Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Για τον prime μου το βγάζει εμένα αυτό, τον απλό μου τον εγκατέστησε κανονικά αλλά με το πρόβλημα που ανέφερα παράνω

Εχεις βάλει εσύ κάποιον άλλο στο ace 2

Πολλούς και διάφορους.Αγαπημένος ο tsf αλλά τις τελευταίες μέρες μου άρχισε και κουλά και έχω βάλει τον nemus. Δοκίμασε και τον holo.

Φιλικά, Κατερίνα

μπορω με το nova lite να αφαιρεσω τα ονοματα των εφαρμογων απο τις οθονες?

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Θες δηλαδή στις homescreen σου να εμφανίζονται μόνο τα εικονίδια και οχι το όνομά τους απο κάτω?

Στον prime που έχω εγώ έχει επιλογή αν πας Ρυθμίσεις Nova -> Επιφάνεια εργασίας στην κατηγορία Εικονίδια και Widgets όπου αποεπιλέγεις το Ετικέτες εικονιδίων. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν στον lite είναι ενεργοποιημένο ή όχι.

Εναλλακτικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πατάς παρατεταμένα κάθε εικονίδιο και μετά στην επεξεργασία να σβήνεις το όνομα κάθε μίας εφαρμογής ξεχωριστά.

μπορω με το nova lite να αφαιρεσω τα ονοματα των εφαρμογων απο τις οθονες?

Γίνεται...αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι το "ετικέτες εικονιδίων".

Στο nova πως μπορώ να βάλω κ άλλο στυλ φακέλων;υπάρχει κάποιο link σχετικά με αυτό;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Στο nova πως μπορώ να βάλω κ άλλο στυλ φακέλων;υπάρχει κάποιο link σχετικά με αυτό;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1518016&nocache=1

Ειναι απο xda , κατι σχετικο

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1518016&nocache=1

Ειναι απο xda , κατι σχετικο

Ωραίος κάτι βρήκα,ευχαριστώ!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μηπως ξερει κανεις πως κανουμε reset στον nova ; Γιατι εχω αλλαξει πολλα εικονιδια και βαριεμαι να τα φτιαχνω παλι ενα ενα :whistle:
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Μηπως ξερει κανεις πως κανουμε reset στον nova ; Γιατι εχω αλλαξει πολλα εικονιδια και βαριεμαι να τα φτιαχνω παλι ενα ενα :whistle:

μπορεις και απο τις ρυθμισεις των εφαρμογων. πας στον nova και κανεις εκαθαριση δεδομενων / clear data αναλογα με το ποια γλωσσα το εχεις

Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου τον smart launcher pro τον οποίο αγόρασα αφού δοκίμασα τη δωρεάν έκδοση του. Με βόλεψε η απλότητα του και η αυτόματη κατηγοριοποιηση των εφαρμογών οπότε και βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις ειδικά αν έχεις μεγάλες λίστες που απαιτούν άπειρο σκρολ στους κλασικούς launchers ή χειροκίνητο φακέλωμα.

Πως κανουμε φακελους στον Nova Prime?δεν μπορω να βρω πως θα κανω στο μενου που ειναι οι εφαρμογες μαζεμενες.στον στοκ πατουσα το soft key ρυθμισεις δημ.φακελου και μετα τις πετουσα μεσα...

Πως κανουμε φακελους στον Nova Prime?δεν μπορω να βρω πως θα κανω στο μενου που ειναι οι εφαρμογες μαζεμενες.στον στοκ πατουσα το soft key ρυθμισεις δημ.φακελου και μετα τις πετουσα μεσα...

Συρτάρι εφαρμογών - > ομάδες συρταριου εφαρμογών

Μετά από μία αναβάθμιση στον Nova δεν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια με δικά μου από την έκθεσή,μόνο με icons από πακέτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Συρτάρι εφαρμογών - > ομάδες συρταριου εφαρμογών

Ναι απο εκει το ξερω αλλα δεν μπορω να βαλω τα εικονιδια με τη σειρα που θελω η τους φακελους στη σελιδα που θελω..

Μετά από μία αναβάθμιση στον Nova δεν μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια με δικά μου από την έκθεσή,μόνο με icons από πακέτο.

Πατάς επεξεργασία πάνω στο εικονίδιο->πατάς τη μικρογραφία του εικονιδίου-> κάνεις τέρμα scroll από αριστερά προς τα δεξιά ( μάλλον αυτό δεν έκανες ) ώστε να φτάσεις στην τέρμα αριστερά καρτέλα "Εφαρμογές" όπου φαίνονται οι φάκελοι της μνήμης που περιέχουν εικόνες.

Πατάς επεξεργασία πάνω στο εικονίδιο->πατάς τη μικρογραφία του εικονιδίου-> κάνεις τέρμα scroll από αριστερά προς τα δεξιά ( μάλλον αυτό δεν έκανες ) ώστε να φτάσεις στην τέρμα αριστερά καρτέλα "Εφαρμογές" όπου φαίνονται οι φάκελοι της μνήμης που περιέχουν εικόνες.

Εννοείται ότι το έκανα αυτό

Κανε μια επανεκκίνηση στον launcher μπας και ξεκολλήσει .

Samsung galaxy s21+

Παιδια εχω το Greenify στη συσκευη μου (βλ. avatar) και λειτουργει αψογα. Ωστοσο στο Xperia Go του αδερφου μου αρνειται να παγωσει τις εφαρμογες (δειχνει διαρκως pending) και αν δοκιμασεις να το κανεις manually σε καποια εφαρμογη τοτε λεει πως δεν μπορει να το κανει.

Εχει αναφερθει ξανα κατι τετοιο?

Ευχαριστω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όταν πας τέρμα αριστερά δεν σου βγάζει το "Εφαρμογες Συλλογής" επάνω(όπως η πρώτη εικόνα); Πατάς εκεί και σου βγάζει τα apps για να βάλεις δικό σου icon(2η εικόνα).

[ATTACH]32734[/ATTACH] [ATTACH]32735[/ATTACH]

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Όταν πας τέρμα αριστερά δεν σου βγάζει το "Εφαρμογες Συλλογής" επάνω(όπως η πρώτη εικόνα); Πατάς εκεί και σου βγάζει τα apps για να βάλεις δικό σου icon(2η εικόνα).

[ATTACH]32734[/ATTACH] [ATTACH]32735[/ATTACH]

Μου το εμφανίζει έτσι ακριβώς,πάω στην συλλογή,διαλέγω το εικονίδιό,μου βγάζει περικοπή,δεν ξέρω γιατί,πατάω ok αλλά το εικονίδιό δεν αλλάζει

Μου το εμφανίζει έτσι ακριβώς,πάω στην συλλογή,διαλέγω το εικονίδιό,μου βγάζει περικοπή,δεν ξέρω γιατί,πατάω ok αλλά το εικονίδιό δεν αλλάζει

Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά. Στο κάνει και με το one και το s4;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Στο holo όταν βγαίνω από μια εφαρμογή ή από τις ρυθμίσεις ή από οπουδήποτε κάνει τρεις ώρες να φορτώσει στις σελίδες τα widgets. Ρυθμίζεται αυτό;
Φιλικά, Κατερίνα

Στο holo όταν βγαίνω από μια εφαρμογή ή από τις ρυθμίσεις ή από οπουδήποτε κάνει τρεις ώρες να φορτώσει στις σελίδες τα widgets. Ρυθμίζεται αυτό;

Αυτό το κάνει όταν γίνεται επανεκκίνηση στον launcher

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

θέλω τον πιο ελαφρυ launcher. ποιος ειναι;

δε με απασχολουν δυνατότητες, κλπ

Έχω την εντύπωση ότι είναι οι atom, balance & smart launcher.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II