Jump to content

Freeze Η/Υ μετα απο καποια ωρα.

webassasin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δοκίμασέ το! Τώρα διάβασα ότι είχες αλλάξει μητρική!

Τι εννοεις με αυτο?

Εγκατέστησε το debuging tools για windows 7

Το εκανα και μου εβγαλε για πιθανο σφαλμα Win32k.sys .

το εψαξα στο google και ειδα οτι προτειναν να κατεβασω το speedymypc και να κανω διορθωση στη registry.

το βρηκα λοιπον,το ενεργοποιησα και εκανα διορθωση σε ολα.

Τρεχοντας παλι το dbg δε βρηκα αρχεια σφαλματων στο minidump.

Ξερουμε εαν αυτα τα σφαλματα εμφανιζονται μετα απο καθε μπλε οθονη,η εαν εμφανιζονται γενικως οταν αναγνωριζει καποιο σφαλμα ο υπολογιστης?

Edited by webassasin

Τι εννοεις με αυτο?

το εψαξα στο google και ειδα οτι προτειναν να κατεβασω το speedymypc και να κανω διορθωση στη registry.

Ξερουμε εαν αυτα τα σφαλματα εμφανιζονται μετα απο καθε μπλε οθονη,η εαν εμφανιζονται γενικως οταν αναγνωριζει καποιο σφαλμα ο υπολογιστης?

Οι μητρική σου ερχετε με ένα αρχικό firmware. Αργότερα βγαίνουνε ενημερωσεις που διοτθώνουν προηγούμενα σφαλματα.τσεκαρε ποια έκδοση φοράει η μητρική σου και δες αν υπσρχει ενημερωση στη σελίδα της εταιρίας. Μποτει να διορθώσει το προβλημα

Το αρχείο σφαλμάτων στο minidump δημιουργείται μετά από επανεκίνηση λόγω μπλέ οθόνης.

Μήπως έχεις driver για το ποντίκι το IntelliPoint mouse driver της microsoft; Γιατί σύμφωνα με αυτό http://dertompson.com/2007/06/23/blue-screen-win32ksys-fixed/

δημιουργεί ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Οχι,οι οδηγοι ηταν για logitech.

Παραμενει το προβλημα,αλλα δεν ειναι δικος μου υπολογιστης και οταν τον εχω στα χερια μου δεν το κανει :/

Eχω μια υποψια οτι μπορει να ειναι η καρτα δικτυου,γιατι και το driver genius δεν μπορουσε να τελειωσει την αναβαθμιση του οδηγου του thernet,αλλα δεν εχω αλλη καρτα για να το δοκιμασω..

Μια ερωτηση ακομα,για να μην ανοιγουμε καινουργιο << νημα >> ..

Υπαρχει πιθανοτητα να ευθυνεται το τροφοδοτικο για μπλε οθονη?

Εχω εναν ασθενη που μου εφεραν εχθες και μετα την εγκατασταση των windows,οταν παει να ξεκινησει για 1η φορα τρωω μπλε οθονη..

Τα εχω αποκλεισει ολα σιγα σιγα,αφου δοκιμασα με δικες μου μνημες,δισκο και καρτα γραφικων,αλλα δεν ειχα τροφοδοτικο.

εχω καταληξει οτι ειναι μητρικη.

Δε μου φαινεται λογικο να εχει σχεση το τροφοδοτικο,απλα ειπα να ρωτησω πριν παραγγειλω μητρικη..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

To PSU πάντα είναι ένας πιθανός ένοχος. Αν δεν έχεις τα σωστά ρεύματα στο PC σου διάφορα κουλά μπορούν να συμβαίνουν. Το πρόβλημα ενός PSU δεν αρχίζει και σταματάει στο ανάβει-> άρα δουλεύει, δεν ανάβει->άρα κάηκε. Το να δίνει τις σωστές και ΣΤΑΘΕΡΕΣ τάσεις είναι το πιο σημαντικό. Καλό είναι αν ασχολείσαι με επιδιορθώσεις HW, να έχεις πάντα ένα καλό PSU για να δοκιμάζεις. Εγώ είναι το πρώτο πράγμα που κάνω, πάντα.

Τελικά για πόσα PC μιλάμε γιατί μπερδεύτηκα. Τρία? Το πρώτο που είναι ενός φίλου, το δικό σου το παλιό P4 και το τελευταίο που λες? Για το πρώτο έκανες τελικά αυτό που σου πρότειναν, να το βγάλεις εκτός και να το δοκιμάσεις? Αν όχι κάντο. Και άλλαξε τις καλοδιοταινίες των δίσκων. Λίγο να έχει τσακίσει μία ή να έχει σκιστεί, σου βγάζει διάφορα κουλά (για ακόμα μία φορά παθών πριν μια εβδομάδα και το βρήκα δύο λεπτά πριν πετάξω την ΜΒ από το παράθυρο).

Ναι,μιλαμε για 3 pc,απλα δεν ηθελα να ανοιγω διαφορετικα threads.

Ασχολουμαι με επιδιορθωσεις γενικως,απλα δεν εχουν περισεψει για εξτρα τροφοδοτικο και για καμια μνημη.

Τα υπολοιπα τα εχω.

Αυριο θα μου φερουν ενα τροφοδοτικο να δοκιμασω,γιατι το δικο μου το εχω με tire up και ψιλοβαριεμαι να κοβω και να πλεκω παλι πισω απο το σασι..

Δεν τα εχω παρει στα χερια μου τα αλλα 2 μηχανηματα,μολις τα παρω θα δοκιμασω καθε προταση των παιδιων και θα επανελθω.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια :)