Jump to content

myphone.gr :: ένας χρόνος

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το καλο και στον δευτερο σε λιγο καιρο,παντως ρε παιδια δε ξερω τι θα εκανα αν δεν ηταν στη μεση το myphone,ειλικρινα οτι ωρα κι αν γυρισω σπιτι το πρωτο πραγμα που εχω στο μυαλο ειναι να μπω και να ταξιδεψω στα αγαπημενα μου θεματα του myphone.

Ε όχι και έτσι... Είπαμε να μπαίνουμε, όποτε μπορούμε, να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά συνέχεια καταντάει εξάρτηση ;)

Ελπίζω να κάνεις πλάκα :worry:

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ακριβως ετσι οπως το ειπες φιλε μου,εξαρτηση και το λεω σοβαρα δεν το κανω μονο για την πλακα μου το κανω επειδη ειλικρηνα με το Myphone εχω μια ιδιαιτερη αγαπη θα μπορουσα να πω.ειναι λιγα τα πραγματα που εχω στη ζωη μου και ειμαι τοσο κολλημενος,το myphone ειναι ενα απο αυτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 4 weeks later...
ακριβως ετσι οπως το ειπες φιλε μου,εξαρτηση και το λεω σοβαρα δεν το κανω μονο για την πλακα μου το κανω επειδη ειλικρηνα με το Myphone εχω μια ιδιαιτερη αγαπη θα μπορουσα να πω.ειναι λιγα τα πραγματα που εχω στη ζωη μου και ειμαι τοσο κολλημενος,το myphone ειναι ενα απο αυτα.

Ισως ταξιδιωτη εσυ και εγω να ειμαστε δυο απο τα πιο φανατικα και ''κολλημενα'' μελη απ' τα 52.000 μελη που κοντευουν να γινουν σε λιγες μερες!! :w00t:,αν και δεν γραφω τοσο συχνα οσο εσυ!Ειχα παει για αναβαμιση τον Υ/Η για μια βδομαδα και μου ελειπε λιγο λιγοτερο απο το να μην εχω νερο να πιω!Πλακα κανω,σοβαρα τωρα το myPhone ειναι το καλυτερο και πιο καλα οργανωμενο site στην Ελλαδα στο θεμα ''κινητη τηλεφωνια'',χωρις να αναφερεται αποκλειστικα σ' αυτην,ξεκουραζοντας ετσι τους χρηστες και με αλλα θεματα που αφορουν την καθημερινη μας ζωη.Αξιζουν πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια που δουλευουν για το myPhone και να ειναι παντα καλα!Ο κοπος τους ανταμοιβεται καθημερινα με την εγγραφη και συμμετοχη νεων μελων.Νομιζω στην Ελλαδα,(δεν ειμαι και σιγουρος),δεν πρεπει να υπαρχει αλλο site που, με μολις 2 χρονια και 3 μηνες,να εχει 52.000 μελη.Παιδια,ευχομαι τα καλυτερα! :) Υ.Γ.Τα περισσοτερα μπραβο ανηκουν βεβαια στον Administrator του myPhone,τον Msk,που μετα απο πολλη δουλεια φανταζομαι,δημιουργησε αυτο το υπεροχο site.Να ειναι παντα καλα! :)

• 3 months later...
Με την ελευση του 2006,τα μελη του myphone,ξεπερασαν,οπως βλεπετε,τα 55.000 ! :) Καλη χρονια σε ολους μας,οπως και στο πιο ωραιο και γλυκο ''ναρκωτικο'' που υπαρχει,το myphone δηλ,ευχομαι τα καλυτερα,με οσο το δυνατον περισσοτερα μελη...:)

Και εγω ειμαι εξαρτημενος. Εκτος του οτι δε γραφω σε κανενα αλλο forum (οχι κινητης, γενικα κανενα), εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου να θελω να γραψω αλλη σελιδα στο address bar και να γραφω myphone.gr!!!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

και εγώ τα ίδια με σας είμαι.Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου να είμαι banned απτο myphone.gr!!!με αρέσει να βοηθάω όσους χρειάζονται και να μαθαίνω όσα δεν ξέρω.πότε είναι τα επόμενα γενέθλεια του φορουμ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...