ntontos Δημοσιεύτηκε July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2004 θελω να στησω ενα server με windows 2003 και σκεφτομαι να αγορασω ενα βιβλιο για να μαθω τα σχετικα.αν εχει χρονο κανεις ας μπει κανεις εδω να μου πει πιο να διαλεξω.ενα απο τα ελληνικα βιβλια θα ηθελα τουλαχιστον να προτινει και αν ειναι και κανενα σε αγγληκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Προτίμησε τα βιβλία της Microsoft και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μεταφρασμένα του Γκιούρδα. Συνήθως κυκλοφορεί ένα τεράστιο (Η Βίβλος που τη λέω εγώ) κι ένα σαν Pocket Guide. Είναι ακριβά, αλλά εμένα με έσωσαν στην αντίστοιχη περίπτωση του Win2k server. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (16 Ιούλ. 2004 , 15:57) Προτίμησε τα βιβλία της Microsoft και ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μεταφρασμένα του Γκιούρδα. Συνήθως κυκλοφορεί ένα τεράστιο (Η Βίβλος που τη λέω εγώ) κι ένα σαν Pocket Guide. Είναι ακριβά, αλλά εμένα με έσωσαν στην αντίστοιχη περίπτωση του Win2k server. Συμφωνώ. Προτίμησε πάντως αγγλικά βιβλία και ας κουραστείς και λίγο παραπάνω λόγω γλώσσας. Τα ελληνικά έχουν ό,τι μετάφραση μπορεί να φανταστείς, οι μεταφράσεις των όρων είναι ασύμβατες από το ένα βιβλίο στο άλλο, άσε που μπορεί ο μεταφραστής να έχει μεταφράσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμα και τους όρους στα μενού, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις πού πας και τι κάνεις :( . Αν λοιπόν μπορείς, αγγλικό βιβλίο. Επίσης, προτίμησε κάτι σε "Βίβλο". Τα βιβλία αυτά σε παίρνουν από το επίπεδο "γιατί το PC έχει οθόνη?" :alien: και σε φτάνουν σε ένα πολύ καλό σημείο σε αυτό που σε ενδιαφέρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts