kostas-k Δημοσιεύτηκε September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2003 Μήπως ξέρει κανείς πως θα σβήσω τελείως το MSN Messeger 4.7 από τον υπολογιστή??? Έχω τον 6.0 και μου τη δίνει να τρέχουν και τα δυο μαζί.Από το "Add/Remove Windows Components" το σβήνω αλλά μόλις τρέχω το Outlook Express ξανα τρέχει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Προφανώς ο Windows Messenger είναι αυτός που θέλεις να απεγκαταστήσεις για να μείνει στο σύστημά σου μόνο ο MSN Messenger. Πάτησε Start->Run και κάνε paste αυτό: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove :) (και για να προλάβω όσους ρωτήσουν, θα πω για άλλη μια φορά ότι όλο αυτό δεν το θυμάμαι απ' έξω :p ) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 (και για να προλάβω όσους ρωτήσουν, θα πω για άλλη μια φορά ότι όλο αυτό δεν το θυμάμαι απ' έξω :p ) :D Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, ας μας πει καποιος που δουλευει με τον 6.0 εντυπωσεις... βαριεμαι να βγαζω τον 4.7 για να 3αναγυρισω μια βδομαδα μετα.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Νικόλα επιτέλους πια...είναι καιρός να το μάθεις απέξω...τόσες φορές το έχεις γράψει..ήμαρτον πια..:p Κώστα μου φαίνεται αρκετά καλό το 6.0...δεν είναι βαρύ σχετικά και είναι σίγουρα πιο πρακτικό και όμορφο..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. September 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Ωραίος.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Nikos_s3 Νικόλα επιτέλους πια...είναι καιρός να το μάθεις απέξω...τόσες φορές το έχεις γράψει..ήμαρτον πια..:p Κώστα μου φαίνεται αρκετά καλό το 6.0...δεν είναι βαρύ σχετικά και είναι σίγουρα πιο πρακτικό και όμορφο..:o Ontws k egw fovomoun oti o 6.0 8a htan varus alla telika paei g@miontas! :cool: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Nikos_s3 Νικόλα επιτέλους πια...είναι καιρός να το μάθεις απέξω...τόσες φορές το έχεις γράψει..ήμαρτον πια..:p Κώστα μου φαίνεται αρκετά καλό το 6.0...δεν είναι βαρύ σχετικά και είναι σίγουρα πιο πρακτικό και όμορφο..:o Ontws k egw fovomoun oti o 6.0 8a htan varus alla telika paei g@miontas! :cool: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 etsi etsi o 6 paei fetes...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts