεις.

Βρε παιδιά στον tsf εκεί που διαλέγεις εφέ της επιφάνειας εργασίας, δεξιά από τα βελάκια, τι κάνει το τετράγωνο;

Χρησιμοποιώ tsf εδώ και καιρό. Ούτε που το είχα προσέξει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τα νούμερα που ανέφερα δεν σημαίνουν ότι είναι λιγότερο σμουθ από Νόβα.

όταν τύχει κάνε μια δοκιμή πάλι τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει οι σοφές σωστές αναβαθμίσεις.

Το ξέρω, το ότι δεσμεύουν περισσότερη μνήμη δεν τους κάνει λιγότερο smooth ειδικά σε συσκευές που έχουν μια κάποια δυνατότητα τέλος πάντων..

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του tsf είπες ακριβώς αυτό που ήθελα ν'ακούσω κι ας μην το ζήτησα, σίγουρα έδωσες το "κάτι παραπάνω". "Σοφές σωστές αναβαθμίσεις", αυτό δηλαδή που του έλειπε καιρό τώρα, κάποιοι από'δω θα θυμούνται την αγανάκτηση που περάσαμε παρέα με αυτό το θέμα. Emails στους developers κλπ κλπ.. τι να πω, μακάρι! Με την πρώτη ευκαιρία θα τον δοκιμάσω ξανά, έτσι για το μαμώτο. Μακάρι να με κρατήσει όπως ο nova, του είχα τρελή αγάπη κάποτε.. :)

Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση, για ένα πρόγραμμα που τυχαία δοκίμασα, και αποδείχτηκε λίρα εκατό. Τον TSF launcher.

Ενώ εδώ και 1,5 χρόνο χρησιμοποιούσα τον καταπληκτικό Nova και έλεγα δεν θα τον αλλάξω πότε, ήρθε ο TSF να μου ρίξει μια σφαλιάρα να ξυπνήσω.

Είναι πιο smooth από τον Nova.

Είναι πιο σοφιστικέ από τον Nova.

Έχει πολύ καλύτερα γραφικά από τον Nova.

Και τέλος, έχει κάτι σαν ενσωματωμένο Greenify. Κρατάει τη μνήμη πολύ χαμηλά... όταν λέμε χαμηλά, εννοούμε χαμηλά. Κλείνει μόνο του προγράμματα και υπηρεσίες, χωρίς να καταναλώνει μπαταρία. Απλά απίστευτος.

Τον εβαλα να τον δω και μου φαινεται πολυ μπερδεμενος και με υπερβολικα animations και εφε

Απλοποιειται καπως αν δε θες ολα αυτα ?

Τον εβαλα να τον δω και μου φαινεται πολυ μπερδεμενος και με υπερβολικα animations και εφε

Απλοποιειται καπως αν δε θες ολα αυτα ?

θα τον συνηθίσεις και βέβαια Απλοποιειται πάρε τις ρυθμίσεις από την αρχή και θα βγάλεις άκρη αρκεί να είναι του γούστου σου.

Όταν το έχεις επιλεγμένο το τετράγωνο, φαίνεται πιο έντονα το περίγραμμα της homescreen όταν μετακινείσαι ανάμεσα στις διάφορες homescreen.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Kαι καλα κανουν.

Λειτουργια που χρησιμοιποιει 1 στους 50 γιατι να την ενσωματωσουν;

Το μονο που θελω ειναι να μπορω να εχω shortcuts στη homescreen για τα tabs.

Θεωρω ότι συμβαίνει το αντίθετο. 1 στους 50 δεν το κανει. Παντως εχουν γίνει πολλα παράπονα σχετικά με το θέμα και απλά αρνουνται να δωσουν αυτή την παραμετροποίηση σε ένα προιον που δεν παρέχεται δωρεάν.

Ειδικά σε κινητά με μεγαλες οθόνες θέλεις να βάλεις το εικονίδιο της εφαρμογής που χρησιμοποιείς πιο συχνά στην άκρη της οθόνης (δλδ κοντά στο δακτυλο σου) για να το χειρίζεσαι πιο εύκολα.Κατάταξη κατ' όνομα και συχνότητα χρήσης απλά δεν....

Γιατί έχει έστω με συχνότητα; Εγώ χάνομαι καμία φορά με τις άπειρες εφαρμογές... Και έχω και 8 φακέλους, ευτυχώς πάνε στην αρχή!

Θεωρω ότι συμβαίνει το αντίθετο. 1 στους 50 δεν το κανει. Παντως εχουν γίνει πολλα παράπονα σχετικά με το θέμα και απλά αρνουνται να δωσουν αυτή την παραμετροποίηση σε ένα προιον που δεν παρέχεται δωρεάν.

Ειδικά σε κινητά με μεγαλες οθόνες θέλεις να βάλεις το εικονίδιο της εφαρμογής που χρησιμοποιείς πιο συχνά στην άκρη της οθόνης (δλδ κοντά στο δακτυλο σου) για να το χειρίζεσαι πιο εύκολα.Κατάταξη κατ' όνομα και συχνότητα χρήσης απλά δεν....

Τωρα αν ακουσουμε τι βολευει τον καθενα, θα ακουσουμε 750.000 διαφορετικα πραγματα.

Εμενα πχ με βολευει να εχω τον drawer σε μορφη λιστας και η καλυτερη υλοποιηση που εχω δει ειναι του Action Launcher.

Τωρα πως εσας σας βολευει να ανακατευετε τα apps στον drawer, ουτε που καταλαβαινω.

Εγω παιζω με Glextor App manager, swipe to open folder δυνατοτητα που εχει ο Nova, swipepad, καθως και με custom shortcuts στα quick settings.

Κοινως, υπαρχουν 500 τροποι να εκτελεσεις apps απο την home screen αμεσα, ομορφα και ωραια.

ΥΓ

Δοκιμαζω TSF και επανερχομαι αυριο-μεθαυριο.......

ε μην λες νουμερα ομως :p γενικως ειναι βολικοτερο να τα βαζεις οπως θες εσυ, τα πιο χρησιμα πχ στην 1η οθονη κτλ ;)

Παιδια για να ξεκαθαρισουμε κατι οταν μιλατε για tsf σε ποιον αναφερεστε στον tsf shell patch ή τον tsf shell 3d launcher? Ποιος ειναι αυτος που εχει την εξτρα ρυθμιση για να κλεινει εφαρμογες απο μονος του?

Παιδια για να ξεκαθαρισουμε κατι οταν μιλατε για tsf σε ποιον αναφερεστε στον tsf shell patch ή τον tsf shell 3d launcher? Ποιος ειναι αυτος που εχει την εξτρα ρυθμιση για να κλεινει εφαρμογες απο μονος του?

In what universe ειναι το TSF patch ξεχωριστος launcher;

Το λεει και το ονομα, PATCH ειναι για περιπτωσεις που δεν μπορει ο TSF 3D να μπει ως default launcher

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II