Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Πως μπορώ να αλλάξω τον stock launcher με τον nova; δηλαδή να μην ξεκινάει ο stock,αλλά ο nova μόνο, στις ρυθμίσεις στην επιλογή αρχική σελίδα εμφανίζει τον nova και τον stock Με ονομασία (launcher 3)

Κανονικά έπρεπε να σου είναι κάπως ετσι Στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης. Πάτα τον νοβα. Σε μένα ο στοκ launcher του κινητού λεγεται "αρχικη" [ATTACH]58414[/ATTACH]

Edited by lek88

Παιδιά καλησπέρα σας. Έχω NOTE 4c καινούργιο. Θα ήθελα τη συμβουλή σας να μου προτείνετε κάποιο Launcher καλό που να μην δημιουργεί πρόβλημα στο τηλέφωνο. Είτε ως free είτε ως πληρωμένο. Σας ευχαριστώ πολύ

Το αλλαξα, αρα σημαίνει οτι δεν θα αρχίζει καν ο stock launcher σωστα;

Σωστά!

Παιδιά καλησπέρα σας. Έχω NOTE 4c καινούργιο. Θα ήθελα τη συμβουλή σας να μου προτείνετε κάποιο Launcher καλό που να μην δημιουργεί πρόβλημα στο τηλέφωνο. Είτε ως free είτε ως πληρωμένο. Σας ευχαριστώ πολύ

Εγώ έχω τον nova prime εδώ κ 2 χρόνια περίπου και δεν τον αλλάζω. είναι πολύ καλός!!!! Βάλε πρώτα την δωρεάν έκδοση να δεις αν σου αρέσει κ αν θες μετά περνάς και τον prime. Είναι ανάλογα τι αρέσει στον καθένα και τι τον βολεύει σαν χρήση κιολας. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο γιατί δεν θέλω να λέω για εφαρμογές που δεν τις έχω δοκιμάσει καν.

Edited by lek88

Χρησιμοποιουσα apex για πολλά χρόνια. Είχα δοκιμάσει πριν κανένα χρόνο το nova και δε με ενθουσίασε. Ξαναδοκιμασα τώρα τη νεότερη beta έκδοση και τον αγόρασα αμέσως. Αισθητά καλύτερος πλέον θεωρώ από τον apex. Ταχύτερος, με περισσότερες επιλογές και ωραιότερα menu.

Χρησιμοποιουσα apex για πολλά χρόνια. Είχα δοκιμάσει πριν κανένα χρόνο το nova και δε με ενθουσίασε. Ξαναδοκιμασα τώρα τη νεότερη beta έκδοση και τον αγόρασα αμέσως. Αισθητά καλύτερος πλέον θεωρώ από τον apex. Ταχύτερος, με περισσότερες επιλογές και ωραιότερα menu.

Φίλε μου περίμενε πάντως και την ''αντεπίθεση'' του apex, πάντα έτσι γίνεται μεταξύ Nova και Apex. Να σου θυμήσου ότι αν ο Apex δεν είχε γίνει τόσο καλός ο dev του Nova δεν θα έμπαινε στον κόπο για αναβάθμιση!!! εξάλλου δεν φημίζεται για τις συχνές αναβαθμίσεις του.

frastgr

Μου λέει κάποιος που έχει βάλει την τελευταία beta 22 του Νόβα εάν έβαλε επιλογή να μπαίνεις στις ρυθμίσεις ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ(όχι του Νόβα) όπως παλιά, πατώντας το πλήκτρο μενού του κινητού;

Μου λέει κάποιος που έχει βάλει την τελευταία beta 22 του Νόβα εάν έβαλε επιλογή να μπαίνεις στις ρυθμίσεις ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ(όχι του Νόβα) όπως παλιά, πατώντας το πλήκτρο μενού του κινητού;

Στο S5 που έχω το τελευταίο beta 22 του nova γίνεται

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ έχω το yahoo aviate. Λίγες παραμετροποιήσεις, αλλά είχε τα 2-3 πράματα που θέλω, χωρίς να παιδεύομαι με πολλά.

Πάντως ο nova μετά τα συνεχόμενα update έχει αρχίσει και γίνεται όπως παλιά και ακόμα καλύτερος . :up:

Samsung galaxy s21+

Φίλε μου περίμενε πάντως και την ''αντεπίθεση'' του apex, πάντα έτσι γίνεται μεταξύ Nova και Apex. Να σου θυμήσου ότι αν ο Apex δεν είχε γίνει τόσο καλός ο dev του Nova δεν θα έμπαινε στον κόπο για αναβάθμιση!!! εξάλλου δεν φημίζεται για τις συχνές αναβαθμίσεις του.

Ο νοβατζης είναι ένας αλλά λέων σε σχέση με την ομάδα του apex, γι'αυτό αργεί με τις αναβαθμίσεις.άσε που Όταν είναι κάτι καλό Ποιός ο λόγος για συχνά update

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ο νοβατζης είναι ένας αλλά λέων σε σχέση με την ομάδα του apex, γι'αυτό αργεί με τις αναβαθμίσεις.άσε που Όταν είναι κάτι καλό Ποιός ο λόγος για συχνά update

Δυστυχώς όμως είναι και ξεροκέφαλος, αν και ζητάμε σχεδόν όλη η οικουμένη εδώ και 2-3 χρόνια να βάλει ταξινόμηση στο καταραμένο το app drawer που έχει και ο σχεδόν τελευταίος (τρόπος του λέγειν) launcher, αυτός αρνείται πεισματικά να το κάνει. Αν και έχω αγορασμένο τον Nova από τους πρώτους δεν τον πολυχρησιμοποιώ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οκ για άλλους δεν είναι σημαντικό, για 'μένα και για κάποιους άλλους χιλιάδες ίσως είναι το σημαντικότερο.

frastgr

Δυστυχώς όμως είναι και ξεροκέφαλος, αν και ζητάμε σχεδόν όλη η οικουμένη εδώ και 2-3 χρόνια να βάλει ταξινόμηση στο καταραμένο το app drawer που έχει και ο σχεδόν τελευταίος (τρόπος του λέγειν) launcher, αυτός αρνείται πεισματικά να το κάνει. Αν και έχω αγορασμένο τον Nova από τους πρώτους δεν τον πολυχρησιμοποιώ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οκ για άλλους δεν είναι σημαντικό, για 'μένα και για κάποιους άλλους χιλιάδες ίσως είναι το σημαντικότερο.

Πρέπει και κάπως να διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους όμως

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εγώ πατάω update και δεν γίνεται τίποτα πάντως! [ATTACH]58439[/ATTACH]

Δεν κατεβαίνει το αρχείο και μετά να γράφει μόλις το πατήσεις εγκατάσταση;

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν κατεβαίνει το αρχείο και μετά να γράφει μόλις το πατήσεις εγκατάσταση;

Έτσι γινόταν κανονικά αλλά τώρα βγάζει ένα παραθυρακι ότι download started αλλά τελικά δεν.anyway κατέβασα το beta apk από το site του Νόβα!

Εγώ με colored tabs συνεχίζω να έχω κολλήματα εδώ κι εκεί στις εναλλαγές στο drawer και γύρισα πάλι στη παλιά έκδοση. Παρ'όλα αυτά σίγουρα βαδίζει προς το σωστό δρόμο, εκπληκτικός dev.

Αυτό με τη δυνατότητα ταξινόμησης των εφαρμογών κατ' επιλογήν του χρήστη επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχει προσθέσει στα τόσα χρόνια.. χαριτωμένη η απάντηση του @vrwmiaris όμως. :-P

Ρυθμίσεις nova >επιφάνεια εργασίας >διάταξη εικονιδίων.

Samsung galaxy s21+

Έβαλα nova σε ένα tablet. Πώς μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος των γραμμάτων και των εικονιδίων;

Ρυθμίσεις nova----Εμφάνιση και αισθηση--- μέγεθος εικονιδίων

(Πρέπει να έχεις την prime έκδοση για να το κανείς αυτο. Διαφορετικά δοκίμασε τον τρόπο που σου λέει το παιδί από πανω)

Δεν έχω την τελευταία έκδοση έχω την προηγούμενη. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα.

Τα γράμματα δεν νομίζω να μεγαλώνουν. Εκτός κ αν κάνω λάθος.

Edited by lek88

Έβαλα τον nova prime beta στο stock 5.1 Nexus 10. Μου αφήνει μεγάλα κενά δεξιά κι αριστερά και στο desktop και στο drawer. Χωράνε 2 στήλες εικονίδια. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις για το κενό αλλά τα ίδια. Καμία ιδέα; Στο Note 3 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα όπως και με την σταθερή έκδοση του Nova.

Ρυθμίσεις nova----Εμφάνιση και αισθηση--- μέγεθος εικονιδίων

(Πρέπει να έχεις την prime έκδοση για να το κανείς αυτο. Διαφορετικά δοκίμασε τον τρόπο που σου λέει το παιδί από πανω)

Δεν έχω την τελευταία έκδοση έχω την προηγούμενη. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα.

Τα γράμματα δεν νομίζω να μεγαλώνουν. Εκτός κ αν κάνω λάθος.

Την prime έχω. Τα γράμματα τελικά δεν αλλάζουν. Αλλάζουν τα εικονίδια στο dock μόνο

Την prime έχω. Τα γράμματα τελικά δεν αλλάζουν. Αλλάζουν τα εικονίδια στο dock μόνο

Σε μένα όπως σου είπα αλλάζουν και στην επιφάνεια εργασίας τα εικονίδια!!!

Έβαλα τον nova prime beta στο stock 5.1 Nexus 10. Μου αφήνει μεγάλα κενά δεξιά κι αριστερά και στο desktop και στο drawer. Χωράνε 2 στήλες εικονίδια. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις για το κενό αλλά τα ίδια. Καμία ιδέα; Στο Note 3 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα όπως και με την σταθερή έκδοση του Nova.

Θα πας ρυθμίσεις Nova, επιφάνεια εργασίας, πλέγμα επιφανείας εργασίας και θα το αλλάξεις από εκεί όπου σε βολεύει

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II