gmo Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αντιγράφω απο το xda: From home, press "Apps" menu, press "Settings", press "General" tab, press "About Device", press "Build number" seven consecutive times and you should get messages about having "Developer Mode" being turned on. That's it! Hit back and you should now see a new "Developer options" selection in the menu. Press "Developer options" and just check mark "USB debugging" if you want to enable it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 MyScript Stylus Νομίζω πως αυτή η εφαρμογή θα αρέσει σε πολλούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 MyScript Stylus Νομίζω πως αυτή η εφαρμογή θα αρέσει σε πολλούς. πραγματι . Πολύ καλή εφαρμογή . Με αυτή γράφω τώρα .A ρε τι σου είναι το πενάκι . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Προτιμώ το πληκτρολόγιο. Είναι 3 φορές ταχύτερο και ευκολότερο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Είναι πολύ καλή εφαρμογή. Για πληκτρολόγιο με βάση τo πενάκι δείχνει πολύ καλή δουλεία και με πολύ καλή αναγνώριση στα ελληνικά. Να σημειώσω πως δεν φημίζομαι για τα καλά μου γράμματα και όλο την απάντηση την έγραψα από αυτό με μόλις μια διόρθωση. Edited October 16, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ακριβώς αυτό έκανε εντύπωση και σε εμένα και γι' αυτό την πρότεινα. Η αναγνώριση γραφής είναι πολύ καλή, ίσως και καλύτερη από αυτήν του Samsung Keyboard. Πλέον για γραφή με το δάκτυλο χρησιμοποιώ το Swype και για γραφή με το πενάκι το MyScript Stylus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 'Οντως Καταπληκτική εφαρμογή και δεδομένου ότι είναι σε beta ακόμα 'Εκδοση θα τα πάει μια χαρά!Δεν θέλει και data για να δουλέψει Μπράβο σου για την ανακάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 MyScript Stylus Νομίζω πως αυτή η εφαρμογή θα αρέσει σε πολλούς. Δούλευα εδώ και καιρό την αριθμομηχανή που είχαν βγάλει οι ίδιοι και είχα μείνει άναυδος στην αρχή με τις πράξεις που μπορείς να κάνεις. Πολύ ωραία εφαρμογή και αυτή που έδωσαν τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα ξερει καποιος εφαρμογή που να κάνεις φωνητικά κλήσεις στα ελληνικά χωρις να χρειάζεται να γράψεις την φωνη σου σε καθε μια επαφή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Φαίνεται να είναι πολύ καλή εφαρμογή η MyScript Stylus, αλλά είναι beta και time-limited... Θα περιμένω το επίσημο release και θα τη δοκιμάσω τότε (είναι πάγια τακτική μου να μη βάζω πότε στις συσκευές μου beta και ad-supported εφαρμογές, καθώς επίσης και κανενός είδους custom ROMs/mods). Ευχαριστούμε τον Superuser για την πρόταση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μάλλον κάνω τραγικά γράμματα... Άλλα ντι άλλων μου έβγαζε. Ξήλωμα και πίσω στο samsung swype. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα ξερει καποιος εφαρμογή που να κάνεις φωνητικά κλήσεις στα ελληνικά χωρις να χρειάζεται να γράψεις την φωνη σου σε καθε μια επαφή. Ευχαριστώ Για γενικές εφαρμογές που δεν αφορούν κατά κύριο λόγο τα Note μπορείς να απευθυνθείς στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλημέρα, για αρχεία office ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για Νοτε 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλημέρα, για αρχεία office ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για Νοτε 2??? Είμαστε off-topic... OfficeSuite 7 μαζί με το Font Pack. Ακριβό αλλά μακράν το καλύτερο Office app για Android. Είναι το μόνο που δείχνει τα αρχεία μου χωρίς αλλοιώσεις, ακριβώς όπως στο PC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά έχουμε κάποιο Καλό πρόγραμμα για email; στην στοκ εφαρμογής του 3 δεν δουλεύει το imap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά έχουμε κάποιο Καλό πρόγραμμα για email; στην στοκ εφαρμογής του 3 δεν δουλεύει το imap Για δοκίμασε αυτό μήπως σου κάνει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά έχουμε κάποιο Καλό πρόγραμμα για email; στην στοκ εφαρμογής του 3 δεν δουλεύει το imap Τσεκάρισε και το AquaMail. Καλογραμμένη, όμορφη και παραμετροποιήσιμη εφαρμογή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Για δοκίμασε αυτό μήπως σου κάνει... :) Αυτό έψαχνα .Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αυτό έψαχνα .Ευχαριστώ. Είναι άριστη εφαρμογή. Την χρησιμοποιώ πολύ καιρό και λειτουργεί άψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ομοίως το AquaMail. Όπως τα λέει ο DrMobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ομοίως το AquaMail. Όπως τα λέει ο DrMobile! Όχι. Αυτή που λέω εγώ είναι καλύτερη :) Χουμορ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Όχι. Αυτή που λέω εγώ είναι καλύτερη :) Χουμορ :) Επειδή τις δοκίμασα και τις 2 είναι μακράν καλύτερη από την aqua.Επιτέλους push notifications σε imap email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σε Galaxy Note 10.1 2014 εγκατέστησα svox (όλα καλά) και μετά ελληνική φωνή (Ariandi αγορασμένη) που μόλις πάω να την ανοίξω την κάνει αναγκαστικό κλείσιμο. Ξέρεις κανείς κάτι? Κανένα tip Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δοκίμασε και το εξαιρετικό CallRecorder. Είναι λίγο ακριβό, αλλά (κατά τη γνώμη μου) είναι το καλύτερο και ομορφότερο call recorder που κυκλοφορεί για Android αυτή τη στιγμή. Φυσικά ηχογραφεί και τις δύο πλευρές χωρίς root. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μιλάω πάντα για χρήση χωρίς Bluetooth, αλλά έχω δει στα μενού του ρυθμίσεις για Bluetooth, οπότε ενδέχεται να δουλεύει. Δοκίμασέ το. Επειδή είναι ακριβό θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το .APK εκτός Google Play και αν σε καλύψει το αγοράζεις. Γεια, εδω και μερες ψαχνω ενα προγραμματακι απο το google play που να κανει ηχογραφηση και μενα (χρησιμοποιω bluetoth) και δε βρισκω, τα νευρα μου...μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει... Ευχαριστω προκαταβολικα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καποιο καλο πρόγραμμα σε στυλ Filofax ή κατι παρομοιο ? Να εχει όλα calendar-notes-to do ? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts