Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

σε nexus 5 και σε nova launcher οταν εχω αναπαντητη δεν αναβοσβηνει το led ,υπαρχει καποια εκνεου ρυθμιση; στα μηνυματα ειναι οκ

Για το led δεν παίζει ρόλο ο launcher.

Άλλη είναι η αιτία που δεν ανάβει το λαμπάκι στις αναπάντητες.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για το led δεν παίζει ρόλο ο launcher.

Άλλη είναι η αιτία που δεν ανάβει το λαμπάκι στις αναπάντητες.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

οκ ,σ ευχαριστω ,θελει ψαξιμο δηλαδη

σε nexus 5 και σε nova launcher οταν εχω αναπαντητη δεν αναβοσβηνει το led ,υπαρχει καποια εκνεου ρυθμιση; στα μηνυματα ειναι οκ

Δεν έχει σχέση ο νοβα σε αυτό. Κάτι άλλο φταίει. Δεν ξέρω στις ρυθμίσεις συσκευής αν έχεις κάποια επιλογή για το λεντ να δεις αν έχει κολλήσει κάτι εκεί......

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Δεν έχει σχέση ο νοβα σε αυτό. Κάτι άλλο φταίει. Δεν ξέρω στις ρυθμίσεις συσκευής αν έχεις κάποια επιλογή για το λεντ να δεις αν έχει κολλήσει κάτι εκεί......

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

τελικα ειναι bug της αναβαθμισης που εγινε στο κινητο, απλα επειδη εγκατεστησα προσφατα την εφαρμογη nova νομιζα οτι εφταιγε αυτη ,το εχω και σαν δευτερο το κινητο και δεν το ειχα πολυ καταλαβει , τελικα βρηκαμε τι φταιει ,ευχαριστω

στον νοβα, οταν παταω το google πανω πανω, για να κανω μια αναζητηση, πως μπορω να το κανω να αντιδρα οπως στον google launcher; που δεν ανοιγει ολοκληρη την εφαρμογη αλλα πληκτρολογεις οσο εισαι "μεσα" στον launcher ακομα.

σαν αυτο

στον νοβα, οταν παταω το google πανω πανω, για να κανω μια αναζητηση, πως μπορω να το κανω να αντιδρα οπως στον google launcher; που δεν ανοιγει ολοκληρη την εφαρμογη αλλα πληκτρολογεις οσο εισαι "μεσα" στον launcher ακομα.

σαν αυτο

Στο Look & Feel τελευταία επιλογή.

sent from my Amstrad CPC6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Για nova, ποια συντόμευση μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω 1:toggle 2g/3g/4g και 2:να ανοίγει ο native explorer του κινητού που δείχνει τους φακέλους (όπως π.χ. Root explorer)? Είμαι με nexus σε 6.1.

sent from my shamu using tapatalk

Ο nova από μόνος του δεν έχει σχέση με εναλλαγές δικτύου.Το δεύτερο ένα shortcut της εφαρμογής δεν φτάνει ?

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Για nova, ποια συντόμευση μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω 1:toggle 2g/3g/4g και 2:να ανοίγει ο native explorer του κινητού που δείχνει τους φακέλους (όπως π.χ. Root explorer)? Είμαι με nexus σε 6.1.

Να το διευκρινίσω λίγο καλύτερα. Ο nova έχει widget που το λέει "δραστηριότητες". Ποια από αυτές είναι για εναλλαγή δικτύου(ή έστω να με πηγαίνει στο μενού με τα δίκτυα) και ποια για να με βγάζει στον "μανίσιο" explorer της Google?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160725/447a08d8f06548d9b721c210c27c00fb.jpg

Η photo είναι για καλύτερη διευκρίνιση του native explorer ;)

• 2 weeks later...

Βάση της δικιάς μου χρήσης ίδιος με το nova. Μη πω πως μου φαίνεται και πιο αεράτος και πέσει φωτιά και με κάψει. Τα unread badges δεν μου δουλεύουν ακόμα αλλά δεν καίγομαι.

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Nova και ξερό ψωμί! Πάντα εκεί καταλήγω στον prime

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δοκίμασα τον tsf πάλι. Παλαιότερα τον είχα αγοράσει. Έχει γίνει εξαιρετικός, τόσο καλός που είναι απίστευτο πως πλέον είναι free. Τον έβαλα ως κύριο launcher για δοκιμή ημερών και αν συνεχίσει έτσι, γειά σου νοβα

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Δεν έχει αλλάξει από το 2015.

Τον χρησιμοποιώ εδώ κ κάνα 1. 5 χρόνο. Πολύ underrated launcher. Έχει κάποια θεματάκια, δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από icon packs κ themes πχ με full integration αλλά δεν μπορώ να τον αντικαταστήσω σε καμία περίπτωση (ειδικά με nova που είναι φουλ βαρετός).

Η απόκρυψη, μετακίνηση του dot, transparency και το μέγεθος της γραμμής εργασιών του tsf δεν παίζεται για κάποιον που του αρέσουν οι minimal αρχικές οθόνες για να απολαμβάνει το background της επιλογής του.

me > you

Είπα να ακούσω την πρόταση και να δοκιμάσω τον tsf νυχτιατικα :p .. Και όντως είναι πολύ πιο παιχνιδιαρικος από τον νοβα. Άρχισα λοιπόν να τον στηνω και κατέληξα σε ένα πράγμα που φτιάχνεται άνετα και στον nova :p

Τι να πω.. Μάλλον μαρεσουν τα συντηρητικά

Γενικά καλος φαίνεται αλλά όχι του στυλ μου.

Νομίζω οι ρυθμίσεις του είναι λίγο χαμένες και θέλουν μια καλή οργάνωση (κάτι που είναι και θέμα συνήθειας). Για παράδειγμα, όπως τον εστηνα κάποια στιγμή αλλαξα font και μετά έψαχνα 2 ώρες να βρω που το ξαναλλαζω :-P

Θα ήταν καλύτερα να έχει ένα εικονίδιο με ρυθμίσεις του Launcher και μέσα εκεί όλες του οι ρυθμίσεις πάρα αυτό το χάος.. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα που είμαι συνηθισμένος στον άλλο τρόπο των περισσότερων Launcher.

Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι πως έχει στην ουσία 2 App drawers (με τον έναν να είναι πιο κλασικός και τον άλλον πιο "γρήγορος" χωρίς πολλά εφέ). Τον έναν τον έγραφε (σε εμένα τουλάχιστον που το έχω στα αγγλικά) App drawer και τον άλλον all apps. Πάλι λίγο μπέρδεμα μου φαίνεται.. Αν μείνω κιαλλο ίσως προσέξω κιαλλα αλλά προς το παρόν επιστροφή σε nova.

Στα πολύ θετικά είναι το ποσο smooth και όμορφα είναι τα animation και τα Widgets του.

Και για κάτι άσχετο, μιας και γυρνάω σε nova launcher, έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω Widget παρόμοιο με αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160807/22f40d098ad9dbdb1afe05047b71d009.jpg

Sent from my Redmi Note 3

Edited by NickName98

Αν ψάξεις στο Google play έχει αρκετά clock widget . Νομίζω θα βρεις κάτι αν όχι ίδιο τουλάχιστον παρόμοιο. Επίσης και εγώ έχω νοβα και νομίζω ότι χωρίς αυτό είναι δεμένα τα χέρια μου... μεγάλη ευκολία ιδίως με το prime...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα με τις ρυθμίσεις είναι και θέμα συνήθειας. Εμένα μου φάνηκε πιο εύκολο να βρω τις ρυθμίσεις του tsf παρά του νοβα. Στον tsf οι ρυθμίσεις τις περισσότερες περιπτώσεις είναι διάσπαρτες αλλά στο σημείο που αφορούν. Στον νοβα και στους περισσότερους οι ρυθμίσεις είναι όλες σε μία λίστα, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο ψάχνοντας.

Θυμάμαι παλαιότερα ο tsf είχε θέματα με redraws και ήταν με πληρωμή. Τα θέματα άργησαν να τα λύσουν και όταν κάποιος έχει πληρώσει νευριάζει όταν οι προγραμματιστες αργούν. Έτσι είχε φάει χαμηλή βαθμολογία η οποία παραμένει ακόμα και τώρα που δεν έχει προβλήματα και είναι free. Και δεν ήταν μαι φθηνός, νομίζω 7 ευρώ είχα δώσει.

Το ωραίο κάτα τη γνώμη μου είναι οτι ξεφεύγει από τα γνωστά.

Το θέμα με τις ρυθμίσεις είναι και θέμα συνήθειας. Εμένα μου φάνηκε πιο εύκολο να βρω τις ρυθμίσεις του tsf παρά του νοβα. Στον tsf οι ρυθμίσεις τις περισσότερες περιπτώσεις είναι διάσπαρτες αλλά στο σημείο που αφορούν. Στον νοβα και στους περισσότερους οι ρυθμίσεις είναι όλες σε μία λίστα, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο ψάχνοντας.

Θυμάμαι παλαιότερα ο tsf είχε θέματα με redraws και ήταν με πληρωμή. Τα θέματα άργησαν να τα λύσουν και όταν κάποιος έχει πληρώσει νευριάζει όταν οι προγραμματιστες αργούν. Έτσι είχε φάει χαμηλή βαθμολογία η οποία παραμένει ακόμα και τώρα που δεν έχει προβλήματα και είναι free. Και δεν ήταν μαι φθηνός, νομίζω 7 ευρώ είχα δώσει.

Το ωραίο κάτα τη γνώμη μου είναι οτι ξεφεύγει από τα γνωστά.

Από κατανάλωση μπαταρίας πως τον βλέπεις;

Πριν περίπου 1.5 χρόνo είχα δοκιμάσει και 'γω στην paid version του tsf 3D και μου είχε φανεί ενδιαφέρον. Με είχαν ενθουσιάσει τα εφέ και τα ωραία widget's. Επίσης είχε πιο "γλυκιά" κύληση μεταξύ των αρχικών οθονών σε σχέση με τον nova. Διαπίστωσα όμως ότι "τσιμπούσε" λίγο τη μπαταρία και σε λίγο καιρό ξαναγύρισα στον nova!

Edited by Titarasaudi

Χωρίς να είμαι από αυτούς που το ψυριζουν το βλέπω στα ίδια πάνω κάτω με το νοβα. Κράτησε πιο λίγο το κινητό βέβαια αλλά τον ξεπατωσα λόγο στησίματος

ο νοβα πριμε ειναι αναντικατάστατος για οποιον τον εχει στησει.

εχω δοκιμασει τους παντες και παντα επιστρεφω σε αυτον!

(τωρα με μιυι ρομ, προσπαθώ να συνηθισω τον default launcher)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τελικά, μετά από νορμάλ κύκλο χρήσης, η κατανάλωση του tsf είναι μια χαρά. Δύσκολα γυρνώ σε νοβα, έχει ωραία και εντυπωσιακά καλούδια με full παραμετροποίηση

Μου θυμισατε τον tsf και τον έβαλα μετά από καιρό. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι αφήνει μεγάλο κενό στο κάτω μέρος της οθόνης που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Υπάρχει ρύθμιση;
Φιλικά, Κατερίνα

Τελικά, μετά από νορμάλ κύκλο χρήσης, η κατανάλωση του tsf είναι μια χαρά. Δύσκολα γυρνώ σε νοβα, έχει ωραία και εντυπωσιακά καλούδια με full παραμετροποίηση

Μου θυμισατε τον tsf και τον έβαλα μετά από καιρό. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι αφήνει μεγάλο κενό στο κάτω μέρος της οθόνης που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Υπάρχει ρύθμιση;

Ρε παιδιά η ονομαστική ταξινόμηση δουλεύει; Εγώ είχα πρόβλημα. Τα προγράμματα ήταν εντελώς ανακατεμένα. Πχ ΑΕΒΓΖΔΗΘΦ....... Ενώ φαινόταν σωστή η ταξινόμηση πολλές εφαρμογές ήταν αλλού ντ' αλλού. Ότι και να έκανα δεν είχα ποτέ αλφαβητική ταξινόμηση. Αυτό έγινε στις 2 τελευταίες εκδόσεις.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II