Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Στον nova πώς μπορώ να κάνω κάποιο εικονίδιο αόρατο; αν υπάρχει κάποιο θέμα ή κάτι τέτοιο που να το κάνει...

Κάνε ένα αόρατο png και όπου θες να κάνεις κάτι αόρατο, κάνε αντικατάσταση εικονιδίου και βάζε αυτό.

:Ρ Τώρα είδα ότι έχει κι άλλη σελίδα και σου έχουν ήδη απαντήσει!

Κάνε ένα αόρατο png και όπου θες να κάνεις κάτι αόρατο, κάνε αντικατάσταση εικονιδίου και βάζε αυτό.

:Ρ Τώρα είδα ότι έχει κι άλλη σελίδα και σου έχουν ήδη απαντήσει!

Το θέμα είναι πως να κάνω την αντικατασταση; κάθε φορά που πάω να το επιλέξω μου βάζει να κάνω crop και στο τέλος εμφανίζει ένα μαύρο εικονίδιο

Είμαστε εδώ, σωστά; πατάω gallery, επιλέγω την εικόνα και μου ζητάει να την κάνω crop. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα μαύρο εικονίδιο.

Σωστα εισαι, μπες gallery, επελεξε το εικονιδιο οπως στο βγαλει χωρις να του αλλαξεις μεγεθος, αποθηκευσε το και εισαι ετοιμος. Μολις σου εκανα ενα με το ιδιο αρχειο που σου εστειλα για να δεις μερικα screenshots:

Στην πρωτη φωτο οπως εισαι επιλεγεις "Ενταξει" και στη δευτερη επιλεγεις το "V" πανω αριστερα για να αποθηκευτει. Στην τριτη βλεπεις το αποτελεσμα κατω δεξια εκει που λεει "Συρταρι...);)

Εγω χρησιμοποιησα το "trick" για να μπαινω στις εφαρμογες μου πατωντας πανω στο σπιτακι του wallpaper.:p

Edited by makis206

Σωστα εισαι, μπες gallery, επελεξε το εικονιδιο οπως στο βγαλει χωρις να του αλλαξεις μεγεθος, αποθηκευσε το και εισαι ετοιμος. Μολις σου εκανα ενα με το ιδιο αρχειο που σου εστειλα για να δεις μερικα screenshots:

Στην πρωτη φωτο οπως εισαι επιλεγεις "Ενταξει" και στη δευτερη επιλεγεις το "V" πανω αριστερα για να αποθηκευτει. Στην τριτη βλεπεις το αποτελεσμα κατω δεξια εκει που λεει "Συρταρι...);)

Εγω χρησιμοποιησα το "trick" για να μπαινω στις εφαρμογες μου πατωντας πανω στο σπιτακι του wallpaper.:p

Αυτό ακριβώς κάνω αλλά μου βγάζει μαύρο και όχι διαφανές εικονίδιο. Άρα λογικά υπάρχει πρόβλημα με το κατέβασμα.

Οπότε πώς να φτιάξω μόνος μου ένα αόρατο εικονίδιο από το κινητό;

Αυτό ακριβώς κάνω αλλά μου βγάζει μαύρο και όχι διαφανές εικονίδιο. Άρα λογικά υπάρχει πρόβλημα με το κατέβασμα.

Οπότε πώς να φτιάξω μόνος μου ένα αόρατο εικονίδιο από το κινητό;

Ψαξε στο google για blank.png και κατεβασε το να δεις, εγω το πηρα απο εδω (πρεπει να το ξεζιπαρεις πρωτα);)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110269

Μπορείς να ανεβάσεις σε παρακαλώ το εικονίδιο people για να το δοκιμάσω;

Εψαξα λιγο για να στο βαλω μεσω dropbox αλλα δεν το βρηκα πουθενα, πιθανολογω λοιπον οτι με τον τροπο που το κανω δεν αποθηκευεται καπου.. παρε μερικα screenshots και θα καταλαβεις, αν καπου κολλησεις ρωτα με.:)

(Δεν χωρανε παραπανω απο 5 φωτο, θα κανω κι αλλο ποστ)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ψαξε στο google για blank.png και κατεβασε το να δεις, εγω το πηρα απο εδω (πρεπει να το ξεζιπαρεις πρωτα);)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110269

Δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα... Τα παρατάω γιατί θα εκνευριστω. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως...

Edit: άκυρο δούλεψε.

Ευχαριστώ και πάλι

Edited by NickName98

Στην τριτη φωτο παραπανω επιλεγω το δευτερο "simple" ;)

Παμε παρακατω..

Σε οποια φωτο χρειαστεις διευκρινηση..:)

Δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα... Τα παρατάω γιατί θα εκνευριστω. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως...

Πραγματικα στερεψα απο ιδεες, πιθανοτατα για καποιο λογο δεν το "διαβαζει" σωστα ο launcher, λεω εγω τωρα.. μηπως να το αλλαξεις και να το αφησεις μαυρο και να κανεις μια επανεκκινηση μετα μηπως και; Αν δεν στο αλλαξει σε διαφανο το διαγραφεις. Περιμενε λιγο μηπως πεσει κι αλλη γνωμη η ιδεα..:)

Να ζητησω συγνωμη για τα τοσα συνεχομενα ποστς αλλα μεσα απ'τη συσκευη και με το tapatalk δεν ειναι ευκολο να κανεις και πολλα οταν προσπαθεις να δωσεις συντομα απαντησεις..:o

Edit:

Edit: άκυρο δούλεψε.

Ευχαριστώ και πάλι

Ουφ!:p

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τα παραπανω ισχύουν και στην περίπτωση που δεν θελω να βαλω εικονίδιο σε εγκατεστημένη εφαρμογή αλλα σε φακελο;

Και επίσης αυτο το 2Χ1 σε εμένα γιατι δεν το βγαζει;

Εχεις την free version του ST η την αγορασμενη;

Τα παραπανω ισχύουν και στην περίπτωση που δεν θελω να βαλω εικονίδιο σε εγκατεστημένη εφαρμογή αλλα σε φακελο;

Και επίσης αυτο το 2Χ1 σε εμένα γιατι δεν το βγαζει;

Εχεις την free version του ST η την αγορασμενη;

Την free εχω, δεν ξερω γιατι δεν στο βγάζει το συγκεκριμενο.. σε φάκελο δεν το εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι, θα ψαξω κι αν γινεται (δυσκολο το βλεπω) θα σου πω.:)

Γνωρίζει κανείς ποιοί launchers έχουν την δυνατότητα resize των συντομεύσεων;

Ως τώρα μόνο ο buzz το κανει.

Συντομευσεων των εφαρμογων εννοεις; Αν καταλαβα καλα τοτε σιγουρα εχω δει αλλαγη μεγεθους εικονιδιων σε nova, next και tsf..

Επιστροφή στον apex....καλοί και χρυσοί οι άλλοι launchers πού δοκίμασα,αλλά την χάρη του απλού δεν την έχουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επιστροφή στον apex....καλοί και χρυσοί οι άλλοι launchers πού δοκίμασα,αλλά την χάρη του απλού δεν την έχουν.

Συμφωνώ απολύτως!

Συμφωνώ απολύτως!

Όντως ωραίος αλλά μου έτρωγε πολύ ram σε σχέση με τους άλλους. (γύρω στα 50mb)

Και lightning launcher. Κάνει resize στα πάντα

Και είναι καταπληκτικος στη λειτουργία. Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και λειτουργεί υποδειγματικά με ελάχιστο memory consumption.

Και lightning launcher. Κάνει resize στα πάντα

Μπορείς να μου πεις πως κρύβω την πάνω μπάρα;

Εχω χαθεί μέσα στα μενού και δεν το βρίσκω

Έχει πολύ customize, είναι αλήθεια.

Αν εννοείς την λευκή μπάρα που έχει στα εικονίδια από πάνω, κάνεις long press στο εικονίδιο>customize>more>box, επιλέγεις το border top και από κάτω βάζεις size 0.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τον έχεις δοκιμάσει? Αν ναι,απο κατανάλωση (ram & μπαταρίας) πως πάει?

Eμένα πάντως το

System requirement:

- Android 4.0.2 and above versions

- 1G Byte RAM

Δεν μου αρέσει....:confused:

Eμένα πάντως το

Δεν μου αρέσει....:confused:

Μια από τα ίδια .

Θεωρώ οτι δεν είναι για καθημερινή χρήση ,σε έμενα τουλάχιστον δεν κάνει .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II