Expendable Δημοσιεύτηκε March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2013 Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα διλημα μου.....Επειδη η δουλεια εχει πεσει αρκετα εδω στην Αθηνα , η εταιρεια στην οποια εργαζομαι επεκτεινεται και στο εξωτερικο....Ετσι λοιπον χρειαζεται μια η' δυο φορες τον μηνα να φευγω εκτος Ελλαδος για δυο η'τρεις μερες. Στην δουλεια στην οποια θα πηγαινω θα χρειαζεται να εκτυπωσω ενα εγραφο (διαφορετικο σε καθε περιπτωση) και καποιο πιστοποιητικο οτι ολα ειναι ΟΚ... Επειδη ομως δεν μπορω να παρω το Laptop απ'το σπιτι (και λογω ογκου αλλα και επειδη χρησημοποιητε και απο αλλα ατομα στην οικογενεια) ψαχνω για κατι μικρο και Κυριως φθηνο ;) (βλεπεται επιδοτηση απο την εταιρεια δεν παιζει!!!!!) που να μπορω να το χρησιμοποιω για τις παραπανω περιπτωσεις αλλα και να μπορω να συνδεθω στο internet και με wifi (οπου υπαρχει σε ξενοδοχεια και αεροδρομια) αλλα και με στικακι.... Εκτος απο το laptop και ενα smartphone με android που χρησιμοποιω , δεν γνωριζω αν οι συσκευες που εχω στον τιτλο υποστηριζουν οσα απο τα παραπανω περιγραφω... Αν μπορειται να βοηθησετε οσοι γνωριζεται θα το εκτιμησω ιδιαιτερα !!!!!!!!!!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 θα ελεγα ταμπλετ...οτι προτιμηση θες εσυ και σου αρεσει..θα προτεινα android...ειναι πιο ευχρηστο απο notebook,πιο ελαφρυ και βολικο πιστευω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο netbook αν θελεις δες και το chromebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Προσωπικά πήρα ένα android tablet (Samsung Galaxy Tab -- 249 ευρώ). Αγόρασα κι ένα bluetooth πληκτρολόγιο από το ebay αξίας 20 ευρώ (το οποίο κουμπώνει πάνω στο tablet και γίνεται και θήκη του) και με 270 ευρώ έχω και tablet και netbook! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts