andreas730 Δημοσιεύτηκε July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2004 μηπως ξερει καποιος τι ειναι η ''καταραμενη εβδομαδα για τους AMD''? ειναι η 39η του 2003.πεστε μου γιατι με εφαγε η αγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αν δεν κανω λαθος ειναι η βδομαδα που απο εκει και μετα οποιος Barton βγηκε ηταν κλειδωμενος ο multiplier,οποτε ο/c μονο μεσω fsb........ :( Αν κανω λαθος διορθωστε με.............. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Όσοι Barton κατασκευάστηκαν από την 39η εβδομάδα του 2003, έχουν κλειδωμένο πολλαπλασιαστή, οπότε οι άτυχοι που τους έπεσε κλειδωμένο κομμάτι την ονόμασαν "καταραμένη εβδομάδα" :) Σωστός ο doctorkostis :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas730 Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 ok, τι ειναι το barton ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Ονομασία ενός μοντέλου CPU Athlon XP της AMD Κάνε και καμιά αναζήτηση στο google... γλιτώνεις χρόνο :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Ο Barton είναι ο πυρήνας κάποιων απο τα μοντέλα των AthlonXP. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Multiplier του Barton είναι κλειδωμένος σε αντίθεση με τους παλαιότερους AthlonXP. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Μου φαίνεται πως ο δικός μου είναι ξεκλείδωτος . Μουαχαχαχά :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (16 Ιούλ. 2004 , 12:04) Μου φαίνεται πως ο δικός μου είναι ξεκλείδωτος . Μουαχαχαχά :shifty: (_|_) φαρδε.......... Εμενα παλι κλειδωμενος!!!! :mad: :mad: :mad: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (16 Ιούλ. 2004 , 14:34) (_|_) φαρδε.......... Εμενα παλι κλειδωμενος!!!! :mad: :mad: :mad: Μήμπως εισαι λίγο γκαντέμης :whistle: Αστειευομαι ετσι? :o :D Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (16 Ιούλ. 2004 , 22:44) Μήμπως εισαι λίγο γκαντέμης :whistle: Αστειευομαι ετσι? :o :D Οχι :p Απλα ειναι αν θυμαμαι καλα 45ης εβδομαδας!!!!Εδω στην Ελλαδα δεν αγοραζουν πολλοι ΑΜΔ και φερουν παντα τα τελευταια κομματια απο US!!!Οποτε δυσκολα θα εβρισκα ξεκλειδωτο οταν τον αγορασα!!!!! :alien: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 16η εβδομάδα του 2004 είναι ο δικός μου. Λογικά είναι κλειδωμένος, αλλά το BIOS επιτρέπει την αλλαγή του πολλαπλασιαστή :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 ne ala odos alazi i taxitita;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Όντως δεν αλλάζει η ταχύτητα παρόλο που το BIOS επιτρέπει την αλλαγή του multiplier. Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts