maikpapas Δημοσιεύτηκε February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2013 Καλησπερα ! Εχω ενα Laptop που προσφατα μου επεσε κατω ! και τωρα το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το logo ΑCER οπου βγαζει πατωντας το, το F2 το μενου ! μεχρι εκει ! Μετα απλα μαυριζει η οθονη και δεν κανει κατι αλλο ! Τι φταιει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπερα ! Εχω ενα Laptop που προσφατα μου επεσε κατω ! και τωρα το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το logo ΑCER οπου βγαζει πατωντας το, το F2 το μενου ! μεχρι εκει ! Μετα απλα μαυριζει η οθονη και δεν κανει κατι αλλο ! Τι φταιει ? Υπάρχει η πιθανότητα να χάλασε ο σκληρός. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον άλλο σκληρό στο λάπτοπ σου για να δεις αν θα δουλέψει κανονικά, ή να συνδέσεις τον δικό σου σε ένα άλλο λάπτοπ ή ντέσκτοπ για να δεις αν αναγνωρίζεται εκει; Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπερα ! Εχω ενα Laptop που προσφατα μου επεσε κατω ! και τωρα το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το logo ΑCER οπου βγαζει πατωντας το, το F2 το μενου ! μεχρι εκει ! Μετα απλα μαυριζει η οθονη και δεν κανει κατι αλλο ! Τι φταιει ? Δοκίμασε να συνδέσεις το laptop και σε μια εξωτερική οθόνη, αν λειτουργεί ίσως να έχει χαλάσει η οθόνη. Κάνε όμως πιο πριν το από πάνω με τον σκληρό αν μπορείς. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 εαν ηταν σκληρος θα εβγαζε σφαλμα οταν πηγαινε να φορτωσει το λειτουργικο και εαν ηταν οθονη απλα δε θα εδειχνε τιποτα. πιο πιθανο να ειναι μητρικη αυτο,αλλα δοκιμασε και αυτα που προτειναν τα παιδια. μπορεις να ρωτησεις κ σε καποιο μαγαζι στη γειτονια σου,εαν εχουν διαγνωστικο για να σου πουν που περναει ρευμα κ που οχι. σε ενα μαγαζακι που παω στην καλαματα δε μου παιρνουν λεφτα για τη διαγνωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα, Εχθές κατά τη μεταφορά του laptop μου με αυτοκίνητο υπήρξε πτώση από το μπροστινό κάθισμα ενώ ήταν μέσα στη τσάντα του.Για την ώρα δε μπορώ να πω ότι έχω δει κάτι περίεργο να συμβαίνει γενικά στη λειτουργία του ύστερα από αυτό και δε ξέρω και αν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για φθορά μετά από κάτι τέτοιο...αλλά θα ήθελα να πάω έτσι να κάνω ένα διαγνωστικό έλεγχο για τυχόν φθορές του υλικού... Το laptop είναι Turbo-X. Θα ήταν καλύτερα να το πήγαινα στο Πλαίσιο όπου από εκεί το αγόρασα ή σε κάποιο άλλο μαγαζί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μην ρωτάς το ίδιο πράγμα σε περισσότερα από ένα topics. Αρκεί το topic που άνοιξες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375576 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts