volcan20vt Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ίσως να κάνω λάθος αλλά είδα το εξής: Εχω στη θέση 1 μια κάρτα της Wind και στη θέση 2 μια της vodafone (και οι δυο με κάρτα, χωρίς σύνδεση).. Εχω internet από wind (θέση 1). Είπα να δοκιμάσω το internet από τη θέση 2 vodafone.. Παρατήρησα ότι μου αδειάζει τη μπαταρία μέχρι το απόγευμα χωρίς να μιλάω ή να κάνω κάτι περισσότερο από άλλες φορές.. Σήμερα ξαναγύρισα στη θέση 1 για internet και το απόγευμα είχα 55% περίπου.. Ολα ίδια (εφαρμογές updates κλπ).. Το έχει πάθει κανείς αυτό ή κάνω κάτι λάθος!! Δηλαδή στη πρώτη sim το internet 'καίει' λιγότερη μπαταρία από ότι στη θέση 2.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ρε παιδιά, το συνδέω στο ΚΙΕΣ και μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω ΚΙΕΣ. Ούτε root το έχω και καινούργιο σε κλειστό κουτί ήταν. Ι9082ΧΧΑΜΕ1 ΚΕΡΝΕΛ 3.0.31-1088096 se.infra@SEP-134#1 SMP PREEMPT Τι να παίζει; και έμενα ακριβώς τα ίδια μου λέει.. και το τηλέφωνο έχει ακριβώς τα ίδια στοιχεια επικοινώνησα με samsung και με ενημέρωσαν ότι το μήνυμα είναι λάθος απλά δεν υπάρχει κανένα ενημερωμένο λογισμικό επίσημα έπρεπε να γραφεί οτι δεν υπάρχει καινούριο λογισμικό και οχι "η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω kies" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αρα θα περιμένουμε λίγο ακόμα. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Χθες με ειδοποίησε για αναβάθμιση. Χάρηκα κι εγώ πως θα ήρθε η 4.2 μετά από την Ρωσία... Τσάμπα χαρά. Από I9082LUBAMA6 πήγε σε I9082LUBAMH1. Ακόμα σε Android 4.1.2. Από κατανάλωση ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι, μόνο τα fps στην εξοικονόμηση ενέργειας μου φαίνονται περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefte73 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Όταν είμαστε στο internet, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί; Δεν δέχετε κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Προσωπικά δεν ξέρω γιατί έχω internet και τηλέφωνα στην ίδια sim, η άλλη είναι διακοσμητική :p Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, όταν χρησιμοποιείται η μοναδική κεραία από την μια sim, είτε με internet είτε με κλήση, η άλλη sim είναι εκτός δικτύου και τούμπα. Και οι δύο δουλεύουν μόνο στην αναμονή. Η λύση που υπάρχει είναι η προώθηση, αναλαμβάνει αυτόματα το λειτουργικό, από την εκτός δικτύου sim στην άλλη, με ότι χρεώσεις αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekatsaros Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω απόκρυψη του αριθμού μου όταν κάνω μία τηλεφωνική κλίση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όταν είμαστε στο internet, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί; Δεν δέχετε κλήσεις; Το δοκίμασα, δέχεται και από τη γραμμή που δίνει internet και από την άλλη γραμμή.. Αρα δέχεται κλήσεις και από τις δύο sim.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα που το έχω 2 μέρες τώρα το κινητό είναι σκυλί!! Η μπαταρία του με αρκετή χρήση και ιντερνέτ και πήγαινε έλα μέχρι να τα φτιάξω όλα και ακόμα είναι στο 72% στην δεύτερη ημέρα!!!! Βέβαια του έχω την λειτουργία εξοικονόμησης αλλά δεν έχει σημασία είναι τέλειο από μπαταρία!!! Πάρα πολύ καλή κάμερα επίσης!!! Έχω ένα θεματάκι με το android market όταν πατάω πάνω σε κάποια εφαρμογή για να μπω να την δώ μου πρασινίζει το πλαίσιο αλλά δεν μπαίνει μέσα και μπορεί καμιά φορά να κολάει η να αργεί να μπει!! Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Επίσης έχει κανείς στα υπόψη του πότε θα μας έρθει η 4.2.2 (η επίσημη όχι μούφα με root κλπ);;;; Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Επίσης έχει κανείς στα υπόψη του πότε θα μας έρθει η 4.2.2 (η επίσημη όχι μούφα με root κλπ);;;; δεν χρειαζεται root εχω την εντυπωση για να περασεις την 4.2.2 απλα μια διαδικασια με το Odin Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 δεν χρειαζεται root εχω την εντυπωση για να περασεις την 4.2.2 απλα μια διαδικασια με το Odin Οκ. Εννοώ την επίσημη πότε θα μας έρθει προς τα εδώ;; ξέρει κανείς;;; Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Και σε πολύ καλή τιμή πλέον. 247 ευρώ στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 η οθονη ειναι καλη?γιατι διαβασα πολλα και με μπερδεψαν..και η καμερα βγαζει ικανοποιητικες φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 η οθονη ειναι καλη?γιατι διαβασα πολλα και με μπερδεψαν..και η καμερα βγαζει ικανοποιητικες φωτο? Διαβάζουμε και προηγούμενα. 3 post παραπάνω αναφέρω ότι η κάμερα είναι πολύ καλή! Η οθόνη εγώ που δεν παίζω παιχνίδια και απλά βλέπω video και σερφάρο είναι τέλεια. Ανάλογα βέβαια με τα γούστα! Αν είσαι ψίρας και θέλεις τα πάντα αψεγάδιαστα μην το πάρεις!! Είναι ένα κινητό που στην κατηγορία των dual και με βάση σχέση τιμής-απόδοσης είναι τέλειο μπορώ να πω!! Αν θές κάτι καλύτερο με μικρότερη οθόνη όμως πήγαινε στο galaxy s4 mini dual!! Βέβαια θα το χρυσοπληρώσεις αλλά έχει ανώτερα χαρακτηριστικά!! Αν επίσης είσαι υπομονετικός και θέλεις κάτι καλύτερο σε καλύτερη τιμή τότε περίμενε μέχρι να εμφανιστούν και άλλα dual με καλά χαρακτηριστικά όπως τα Huawei: Ascend G700 & G610 Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω απόκρυψη του αριθμού μου όταν κάνω μία τηλεφωνική κλίση; Ευχαριστώ Κατα τη δημιουργία του τηλεφωνικού αριθμου πληκτρογεις πριν τον αριθμό #31# Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 παιδια υπάρχει τρόπος να συνδέσω το τηλέφωνο με το στερεοφωνικό μου μεσω aux ή μεσω micro usb και να αναπαραγω μουσικά αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Με 3,5 mm καλώδιο άνετα! ! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 και ομως το συνδεω με 3,5mm aux καλωδιο, ξεκινάει η αναπαραγωγη απο το τηλέφωνο αλλα δεν ακουγετε τιποτα. Το έχω δοκιμασει σε 3 μηχανηματα αλλα χωρις αποτελεσμα. Στο τελος υπεθεσα μηπως χρειαζετε να κανω καποια ρυθμιση μεσα απο το τηλεφωνο και δεν το ξερω. Μήπως χρειαζετε καποιο ειδικο καλωδιο 3,5mm? Εννοειτε οτι ολα τα μηχανηματα ειναι σε status "aux". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Όχι. . . Απο 3.5 σε 3.5.... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 τελικα δεν κανουν ολα , θελει κατι σαν αυτο το 3.5mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 τελικα δεν κανουν ολα , θελει κατι σαν αυτο το 3.5mm Αυτό που έχεις εσύ, τί διαφορά έχει από αυτό στο ebay; Εγώ έβαλα κάτι κλασσικά «φτηνιάρικα» ακουστικά, και έπαιξαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αυτό που έχεις εσύ, τί διαφορά έχει από αυτό στο ebay; Εγώ έβαλα κάτι κλασσικά «φτηνιάρικα» ακουστικά, και έπαιξαν κανονικά. Δε λέει για ακουστικά ο φίλος... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ναι αλλά το βύσμα στο κινητό ίδιο δεν είναι και στις δύο περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Οχι είναι διαφορετικά στα Hands Free Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) παιδια υπάρχει τρόπος να συνδέσω το τηλέφωνο με το στερεοφωνικό μου μεσω aux ή μεσω micro usb και να αναπαραγω μουσικά αρχεία; Θα πάρεις ένα καλώδιο από μίνι jack 3.5mm σε διπλό rca από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και θα το συνδέσεις σε audio in στο ηχοσύστημά σου. Το καρφί στο ηχοσύστημα νομίζω είναι μόνο έξοδος. http://www.ebay.co.uk/itm/1-2m-Screened-3-5mm-Stereo-Mini-Jack-2x-Phono-RCA-Plugs-Audio-Cable-Lead-/151000744416 Edited September 22, 2013 by ng3239 εισαγωγη συνδέσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts