iNCubO Δημοσιεύτηκε July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2004 Καλησπέρα, Λοιπόν, πάνω στη βιασύνη μου ξετσέκαρα το κουτάκι που εμφανίζεται στον Internet Explorer όταν ξεκινάς να κάνεις ένα download και τώρα κάθε φορά που πάω να κατεβάσω κάτι ξεκινάει μόνο του αυτόματα το download χωρίς να με αφήνει να επιλέγω αν θέλω να το ανοίξω ή να το αποθηκεύσω.Ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το "Αποθήκευση ώς" αλλά ειναι λίγο σπαστικό να το κάνω συνέχεια.Ευχαριστώ. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Κανείς; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 isws an mas to e3igouses kalitera... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 To tick poy evgales logika anaferotan se sygkekrimeno typo arxeiwn. px rar, mpg klp. Swsta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Όχι, οτιδήποτε δοκιμάσω να κατεβάσω ξεκινάει μόνο του χωρίς να με ρωτήσει έαν θέλω να το αποθηκεύσει ή να το ανοίξει ή να το ακυρώσει! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Επειδη και εγω εχω να χρησιμοποιησω πολυ καιρο τον ΙΕ,ισως φτιαξει αν πας Εργαλεια-Επιλογες ιντερνετ-Για προχωρημενους και να πατησεις επαναφορα προεπιλογων. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Γιατι δεν το ξανατσεκάρεις??? Και βασικά που ειναι αυτό? Εψαξα στις επιλογες του ΙΕ αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο......??? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (15 Ιούλ. 2004 , 22:48) Γιατι δεν το ξανατσεκάρεις??? Και βασικά που ειναι αυτό? Εψαξα στις επιλογες του ΙΕ αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο......??? Η επιλογή είναι στο παράθυρο όταν ξεκινάει το download και σου λέει αν θες να το ανοίξεις, να το αποθηκεύσεις κτλ κ έτσι δεν μπορώ να το κάνς.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Παιδια μια ερωτηση............κατεβασα το myIE2(super) και προσπαθω να αλλαξω τα εικονιδια στα favorites με κατι αλλα που εχω φτιαξει......δεν μου αρεσει που εμφανιζονται σαν κιτρινοι φακελοι! :confused: Αλλα δεν μπορω να το βρω!το εχει κανει κανενας; Στο παλαιο ηταν ευκολο πηγαινες στο property και το αλλαζες! εδω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts