Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Οχι δεν μου φαινεται, δεν ειναι.

Τι διαφορα εχεις δηλαδη να εχεις αλλες 2 οθονες στα πλαγια και να κανεις swipe την οθονη, απο το να εχεις κρυφο widget αλλα να τρως το εικονιδιο στη μαπα;

Καλά ρε φίλε, ηρέμησε...

Δεν σε έβαλα να τον αγοράσεις.

Καταρχάς το να έχεις πολλές οθόνες, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Γιατί στην δική μου περίπτωση είναι μόνο 2 τα widgets (και μερικά ακόμα που είναι κρυμμένα μέσα σε φακέλους) . Ο άλλος μπορεί να θέλει μια 10ρια ακόμα. Τι να κάνει; να βάλει 100 σελίδες για όλα τα widgets του;

Επίσης αν σε ενοχλεί τόσο ένα εικονίδιο, με το widget ολόκληρο τι θα κάνεις; θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο;

Καθόλου στην μάπα δεν το τρως. Ίσα ίσα που έχεις πιο γρήγορη πρόσβαση στην εφαρμογή. Όσο για το falcon widget που έβαλα εγώ, είναι απλώς και μόνο για να μπει κάτι. Δεν θα αναλύσουμε όμως την homescreen μου...

Παλιότερα λέγαμε "περισσότερες οθόνες και περισσότερα widgets = μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας". Δεν ισχύει αυτό πια;

χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, φανταζομαι πως ισχυει, αν αυτα τα widgets ζητανε ανανεωση, οπως καιρος, ειδησεις, ενημερωσεις απο social media κλπ., ακομα κι αν τα εχεις σε μια οθονη ολα. αν εχεις πολλες οθονες με στατικα widgets ή γεματες εικονιδια, δε νομιζω πως επηρεαζει τη μπαταρια, αλλα τη ram που θα καταναλωνει ο launcher.

....αν εχεις πολλες οθονες με στατικα widgets ή γεματες εικονιδια, δε νομιζω πως επηρεαζει τη μπαταρια, αλλα τη ram που θα καταναλωνει ο launcher.

Αν φορτώνει η ram δεν επηρεάζεται και η κατανάλωση της μπαταρίας; Ρωτώ γιατί το'χω απορία βασικά, έτσι κι αλλιώς εγώ μέχρι δυο οθόνες βάζω και λιγοστά widgetάκια που κοιμούνται όλη τη μέρα.. :p

Αν φορτώνει η ram δεν επηρεάζεται και η κατανάλωση της μπαταρίας; Ρωτώ γιατί το'χω απορία βασικά, έτσι κι αλλιώς εγώ μέχρι δυο οθόνες βάζω και λιγοστά widgetάκια που κοιμούνται όλη τη μέρα.. :p

νομιζω πως οχι. ειτε εχω χρησιμοποιησει πολλες οθονες, ειτε μια, δεν ειδα διαφορα στην καταναλωση, τουλαχιστον σε σημειο που να ειναι αισθητη. κι εγω, ομως, ποτε δεν χρησιμοποιω πανω απο ενα δυο widget.

απο οσο ξερω οσα περισσοτερα widget και homescreen βαζεις τοσο περισσοτερη ram καταναλωνει ο launcher

βεβαια δεν μπορω να ειμαι και απολυτος γιατι ενα widget χρησιμοποιω μονο και αυτο της μουσικης:)

και το μεγιστο 3 οθονες

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Μικρή αναβάθμιση για τον nova ο οποίος έφτασε στην 2.2.3...bug fixes μόνο...τίποτα το σημαντικό...

Aνάμεσα σε next & Go launcher στις free εκδοχές, ποιον προτείνετε για 4.1;;;

Εγώ θα έλεγα αυτόν που σου αρέσει περισσότερο.

Δοκιμάζεις και κρίνεις μόνος σου.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Aνάμεσα σε next & Go launcher στις free εκδοχές, ποιον προτείνετε για 4.1;;;

εγω προτιμησα τον next launcher και τον χρησιμοποιουσα για αρκετο διαστημα

ουτως η αλλως και οι 2 ειναι φτιαγμενες απο τη go team

εγω προτιμησα τον next launcher και τον χρησιμοποιουσα για αρκετο διαστημα

ουτως η αλλως και οι 2 ειναι φτιαγμενες απο τη go team

Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει ιδίως στο παρελθόν τον next αν και τώρα έβλεπα σχόλια ότι τον βελτίωσαν σε θέμα απαιτήσεων....Από ότι βλέπω πάντως επιτρέπει λίγο παραπάνω customizing o go αλλά ο next έχει κάποια άλλα transition effects που δεν τα χει ο πρώτος....

Το θέμα είναι ότι βαριόμουν λίγο τον apex και έλεγα να στήσω έναν καινούργιο να τον έχω παράλληλα...

Ο go μου κάνει το εξής παράδοξο...όταν μπω στον browser μου ανοίγει μια νεα καρτέλα. Παλιά το έκανε και ο next. Ξέρει κανείς πως εξαλείφεται;

Edited by enigma84

Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει ιδίως στο παρελθόν τον next αν και τώρα έβλεπα σχόλια ότι τον βελτίωσαν σε θέμα απαιτήσεων....Από ότι βλέπω πάντως επιτρέπει λίγο παραπάνω customizing o go αλλά ο next έχει κάποια άλλα transition effects που δεν τα χει ο πρώτος....

Το θέμα είναι ότι βαριόμουν λίγο τον apex και έλεγα να στήσω έναν καινούργιο να τον έχω παράλληλα...

Ο go μου κάνει το εξής παράδοξο...όταν μπω στον browser μου ανοίγει μια νεα καρτέλα. Παλιά το έκανε και ο next. Ξέρει κανείς πως εξαλείφεται;

κοιταξες απο τις ρυθμισεις του browser?

αλλα οταν λες ανοιγει νεα καρτελα τι εννοεις?

δεν ανοιγει παντα την default page που εχεις ορισει?

κοιταξες απο τις ρυθμισεις του browser?

αλλα οταν λες ανοιγει νεα καρτελα τι εννοεις?

δεν ανοιγει παντα την default page που εχεις ορισει?

Δεν κλείνω ποτέ τον browser. Απλώς βγαίνω στην κεντρική οθόνη που έχω θέσει αφήνοντας 2 καρτελες ανοιχτές. Με apex, nova μόλις ξαναπάταγα να μπω στον browser με έβαζε εκεί που ήμουν και πριν. Με go μου ανοίγει άλλη μια, με την default page που έχω ορίσει.

Δεν κλείνω ποτέ τον browser. Απλώς βγαίνω στην κεντρική οθόνη που έχω θέσει αφήνοντας 2 καρτελες ανοιχτές. Με apex, nova μόλις ξαναπάταγα να μπω στον browser με έβαζε εκεί που ήμουν και πριν. Με go μου ανοίγει άλλη μια, με την default page που έχω ορίσει.

τι να σου πω

ξερω οτι αμα αφηνεις ανοιχτο τον browser και βγεις και ξαναμπεις σε παει στην τελευταια σελιδα που ησουν(η και καρτελα)

αλλα οταν τον κλεινω τελειως απο τον ram manager και ξαναμπω ανοιγει μονο μια καρτελα(αυτη με την default page που εχω ορισει)

Στο Νόβα όταν ήμουν με ics, όταν από την αρχική οθόνη με κίνηση προς τα πάνω έμπαινα στο συρτάρι εφαρμογών έμπαινε με ένα εφέ που του είχα ορίσει εγώ από τις ρυθμίσεις μάλλον.Τώρα με jelly bean από την αρχική οθόνη κάνω την χειρονομία προς τα επάνω και ανοίγει το συρτάρι χωρίς κανένα εφέ ότι και να κάνω.Υπάρχει καμιά ρύθμιση που δεν έχω βρει;

Στο Νόβα όταν ήμουν με ics, όταν από την αρχική οθόνη με κίνηση προς τα πάνω έμπαινα στο συρτάρι εφαρμογών έμπαινε με ένα εφέ που του είχα ορίσει εγώ από τις ρυθμίσεις μάλλον.Τώρα με jelly bean από την αρχική οθόνη κάνω την χειρονομία προς τα επάνω και ανοίγει το συρτάρι χωρίς κανένα εφέ ότι και να κάνω.Υπάρχει καμιά ρύθμιση που δεν έχω βρει;

ρυθμισεις nova, εμφανιση και αισθηση, ταχυτητα κινησης. ετσι οπως το περιγραφεις, μαλλον το εχεις ρυθμισει στο "ταχυτερα απο φως"

ρυθμισεις nova, εμφανιση και αισθηση, ταχυτητα κινησης. ετσι οπως το περιγραφεις, μαλλον το εχεις ρυθμισει στο "ταχυτερα απο φως"
κι ομως στο χαλαρη το ειχα!το κινητο με jelly bean εχει καπου ρυθμιση για εφε μηπως την εχω απενεργοποιησει και δεν θυμαμαι? Edited by fuorigioco1981

Αυτό είναι για το smooth.Ο φίλος λέει άλλο.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αυτό είναι για το smooth.Ο φίλος λέει άλλο.

αναλογως που θα το ρυθμισεις, ομως, γινεται κι αυτο που περιγραφει ο φιλος, δηλαδη να ανοιγει το συρταρι εφαρμογων χωρις κανενα εφφε.:what:

Όπου και να βάλω την ρύθμιση το συρτάρι ανοίγει μπαμ μπαμ χωρίς κανένα εφέ!

Εγώ αν το βάλω στην πρώτη επιλογή έχει εφέ και είναι smooth, και οι υπόλοιπες επιλογές το κάνουν όλο και πιο γρήγορο, με την τελευταία να το ανοίγει αστραπιαία χωρίς εφέ. Δεν ξέρω αν ρυθμίζει κι από αλλού. Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του Nova από τις ρυθμίσεις.

Εγώ αν το βάλω στην πρώτη επιλογή έχει εφέ και είναι smooth, και οι υπόλοιπες επιλογές το κάνουν όλο και πιο γρήγορο, με την τελευταία να το ανοίγει αστραπιαία χωρίς εφέ. Δεν ξέρω αν ρυθμίζει κι από αλλού. Δοκίμασε μια επανεκκίνηση του Nova από τις ρυθμίσεις.

Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.καλά δεν πειράζει αλλά για το ****το!

Έστειλα μήνυμα στον Νόβα και μου απάντησαν άμεσα! Ότι δεν έχουν ρύθμιση για να μπεις στο συρτάρι εφαρμογών.Μόνο για τις εφαρμογές.Ίσως στην ics που είχα πριν φαινόταν πιο smooth η είσοδος στο συρτάρι.τι να πω

Edited by fuorigioco1981

Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.καλά δεν πειράζει αλλά για το ****το!

Έστειλα μήνυμα στον Νόβα και μου απάντησαν άμεσα! Ότι δεν έχουν ρύθμιση για να μπεις στο συρτάρι εφαρμογών.Μόνο για τις εφαρμογές.Ίσως στην ics που είχα πριν φαινόταν πιο smooth η είσοδος στο συρτάρι.τι να πω

ρυθμιση για να αλλαξεις το εφε δεν υπαρχει, αλλα το ποσο smooth ή ποσο γρηγορο θα ειναι, υπαρχει. κι εγω με JB ειμαι, αλλα δεν εχω προβλημα.

ρυθμιση για να αλλαξεις το εφε δεν υπαρχει, αλλα το ποσο smooth ή ποσο γρηγορο θα ειναι, υπαρχει. κι εγω με JB ειμαι, αλλα δεν εχω προβλημα.

Όταν μπαίνεις στο συρτάρι εφαρμογών έχει εφέ;αν αλλάξεις την ταχύτητα αυτό αλλάζει;

Όταν μπαίνεις στο συρτάρι εφαρμογών έχει εφέ;αν αλλάξεις την ταχύτητα αυτό αλλάζει;

ναι, αν βαλω την ταχυτητα κινησης σε καποια απο τις 4 πρωτες επιλογες, εχει το κλασσικο zoom out (δεν ξερω αν λεγεται ετσι). αν το βαλω στο "ταχυτερα απο φως", δεν εχει εφε.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II