kost7 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 To svox το έχω αγορασμένο περίπου 2 μήνες (με φωνή της Αριάδνης) και δουλεύει άψογα. Νομίζω όμως προφέρει γράμμα-γράμμα τα ονόματα αν είναι όλα κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Αριάδνη έχω και εγώ.Προφανώς κάποια αστοχία στην ρομ θα είναι. Ούτως η άλλως σκέφτομαι να αλλάξω ρομ,θα το ξαναδοκιμασω. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Την περιμεναμε απο την πρωτη μερα που παρουσιαστηκε για το note 8. Ισως η καλυτερη PIM εφαρμογη που χρησιμοποιουσα ανελλιπως στα iphone/ipad ειναι πλεον διαθεσιμη απο χρηστη του XDA. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504 Καλη σας ορεξη... :lol: ΥΓ Ο developer δεν εχει προθεση στην παρουσα φαση να κυκλοφορησει εμπορικα την εφαρμογη για android, καθως η σαμμυ εχει τα δικαιωματα για ενα χρονο για την εφαρμογη. Επισης, απο οτι βλεπω, ουτε η σαμμυ εχει προθεση να την κυκλοφορησει στο Samsung apps... ΥΓ 2 Το μειον σε σχεση με την εφαρμογη για ios η απουσια συγχρονισμου με google calendar/evernote... Έχει βγει update της εφαρμογής. Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω για να δω διαφορές... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504&page=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ωραίο δεν λέω αλλά αν πραγματικά θες να το δουλέψεις χρειάζεσαι ταμπλέτα. Για τον φίλο που ρώτησε για το call recorder να πω εδώ οτι γράφει από bluetooth αλλά όχι ακόμη από Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ωραίο δεν λέω αλλά αν πραγματικά θες να το δουλέψεις χρειάζεσαι ταμπλέτα. Για τον φίλο που ρώτησε για το call recorder να πω εδώ οτι γράφει από bluetooth αλλά όχι ακόμη από Note. Δεν έχεις άδικο αλλα δεν έχω tablet και έτσι δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης, δυστυχώς! Η λογική ωστόσο λέει ότι εφόσον φτιάχτηκε για tablet, θα είναι (το λιγότερο) πιο εύχρηστο! Πάντως εγώ το χρησιμοποιώ στο κινητό μου (Note 2) εδώ και 3 μήνες (απο τότε που το πόσταρε ο Βαγγέλης δηλαδη) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλημερα παιδια Εχω το ταμπλετ Ν8010 που ειναι μονο wifi οχι 3g. Υπαρχει τροπος να το ενωσω στο ιντερνετ μεσω του 3g του κινητου μου, ειτε μεσω bluetooth ειτε μεσω wifi? Δεν θελω να μπλεξω με συρματατα κτλ. Απλα να ενωθει ασυρματα το ταμπλετ στο ιντερνετ οταν δεν υπαρχει διαθεσιμο wifi δικτυο. Το κινητο ειναι Galaxy note 2. Μπορει να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλημερα παιδια Εχω το ταμπλετ Ν8010 που ειναι μονο wifi οχι 3g. Υπαρχει τροπος να το ενωσω στο ιντερνετ μεσω του 3g του κινητου μου, ειτε μεσω bluetooth ειτε μεσω wifi? Δεν θελω να μπλεξω με συρματατα κτλ. Απλα να ενωθει ασυρματα το ταμπλετ στο ιντερνετ οταν δεν υπαρχει διαθεσιμο wifi δικτυο. Το κινητο ειναι Galaxy note 2. Μπορει να γινει? Για να δώσεις internet από το κινητό στο tablet μέ wifi πρέπει να ενεργοποιήσεις το tethering. Αφού έχεις ενεργοποιήσει το 3g στο note ii, πας στις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - περισσότερες ρυθμίσεις -tethering και φορητά σημία πρόσβασης και ενεργοποιείς το φορητό σημείο πρόσβασης. Πατώντας πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης θα δεις το ssid και το password που θα χρειαστεί να βάλεις στο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Για να δώσεις internet από το κινητό στο tablet μέ wifi πρέπει να ενεργοποιήσεις το tethering. Αφού έχεις ενεργοποιήσει το 3g στο note ii, πας στις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - περισσότερες ρυθμίσεις -tethering και φορητά σημία πρόσβασης και ενεργοποιείς το φορητό σημείο πρόσβασης. Πατώντας πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης θα δεις το ssid και το password που θα χρειαστεί να βάλεις στο tablet. Φιλε θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι. Σε ευχαριστω πολυ!! Να ρωτησω και κατι αλλο. Εχω ενα κινεζικο ταμπλετ(της κοπελας...) που το σημα wifi δεν ειναι και οτι καλυτερο, Εκει που το samsung βρισκει 10 αυτο βρισκει 1. Μπορω με καποιο τροπο να μεταφερω το wifi απο το samsung στο κινεζικο? Δεν θα υπαρχει καθολου 3g. Απλα να λειτουργησει το samsung σαν ρουτερ??? Edited June 27, 2013 by cygamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Έχει βγει update της εφαρμογής. Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω για να δω διαφορές... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2211504&page=10 Αγγελε δεν έχω πλέον το Note2 στην κατοχή μου και δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Σε s4 λόγω ανάλυσης δυστυχώς δεν παίζει. Άντε να γυρίσω στο νοτελι 3,γιατι μου έλειψε πραγματικά αυτή η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αγγελε δεν έχω πλέον το Note2 στην κατοχή μου και δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Σε s4 λόγω ανάλυσης δυστυχώς δεν παίζει. Άντε να γυρίσω στο νοτελι 3,γιατι μου έλειψε πραγματικά αυτή η εφαρμογή... Χαχαχα αυτά παθαίνει όποιος δεν μπορεί να κρατήσει συσκευή στα χέρια του πάνω από 2-3 μήνες :P Απορώ πως μπορείς και αφήνεις (έστω και προσωρινά) τέτοια διαμάντια... Πάντως έχω εγκαταστήσει καιρό το update και όλα λειτουργούν σχεδόν άψογα. Μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Χαχαχα αυτά παθαίνει όποιος δεν μπορεί να κρατήσει συσκευή στα χέρια του πάνω από 2-3 μήνες :P Απορώ πως μπορείς και αφήνεις (έστω και προσωρινά) τέτοια διαμάντια... Πάντως έχω εγκαταστήσει καιρό το update και όλα λειτουργούν σχεδόν άψογα. Μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές! :) Παντως και παλι αφησαν εκτος ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο. Το cloud syncing και ο συγχρονισμος με εφαρμογες όπως το evernote (το βασικο μου εργαλειο παραγωγικότητας, πλεον, σε ολες μου τις συσκευες). Αναφορικα με το νοτελι, ναι, ετσι είναι όπως τα λες. Όλα σκουπίδια μου φαινονται συγκριτικα χωρις το s-pen, που κανει τη διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παντως και παλι αφησαν εκτος ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο. Το cloud syncing και ο συγχρονισμος με εφαρμογες όπως το evernote (το βασικο μου εργαλειο παραγωγικότητας, πλεον, σε ολες μου τις συσκευες). Αναφορικα με το νοτελι, ναι, ετσι είναι όπως τα λες. Όλα σκουπίδια μου φαινονται συγκριτικα χωρις το s-pen, που κανει τη διαφορα... Θα συμφωνήσω απόλυτα για το cloud syncing. Μάλιστα ήθελα να στο αναφέρω στο προηγούμενο post μου, αλλά το ξέχασα. Μου έκανε εντύπωση που δεν το πρόσθεσαν στο update τους. Απο κει και πέρα, δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το evernote, οπότε η έλλειψη συγχρονισμού με εφαρμογές τέτοιου τύπου δεν μου έχει φανεί αναγκαία μέχρι σήμερα. Όσον αφορά το θηριάκι μας, τι να πω...τα έχουμε πει ΟΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 να κάνω μια ερώτηση? κατέβασα απο το play το greenify και μάλιστα το donation , το έκανε εγκατάσταση άλλα δεν μπορώ να βρω το εικονίδιο του στο τηλέφωνο πουθενά. ενώ το clean master και το titanium και στην διαχείριση εφαρμογών το δείχνει κανονικά.τι κάνω λάθος ???( το τηλέφωνο είναι root ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 πρωτα κατεβαζεις το απλο και μετα το donation. To γραφει ξεκαθαρα στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δεν το είδα καθόλου.....σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εμένα ρε παιδιά δε μου άρεσε αυτή η εφαρμογή στην donation εκδοση παρ'ολο που την αγορασα.Οταν εβαλα το xposed και δοκίμασα να περάσω κάποιες απλές εφαρμογες συστήματος (YouTube κλπ) παρατηρούσα πλέον μικρές καθυστερήσεις σε πολλές εφαρμογές και λειτουργίες και έφαγε σουτ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 η μονη διαφορα της paid με την free ειναι οτι η paid σε αφηνει να πειραξεις τις εφαρμογες συστηματος.... Εγω δεν παρατηρησα κανενα Lagαρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) η μονη διαφορα της paid με την free ειναι οτι η paid σε αφηνει να πειραξεις τις εφαρμογες συστηματος.... Εγω δεν παρατηρησα κανενα Lagαρισμα... Δεν είναι τόσο απλό όσο το βλέπεις.Για να πειράξεις εφαρμογές συστήματος πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το exposed framework και πίστεψε με,το framework είναι άτιμο πράγμα.Εγώ όπως έγραψα πριν,πήρε το μάτι μου μικροκαθυστερησεις (εκανα πολλές δοκιμές) και δεν τα ανέχομαι αυτά,αν εσύ τώρα είσαι ικανοποιημένος no problem Edited August 15, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.steinapps.note2hiddensettings θελει ροοτ!!! σε μενα δεν δουλεψε παντως αλλα πολυ χρηστες αναφερουν οτι δουλευει κανονικα! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.steinapps.note2hiddensettings θελει ροοτ!!! σε μενα δεν δουλεψε παντως αλλα πολυ χρηστες αναφερουν οτι δουλευει κανονικα! Αν εισαι ροοτ θα σου δουλεψει κανονικοτατα..Εμενα δουλεψε μια χαρα...αν και απο αυτα που εχει μονο μια ρυθμιση πειραξα.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αν εισαι ροοτ θα σου δουλεψει κανονικοτατα..Εμενα δουλεψε μια χαρα...αν και απο αυτα που εχει μονο μια ρυθμιση πειραξα.. +1 Μια χαρα δουλευει κι εγω μονο μια ρυθμιση πειραξα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 +1 Μια χαρα δουλευει κι εγω μονο μια ρυθμιση πειραξα Ποια ρύθμιση; Γιατί έχει πολλές ενδιαφέρουσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ποια ρύθμιση; Γιατί έχει πολλές ενδιαφέρουσες Ενεργοποιησα την επιλογη εξοδου στον στοκ browser Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορουμε να μπλοκαρουμε μια επαφη μας... Τι εννοω εχω εναν αριθμο στο κινητο μου που θελω να το διαγραψω απο τις επαφες μου αυτο δεν συμενει βεβαια οτι θα σταματησει αυτο το νουμερο οποτε θελει να με περνει τηλ.. Γινεται καπως να φενεται οτι το εχω κλειστο μονο γι'αυτον? ελπιζω να εγινα κατανοητος και ευχαριστω εκτων πρωτερων Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορουμε να μπλοκαρουμε μια επαφη μας... Τι εννοω εχω εναν αριθμο στο κινητο μου που θελω να το διαγραψω απο τις επαφες μου αυτο δεν συμενει βεβαια οτι θα σταματησει αυτο το νουμερο οποτε θελει να με περνει τηλ.. Γινεται καπως να φενεται οτι το εχω κλειστο μονο γι'αυτον? ελπιζω να εγινα κατανοητος και ευχαριστω εκτων πρωτερων Ανοίγεις τον στοκ dialer, πατάς το αριστερό κάτω κουμπί, στο μενού ρυθμίσεων που ανοίγει, πας απόρριψη κλήσης και ενεργοποιείς την λειτουργία. Μετα από τη στοκ εφαρμογή επαφών, πατάς πάνω στην επαφή που θέλεις και έχει επιλογή προσθήκη στη λίστα απόρριψη. Ξαναπάς στις ρυθμίσεις απόρριψης από τον στοκ dialer και τσεκάρεις αν προστέθηκε η επαφή που θέλεις. Στην αντιστοίχιση κριτηρίων θα βάλεις το περιέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts