Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

...αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και την άποψη του άλλου και ας μην συμφωνεί με την δική μας... Φιλικά

Αυτό ακριβώς, οι ανάγκες του καθενός δημιουργούν και τις κατάλληλες γι'αυτόν απόψεις οπότε λογικό είναι να μην ταιριάζουν όλων μας.. προσωπικά τα έχω "σκάσει" και σε tsf αλλά και σε next, ενώ έχω αγοράσει και τον nova prime. Για μένα η πιο τίμια αγορά ήταν αυτή του nova για έναν και μόνο λόγο. Όταν τον βαρεθώ τον αφήνω για λίγο στην άκρη και χαίρομαι που υπάρχει ανά πάσα στιγμή για όταν τον χρειαστώ. Οι άλλοι δύο (οι ακριβοί παρεμπιπτόντως..), εγκαταστάθηκαν, δοκιμάστηκαν αρκετά, τους βαρέθηκα, μέχρι στιγμής δεν έχω ξαναβάλει κανέναν από τους δυο. Ούτε για δοκιμή μετά από αρκετά updates. Ξέρω ότι έχουν "βάρος" που δεν θέλω στις συσκευές μου πια, κι ας τρέχουν σαν νεράκι..;)

Αυτό ακριβώς, οι ανάγκες του καθενός δημιουργούν και τις κατάλληλες γι'αυτόν απόψεις οπότε λογικό είναι να μην ταιριάζουν όλων μας.. προσωπικά τα έχω "σκάσει" και σε tsf αλλά και σε next, ενώ έχω αγοράσει και τον nova prime. Για μένα η πιο τίμια αγορά ήταν αυτή του nova για έναν και μόνο λόγο. Όταν τον βαρεθώ τον αφήνω για λίγο στην άκρη και χαίρομαι που υπάρχει ανά πάσα στιγμή για όταν τον χρειαστώ. Οι άλλοι δύο (οι ακριβοί παρεμπιπτόντως..), εγκαταστάθηκαν, δοκιμάστηκαν αρκετά, τους βαρέθηκα, μέχρι στιγμής δεν έχω ξαναβάλει κανέναν από τους δυο. Ούτε για δοκιμή μετά από αρκετά updates. Ξέρω ότι έχουν "βάρος" που δεν θέλω στις συσκευές μου πια, κι ας τρέχουν σαν νεράκι..;)

Φίλε μου δεν αντιλέγω σε αυτά που λες, η διαφωνία μου είναι ότι κάτι που δεν σου αρέσει γιατί το θεωρείς ακριβό ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν σου κάνει, δεν λες δημόσια άχρηστη την επιλογή του άλλου.

Εμένα μου έκατσε :Μπράβο μ@λ...α έδωσες 12€ για έναν άχρηστο launcher.

Χωρίς να παρεξηγηθώ έγραψα ότι αισθάνομαι και δεν θα το συνεχίσω άλλο

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Δοκιμάζω κι εγώ τον next τον αγόρασα.

1,,,τα εικονίδια των βασικών εφαρμογών μηνύματα κλήσεις κλπ πως γίνεται να είναι τα μαμά και όχι αυτά του next?

2,,, πως κάνουμε φάκελο που μέσα να έχει μόνο επαφές;

+1 για το 1. Το ψάχνω και δεν το βρίσκω... Και τα εικονίδια αλλά και για το background εφέ που τους βάζει..

χαχαχαχαχα....

ο next launcher ειναι ο καλυτερος και ο ποιο παραμετροποιησιμος launcher απο ολους ...και με στοιχημα...

@jastonas και @ fuorigioco1981 μπειτε στα θεματα απο τις ρυθμισεις του next και κατεβαστε το θεμα του S4...:

Nexus 5 έχω αυτή την στιγμή. Θα κοιτάξω. Κρίμα όμως που δεν έχει επιλογή τελείως στοκ.

O Next είναι και για μένα ο καλύτερος, έχοντας δοκιμάσει και τους άλλους φυσικά. Τον είχα αγοράσει και σε sale. Το παλικάρι με το ποστ για bloat και 12 ευρώ προφανώς δεν τον έχει δοκιμάσει οπότε εξ ορισμού δεν μπορεί να κρίνει αντικειμενικά. Αν κάποιος δεν μπορεί/δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά άλλο θέμα.

Φίλε μου δεν αντιλέγω σε αυτά που λες, η διαφωνία μου είναι ότι κάτι που δεν σου αρέσει γιατί το θεωρείς ακριβό ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν σου κάνει, δεν λες δημόσια άχρηστη την επιλογή του άλλου.

Εμένα μου έκατσε :Μπράβο μ@λ...α έδωσες 12€ για έναν άχρηστο launcher.

Χωρίς να παρεξηγηθώ έγραψα ότι αισθάνομαι και δεν θα το συνεχίσω άλλο

Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα σε μεμονωμένα ποστ, γενικά μιλούσα. ;)

Απόψεις υπάρχουν ευτυχώς, γι'αυτό είμαστε εδώ εξάλλου. Χωρίς βέβαια να συμφωνώ με τον τρόπο που ειπώθηκε η παραπάνω άποψη του φίλου, και κατ'εμέ αυτή τη στιγμή ο next θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "άχρηστος", σίγουρα όχι όμως σας εφαρμογή. Το ότι τον έχω αγοράσει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου χρησιμεύει πουθενά παρά μόνο αν αλλάξει κάτι προς τα "θέλω" μου ριζικά (ή ακόμα κι αν αλλάξουν τα ίδια μου τα "θέλω" εντέλει), είναι ένα εντελώς άλλο θέμα.

Κάπως έτσι είδα και τον nova με μια μόνο βασική διαφορά, πουθενά δεν με εντυπωσίασε, ποτέ όμως δεν έφτασα και σε σημείο να πω "κρίμα τα λεφτά που έδωσα για δαύτον", αντίθετα με τους άλλους δύο που έχω να χρησιμοποιήσω πλέον πολύ πολύ καιρό. Άχρηστες όμως εφαρμογές δεν τις βγάζω, απλώς εμένα δεν μου κάνουν πια.

Φιλικά με όλους εννοείται.

:)

Πως σας φάνηκε το update του Nova ;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κ μένα, ωραίες προσθήκες γίνανε!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Επιλογή εικονιδίων KitKat,επιλογή γραμματοσειράς για τα εικονίδια, ένα επιπλέον εικονίδιο φακέλου,αντί για τη μπάρα που <<έδειχνε >>σε ποια σελίδα είσαι τώρα μπορείς να βάλεις τελιτσες..Πάρε κ μερικά ss να δεις για να καταλάβεις.

Επιλογή εικονιδίων KitKat,επιλογή γραμματοσειράς για τα εικονίδια, ένα επιπλέον εικονίδιο φακέλου,αντί για τη μπάρα που <<έδειχνε >>σε ποια σελίδα είσαι τώρα μπορείς να βάλεις τελιτσες..Πάρε κ μερικά ss να δεις για να καταλάβεις.

widget καιρου παρακαλω πολυ :)

widget καιρου παρακαλω πολυ :)

Android weather :D

O Next είναι και για μένα ο καλύτερος, έχοντας δοκιμάσει και τους άλλους φυσικά. Τον είχα αγοράσει και σε sale. Το παλικάρι με το ποστ για bloat και 12 ευρώ προφανώς δεν τον έχει δοκιμάσει οπότε εξ ορισμού δεν μπορεί να κρίνει αντικειμενικά. Αν κάποιος δεν μπορεί/δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά άλλο θέμα.

Mια χαρα τον εχω δοκιμασει.

Πολυ βαρυς, πολυ bloat (ως συνηθως) απο την GoTeam, και φυσικα ειναι απλα κοροιδια να δωσεις αυτα τα λεφτα για launcher, εδω titanium + rom toolbox + swiftkey + 1000 αλλες χρηστικες εφαρμογες, πανω απο 5€ δεν εχουν.

Mια χαρα τον εχω δοκιμασει.

Πολυ βαρυς, πολυ bloat (ως συνηθως) απο την GoTeam, και φυσικα ειναι απλα κοροιδια να δωσεις αυτα τα λεφτα για launcher, εδω titanium + rom toolbox + swiftkey + 1000 αλλες χρηστικες εφαρμογες, πανω απο 5€ δεν εχουν.[/ B]

Όντως! Πολλά λεφτά!

thx φιλε μου

Ειμα εδω και μηνες με nova launcher και σημερα ειπα να δοκιμασω κατι αλλο! Εβαλα τον holo launcher HD ο οποιος φαινεται πραγματικα πολυ δυνατος μεχρι στιγμης ειναι ελαφρυς και γρηγορος σαν τον nova που κανενας αλλος δεν ειναι ετσι(βλεπε apex κτλπ) ! Τον κραταω για δοκιμη και βλεπουμε xd :-)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Δοκιμαστε και τον Next Launcher.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αφησω τον Nova για παρτη του. ΤΡΟΜΕΡΟΤΑΤΟΣ ο Next.

Εγώ λέω να κάνουμε ένα thread με launcher vs launcher τελικά, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τελικά Χαχαχα
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Νεα αναβάθμιση για τον tsf που πλεον περνάει στην 2.0.

Δειτε το βιντεακι στο YouTube οπου παρουσιάζει τα νεα καλουδια του.

Εχει ξεφύγει. ..

Νεα αναβάθμιση για τον tsf που πλεον περνάει στην 2.0.

Δειτε το βιντεακι στο YouTube οπου παρουσιάζει τα νεα καλουδια του.

Εχει ξεφύγει. ..

Ναι δεν διαφωνω το videaki και εμενα με κουφανε εχει ξεφυγει τελειως αλλα δειχνει για την v 1.9 όχι την 2.0 καλα στη 2 τι θα κανει παραπανω?

Καλά ολα αυτα αλλα φοβαμαι και ποση μπαταρια θα ρουφαει με ολα αυτα τα καλουδια δεν λεω παρα πολυ όμορφος και τρελα παραμετροποιησιμος εγω τον καραγουσταρα αλλα φοβαμαι το θεμα μπαταρίας

Μηπως δεν ειδες το σωστο βίντεο;

http://v.youku.com/v_show/id_XNjQ3MTk5MjYw.html?x

Σε εμενα παντως πλεον ειναι περασμενη η 2.0 και δεν βλεπω καποια διαφορα στην μπαταρια σε σχεση με αλλους που εχω δοκιμάσει

Με το τελευταίο next 3.0.1 βλέπω ίδια δέσμευση ram με το μαμισιο του sgs2. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Αν ισχύει, έκαναν καλή δουλειά στη διαχείριση μνήμης / είμαι με jb 4.1.2

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Με το τελευταίο next 3.0.1 βλέπω ίδια δέσμευση ram με το μαμισιο του sgs2. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Αν ισχύει, έκαναν καλή δουλειά στη διαχείριση μνήμης / είμαι με jb 4.1.2

Εμένα σε zopo 980+ δείχνει από 130 έως και 155 ραμ

Android 4.2.1

Τραγικά υψηλό με όσα συζητιούνται σε φόρουμ ανεξάρτητα launcher. Κάτι λάθος σου λέει η συσκευή σου.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τραγικά υψηλό με όσα συζητιούνται σε φόρουμ ανεξάρτητα launcher. Κάτι λάθος σου λέει η συσκευή σου.

Full hd αναλυση γιαυτο ειναι.....

Φίλε μου έχω και τον nova και τον next επί πληρωμή, το ότι ο nova καταναλώνει λιγότερη μνήμη δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τον next σε τίποτε άλλο και μπροστά του ο nova είναι πολύ φτωχός, είμαι οικογενειαρχης με 2 παιδιά και τα σκέφτομαι τα 12 ευρώ που έδωσα για τον next, αλλά κλαίω τα 4.5€ που έδωσα για τον nova απλά επειδή είναι ελαφρύς, δεν θέλω να το κάνω vs το θέμα, αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και την άποψη του άλλου και ας μην συμφωνεί με την δική μας... Φιλικά

Δοκιμαστε και τον Next Launcher.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αφησω τον Nova για παρτη του. ΤΡΟΜΕΡΟΤΑΤΟΣ ο Next.

Α απλά δεν υπάρχει ο next 3d είναι υπέροχος ΥΠΕΡΟΧΟΣ.

Τα λεφτά του τα αξίζει και το ξέρουν και γιαυτο είναι ακριβότερος δυστυχώς.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II