aggelopas Δημοσιεύτηκε July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2004 Ειναι σιγουρο πως ολοι μας σημερα εχουμε 2-3 σιμ,2-3 e-mail λογαριασμους,2-3 σιτε που κανουμε log-in,1-2 συνδεσεις στο ιντερνετ και δεν θυμαμαι και τι αλλο χρειαζεται κωδικο. Θυμαστε ολους τους κωδικους? Χρησιμοποιειτε καποιο απο τα προγραμματα που κυκλοφορουν? Αν ναι,ποιο?? Βαζετε παντου τον ιδιο? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 λοιπον εγω ειμαι σε καμμια 10αρια sites, δεν βαζω ιδιους κωδικους και καποιες φορες μπερδευομαι οποτε βλεπω τα e-mails μου.. αν και υπαρχουν προγραμματα που κανουν αυτην ακριβως την δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 στα περισσότερα site μπαίνω με coockies... remember my ID&password Κλπ... στα υπόλοιπα στο μυαλό μου... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (13 Ιούλ. 2004 , 22:24) Βαζετε παντου τον ιδιο? Ακριβώς αυτό κάνω :lol: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 antonis καλα δεν εχει σβησει ποτε τα cookies ; εγω καθε 15-30 μερες τα σβηνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (13 Ιούλ. 2004 , 22:30) Ακριβώς αυτό κάνω :lol: MIA APO TA IDIA!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Κι εγώ εχω διάφορους κωδικούς σε φορουμς, sites, email accounts, κινητά κτλπ. Αναγκάζομαι να τους θυμάμαι διότι δεν εμπιστεύομαι να τα αποθηκεύω στο pc μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Σε εμένα το πρόβλημα δεν είναι ο κωδικός αφού κατά 90% βάζω παντού τον ίδιο, αλλά το username...! :p Σε πολλά sites το nick μου χρησιμοποιείται ήδη και έτσι πρέπει να βάλω κάποιο άλλο. Έτσι έχω και 2 εναλλακτικά nicks και τελικά κάπως τα βγάζω πέρα... :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Για να δούμε... 6 email accounts 2 dialup συνδέσεις 2 pin numbers και μέλος σε 4-5 φόρουμ... + κάτι άλλα accounts σε sites, ftp servers... ...όλα στον δίσκο του μυαλού μου. Αν πάθω ποτέ αμνησία... την έβαψα :lol: Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 2-3 κωδικούς έχω που τους βάζω παντού. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να τους θυμάμαι. :0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Σε άλλο δίσκο, κρυπτογραφημένα με 3 διαφορετικά προγράμματα και στεγανογραφία και EFS. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (14 Ιούλ. 2004 , 00:07) Σε άλλο δίσκο, κρυπτογραφημένα με 3 διαφορετικά προγράμματα και στεγανογραφία και EFS. Ρε συ seeker, ούτε classified αρχεία του FBI να ήταν... :blink: :p Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 mozilla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Παντού ίδιο username και κωδικό. Αν τον μάθει κανείς, καταστράφηκα κυριολεκτικά :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Ιούλ. 2004 , 05:00) Παντού ίδιο username και κωδικό. Αν τον μάθει κανείς, καταστράφηκα κυριολεκτικά :p kai ego to idio !!!!!!!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Eγώ για να μην παίρνω ρίσκα βάζω όμοια nick και όμοιους κωδικούς όμως επειδή παραλίγο να την πατήσω τα έχω όλα σε ένα *.txt κρυμμένο!!! ;) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Ιούλ. 2004 , 05:00) Παντού ίδιο username και κωδικό. Αν τον μάθει κανείς, καταστράφηκα κυριολεκτικά :p μια απο τα ιδια και για μενα , ειναι και ευκολος ο κωδικος μου :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (14 Ιούλ. 2004 , 00:07) Σε άλλο δίσκο, κρυπτογραφημένα με 3 διαφορετικά προγράμματα και στεγανογραφία και EFS. Καλά και αν ξεχάσεις τους κωδικούς που κρυπτογράφησες τους άλλους κωδικούς, τι θα γίνει ; :p Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Ιούλ. 2004 , 05:00) Παντού ίδιο username και κωδικό. Αν τον μάθει κανείς, καταστράφηκα κυριολεκτικά :p Same here :p :p Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Και εγώ ιδιο username και κυρίως ίδιο password Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts