webassasin Δημοσιεύτηκε March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2013 Καλησπερα παλιοπαιδα! Εφτασε στα χερια μου μια webcam mediatech camtrack, χωρις οδηγους. Δεν καταφερα να βρω οδηγους,ουτε απο windows update,ουτε απο driver genius. Στη σελιδα της εταιριας δε βρηκα κατι που να βοηθαει. Εχουμε κατι να προτεινουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Kανεις ρε παλιοπαιδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Η ερώτηση είναι μάλλον ηλίθια, αλλά δοκίμασες να την βρεις μέσω του Skype; Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ναι φιλε μου,δεν μπορει να την αναγνωρισει χωρις τους οδηγους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 βρήκα αυτό με αναζήτηση στο google, για δες αν δουλεύει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Κολλαει στα μισα η εγκατασταση και δεν συνεχιζει. θα το αφησω μηπως και συνεχισει αργοτερα,αλλα δε βλεπω φως.. ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μια καλή λύση είναι το driver scanner Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Μπα,δεν το βλεπει ουτε με αυτο ουτε με αλλα παρομοια προγραμματα. ευχαριστω! Δοκιμασα και μερικους απο τους οδηγους που εχουν τα windows μεσα, οι οποιοι μου ανεφεραν οτι βρεθηκαν οδηγοι αλλα υπηρξε προβλημα εκκινησης της συσκευης. οποτε της εριξα μια κλωτσια για να βγαλω το αχτι μου που παλευω τοσες μερες και μετα την πεταξα στα σκουπιδια. problem solved :) Edited March 26, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 μπορούσες να δοκιμάσεις drivers από vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Δοκιμασα αυτους που εδινε η σελιδα της εταιριας,μαλλον ειχε προβλημα η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 τους vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Ναι,δεν ειχε για 7 στη σελιδα τους. Δοκιμασα πολλα και εν τελει δοκιμασα μερικους στανταρ οδηγους για webcam και μου τα 7 ανεφεραν οτι ειναι σωστοι οι οδηγοι,αλλα δε μπορει να εκκινησει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts