Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

οκ το βρηκα τις ρυθμισεις..κοιταω τωρα

ολα καλα βρηκα πως γινετι με τις οθονες…σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Guys o next 3d είναι ασταθης και βαρής? Εγώ που τον έβαλα είχα καποια κολλήματα και επιπλέον το ταμπλετ ανοίγει πιο αργά. Μου κάνει 2 λεπτά να ανοίξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναβαθμίστηκε και ο Atom που είναι από τους καλύτερους για εμένα.

μηπως ξερεις πως κρυβουμε (hide) to ATOM MENU,ενω μου αρεσει ο ατοm μδεν μου αρεσει αυτο :wacko:

ευχαριστω

Ο action launcher pro σου παραμένει default ό,τι κι αν γίνει; εμένα με πετάει στον στοκ μερικές φορές, πχ ακόμη και να διαβάσω ένα μήνυμα του ταλκ. Κάνω κάτι λάθος;

με τον action δεν ειχα ποτε προβλημα. δεν ξερω αν κανεις κατι λαθος. εγω εχω nexus s (μονοπυρηνο με 500 ram) οποτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι θεμα ελειψης hardware. το μονο που μου ερχεται στο μυαλλο ειναι μια εκκαθαραση δεδομενων ή να τον ξαναρυθμησεις default. δεν ξερω πως ακριβως αυτο θα βοηθησει αλλα ποτε δεν ξερεις. αν βεβαια δεν το εχεις κανει ηδη αυτο...

μηπως ξερεις πως κρυβουμε (hide) to ATOM MENU,ενω μου αρεσει ο ατοm μδεν μου αρεσει αυτο :wacko:

ευχαριστω

Αν εννοεις την μπαρα στο πανω μερος προς το παρον δεν μπορει να φυγει απο εκει, κατι ειχα διαβασει οτι ο developer θα συμπεριλαβει τη δυνατοτητα απενεργοποιησης της σε μελλοντικο update αφου οι αναφορες σε αυτο το "θεματακι" ειναι αμετρητες απο τους χρηστες αλλα προς το παρον αναμονη.

Συμφωνω στο οτι προκειται για πολυ πολυ καλο launcher παντως, τον εχω καιρο και τρεχει εντελως απροβληματιστα. Ουτε "loading..." ουτε τιποτα τετοιο παρομοιο που παρουσιαζεται σε αλλους επι πληρωμης μαλιστα launchers.. σιγουρα σηκωνει πολλες προσθηκες ακομα αλλα στην "ουσια" προσωπικα πιστευω πως εχει πετυχει διανα ο Atom. Και τον βρισκω κι ιδιαιτερα ομορφο..:)

Νομίζω πρεπει να γινουν 2 θεματα με launchers ένα για όσους φοράνε ics και άνω και ένα για οσους ειναι απο gingerbread και κάτω γιατι ναι υπάρχουν πολλοι που ειτε η ics είναι πολυ βαρια για αυτους είτε πολλοι που τα κινητα τους δεν θα παρουν ics ποτέ. Ολοι αυτοι λοιπον συμεριλαμβανομενου και εμενα δεν μπορουν να εχουν αποψη απο nova apex atom και οποιον αλλο launcher δουλευει σε ics και άνω. Οπότε η ψηφοφορια δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη. Αν οι moderators δουν αυτο το μηνυμα ας το λάβουν υποψιν οτι εμεις με gb θελουμε να διαβαζουμε μονο για αντιστοιχους launchers και οχι για ρυθμισεις launchers που δεν θα φορεσουμε ποτε. Ευχαριστώ

@Για όσους λέτε για τον Atom,προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω να βγάλουν αυτή τη ρημαδομπάρα πάνω.Το πρόσφατο update δεν ήταν άξιο λόγου και δεν έλαβε υπόψη ξανά τις απαιτήσεις των χρηστών. Παρατάω τις δοκιμές με αυτόν όπως και όλων των launchers αυτή τη στιγμή στην αγορά.Σαν τον Nova Prime κανένας και δίκαια είναι 1ος.

@Για όσους λέτε για τον Atom,προσωπικά βαρέθηκα να περιμένω να βγάλουν αυτή τη ρημαδομπάρα πάνω.Το πρόσφατο update δεν ήταν άξιο λόγου και δεν έλαβε υπόψη ξανά τις απαιτήσεις των χρηστών. Παρατάω τις δοκιμές με αυτόν όπως και όλων των launchers αυτή τη στιγμή στην αγορά.Σαν τον Nova Prime κανένας και δίκαια είναι 1ος.

+1 μονο που θα γουσταρα περισσοτερα εφε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Αυτό που έλεγα πριν για τον nova μου το εμφάνισε ξανά. Ήμουν στον boat και είχα ανοίξει πριν την stock εφαρμογή sms. Με το πλήκτρο για κλείσιμο, έκλεισα τον boat, εμφανίστηκε η εφαρμογή των μηνυμάτων και με το back την έκλεισα και αυτήν. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό τις εικόνας. Έχει κανείς καμιά ιδέα; [ATTACH]33004[/ATTACH]

Κι εγω θα ειχα αγανακτησει με τον Atom μετα απο τοσο καιρο η αληθεια ειναι.. απλα ειμαι απ'αυτους που δεν ενοχλουνται και τοσο απ'την μπαρα γι'αυτο και ο τοσος ενθουσιασμος.:p

Κι εγω θα ειχα αγανακτησει με τον Atom μετα απο τοσο καιρο η αληθεια ειναι.. απλα ειμαι απ'αυτους που δεν ενοχλουνται και τοσο απ'την μπαρα γι'αυτο και ο τοσος ενθουσιασμος.:p

Και εγώ είμαι από αυτούς που θέλουν να εξαφανιστεί η μπάρα. αν και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Είναι σαν σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου launcher αυτή η μπάρα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ιστορικη μερα σημερα. Εγκατεστησα τον next στο note2 και πραγματικα εντυπωσιαστηκα. Τοσο που κατεβασα και τον next browser :)

Πραγματικα πολυ καλη επιλογη και εντελως lag free.

Ο αγαπημενος μου tsf θα μπει για λιγο στην ακρη, μεχρι να διορθωθουν τα μικρα λαθακια που προεκυψαν μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις.

Ιστορικη μερα σημερα. Εγκατεστησα τον next στο note2 και πραγματικα εντυπωσιαστηκα. Τοσο που κατεβασα και τον next browser :)

Ο αγαπημενος μου tsf θα μπει για λιγο στην ακρη, μεχρι να διορθωθουν τα μικρα λαθακια που προεκυψαν μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις.

Και εγω το ιδιο...ειναι καταπληκτικος launcher...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν εμάς κάτι υπάρχει που μας συνδέει, το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές, σήμερα όλως τυχαίως έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα αφήνοντας για λίγο τον atom στην άκρη! Όλως τυχαίως όμως και μας έμειναν τα ίδια ακριβώς συναισθήματα!:)

Edited by makis206

Λοιπόν εμάς κάτι υπάρχει που μας συνδέει, το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές, σήμερα όλως τυχαίως έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα αφήνοντας για λίγο τον atom στην άκρη! Όλως τυχαίως όμως και μας έμειναν τα ίδια ακριβώς συναισθήματα!:)

:) ευχαριστο αυτο!!

Ετσι ειναι τα μεγαλα πνευματα...:)

Δεν σου κρύβω ότι με τα σχόλια σου με έχεις βάλει στην πρίζα γιατί είμαι και εγώ με tsf και σκεφτομαι εδώ και λίγες μέρες την μετάβαση σε next. Είναι όντως τόσο καλές οι πρώτες εντυπώσεις?

Δεν σου κρύβω ότι με τα σχόλια σου με έχεις βάλει στην πρίζα γιατί είμαι και εγώ με tsf και σκεφτομαι εδώ και λίγες μέρες την μετάβαση σε next. Είναι όντως τόσο καλές οι πρώτες εντυπώσεις?

Σίγουρα είσαι από αυτούς που ανάφερα πριν μερικές μέρες όταν τον είχαν σε προσφορά στα 7,5 ευρώ, τους χρήστες δηλαδή που τον γλυκοκοιταζουν αλλά το σκέφτονται να δώσουν -ξανά, λόγω tsf ίσως..- τα 13 ευρώ..:p

Σαν launcher αξίζει πολλά ο next, τον έχω καιρό αλλά κάποια στιγμή τον βαρέθηκα κι έκανα εναλλαγές ανάμεσα σ'αυτόν, τον tsf, atom, nova.. εντέλει ο tsf με ξενέρωσε αρκετά με τα καθυστερημένα και τα χωρίς ουσία updates του, atom και nova οκ, είπα όμως να επιστρέψω από χτες στον next όπως κι ο φίλος ddr, έτσι για να τον τσεκάρω αρκετές εκδόσεις αργότερα απ'τη στιγμή που τον έβαλα στην άκρη. Τι να πω, ήταν πάντα smooth αλλά πλέον δείχνει να πετάει! Δεν βγάζει πια κι αυτά τα σπαστικά "loading" που έβγαζε συνέχεια.. πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν σταματούν να τον ανανεώνουν, αντίθετα με τους tsfακηδες.. το κατά πόσο αξίζει τόσα ευρώ είναι καθαρά στην κρίση του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Σίγουρα όμως όταν πέφτει στην προσφορά του -40% (το έχουν κάνει δύο φορές αυτό) αξίζει χαλαρότατα κατ'εμέ.:)

Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος και τον προτεινω.

Και εγώ μετά από καιρό με πληρωμένο τον nova, είπα να δοκιμάσω τον next και μάλλον εδώ θα παραμείνω λόγο τον εφέ που είναι εντυπωσιακά και τρέχει και μια χαρά στη συσκευή μου, το μόνο που με ενοχλεί είναι πως μόλις πατήσω κάποιο εικονίδιο στην οθόνη έχει δόνηση και μου τη βαράει στα νεύρα υπάρχει κανάς τρόπος να μην το κάνει αυτό;

Και εγώ μετά από καιρό με πληρωμένο τον nova, είπα να δοκιμάσω τον next και μάλλον εδώ θα παραμείνω λόγο τον εφέ που είναι εντυπωσιακά και τρέχει και μια χαρά στη συσκευή μου, το μόνο που με ενοχλεί είναι πως μόλις πατήσω κάποιο εικονίδιο στην οθόνη έχει δόνηση και μου τη βαράει στα νεύρα υπάρχει κανάς τρόπος να μην το κάνει αυτό;

Εμένα δεν έχει τέτοιο πράγμα, ούτε έιχε ποτέ ,άρα σαφώς υπάρχει ρύθμιση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα δεν έχει τέτοιο πράγμα, ούτε έιχε ποτέ ,άρα σαφώς υπάρχει ρύθμιση.

Παρατεταμένα εννοώ στο πάτημα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II