Jump to content

IE & downloads.

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Λοιπόν, πάνω στη βιασύνη μου ξετσέκαρα το κουτάκι που εμφανίζεται στον Internet Explorer όταν ξεκινάς να κάνεις ένα download και τώρα κάθε φορά που πάω να κατεβάσω κάτι ξεκινάει μόνο του αυτόματα το download χωρίς να με αφήνει να επιλέγω αν θέλω να το ανοίξω ή να το αποθηκεύσω.Ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το "Αποθήκευση ώς" αλλά ειναι λίγο σπαστικό να το κάνω συνέχεια.Ευχαριστώ.

isws an mas to e3igouses kalitera...
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Όχι, οτιδήποτε δοκιμάσω να κατεβάσω ξεκινάει μόνο του χωρίς να με ρωτήσει έαν θέλω να το αποθηκεύσει ή να το ανοίξει ή να το ακυρώσει!

Επειδη και εγω εχω να χρησιμοποιησω πολυ καιρο τον ΙΕ,ισως φτιαξει αν πας Εργαλεια-Επιλογες ιντερνετ-Για προχωρημενους και να πατησεις επαναφορα προεπιλογων.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Γιατι δεν το ξανατσεκάρεις???

Και βασικά που ειναι αυτό? Εψαξα στις επιλογες του ΙΕ αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο......???

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini (15 Ιούλ. 2004 , 22:48)

Γιατι δεν το ξανατσεκάρεις???

Και βασικά που ειναι αυτό? Εψαξα στις επιλογες του ΙΕ αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο......???

Η επιλογή είναι στο παράθυρο όταν ξεκινάει το download και σου λέει αν θες να το ανοίξεις, να το αποθηκεύσεις κτλ κ έτσι δεν μπορώ να το κάνς..

Παιδια μια ερωτηση............κατεβασα το myIE2(super) και προσπαθω να αλλαξω τα εικονιδια στα favorites με κατι αλλα που εχω φτιαξει......δεν μου αρεσει που εμφανιζονται σαν κιτρινοι φακελοι! :confused:

Αλλα δεν μπορω να το βρω!το εχει κανει κανενας;

Στο παλαιο ηταν ευκολο πηγαινες στο property και το αλλαζες! εδω; :confused: