Leolipop Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εχεις εκδοση 4.0.4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmbleerFrith Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εχεις εκδοση 4.0.4 ; καλησπέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση 4.1.2 έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τότε κάνεις την λάθος διαδικασία γιατί αυτά που αναφέρεις είναι για την ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Γεια σας! Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που κανετε αρχικα! Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω κατι. Εχω την jb 4,1,2 και κανω ακριβως την διαδικασια που αναφερεις, ΑΛΛΑ... Ειμαι στη φαση που αναφερονται οι 2 κιτρινες γραμμες στο recovery, τοτε βάζω το καλωδιο usb και παω να τρεξω το root.bat .... Δεν κάνει τιποτα, μου ανοιγει για κλασματα του δευτερολεπτου ενα μαυρο παραθυρο και κλεινει αμεσως... Και το κινητο μου LG P880 κολλαει στις κιτρινες γραμμες.... και δεν παει πισω ουτε πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αφου σε πεταει αμεσως το παραθυρο σημαινει οτι δεν επικοινωνει με τη συσκευη.Εχεις περασει μεσα drivers ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 περασα τους LG united drivers, ευχαριστω και για την αμεση απαντηση σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Θυμασαι ποια εκδοση ; Εβαλες αυτους που εχω ανεβασμενους ; Μηπως το εχεις συνδεσει σε usb hub ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 LG mobile united drivers ver 7.2, οχι το έχω στην θυρα της μητρικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αν θυμαμαι καλα οι οδηγοι που εχεις ειναι οι 3.7.2 ; Δοκιμασε με 3.8.1 η ακομα καλυτερα 3.10.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κατεβασα τους 3.10.1 αλλα και παλι, τιποτα, οταν βαζω το usb πρεπει να μου δειξει κατι στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Πρεπει να ακουσεις ηχο οτι συνδεθηκε συσκευη η να το δεις στη διαχειριση συσκευων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 μου κανει τον ηχο, αλλα παλι τιποταα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κανε μια επανεκκινηση το πισι και το τηλεφωνο και ξαναδοκιμασε.Δοκιμασε και αλλη θυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 οκ αυτο θα κανω, να ρωτησω και κατι αλλο, οταν τρεξω το lg unitwd driver μετα πρεπει να κανω κατι αλλο?? Δεν το ανοιγω η κανω κατι αλλο με αυτο? Απλα κανω την εγκατασταση και τιποτα αλλο , σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ναι, δεν κανεις κατι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaros1989 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 τελικα επρεπε να ηθελε restart to pc, δουλεψε τωρα, και εκανα οτι ελεγε ο οδηγος, μου περαστηκε και το superuser, και ολα φαινονται ΤΕΛΕΙΑ.... Ευχαριστω για την πολυ γρηγορη βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Να σαι καλα φιλε μου. Στη διαθεση σου οτι χρειαστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts