sikuonas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα Εβαλα την SoreX_706 (http://www.sorexblog.altervista.org/) και το κινητο πεταει. Δεν εχω παρατηρησει κανενα bug.Στις official ειχα προβλημα με το blutooth,gps και αλλα μικρα bugs, αλλα με την την ρομ του sorex ολα δουλευουν ρολοι.Η καταναλωση ειναι νορμαλ, το κινητο δεν ζεσταινεται τοσο οσο με την τις official και τα video (FHD) παιζουν μια χαρα.Την συνιστω ανεπιφυλακτα.Επισης οι οδηγιες του ειναι τερμα αναλυτικες (How to section). ΥΓ. Με ξεκλειδωμενο τον bootloader τι κερδιζουμε;Καλυτερες ρομ; οι Android συσκευές αποτελούνται από πολλά partition. Ένα περιέχει την κονσόλα recovery, άλλο τα αρχεία συστήματος του Android και άλλο τα δικά μας αρχεία. Ο κλειδωμένος Bootloader, είναι μια δικλείδα ασφαλείας η οποία δε μας επιτρέπει να επέμβουμε πάνω σε αυτά τα partition, άρα δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε μια άλλη recovery. κλειδωμένος Bootloader εξυπηρετεί τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και τα καταστήματα πώλησης των συσκευών, διότι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να καλύπτουν τις συσκευές στις οποίες επεμβαίνουμε εμείς, στην εγγύησή τους. H Recovery είναι μια κονσόλα η οποία είναι εγκατεστημένη και στο αντίστοιχο partition της συσκευής μας. Σκοπός της ύπαρξής της είναι: •Να μπαίνουμε σε αυτήν όταν το λειτουργικό μας έχει κρασάρει (για αυτό και την ανοίγουμε με συνδυασμό πλήκτρων, όταν είναι κλειστή η συσκευή) και να διορθώνουμε τα λάθη που προκάλεσαν την πτώση του συστήματος. •Να εγκαθιστούμε αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. •Να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απαλοιφή δεδομένων. Επειδή όμως ο κώδικας του Android (άρα και ο κώδικας της Recovery) είναι διαθέσιμος, η κοινότητα μπόρεσε να την αναδημιουργήσει και να επεκτείνει τις λειτουργίες της με καλύτερα παραδείγματα: •την ClockworkMod •την TWRP και •την Amon Ra Νομιζω το επιασες το νοημα ε;:Dχεχε εχει γινει ενα βημα αλλα ειναι νωρις να προχωρησεις κατα την γνωμη μου.Περιμενε λιγο να δεις πως θα παει και εαν βγαλουν μια αλλη recovery για μας και να δουλευει σωστα. Γεια σου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα Σημερα παρατηρησα οτι στην ρομ του sorex (sorex706) οταν σε καλει καποιος σου λεει απο που σε καλει.Πχ οποιο σταθερο με καλει μου λεει και που βρισκεται γεωγραφικα (πχ Ηρακλειο,Αθηνα κλπ).Γαματοοοοοο.Ποιο ειναι το προγραμμα που το κανει αυτο ουτως ωστε να το κανουμε install και σε αλλες ρομ αν θελουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Γειά μήπως είναι το phone; δεν το εδώ προσέξει άλλα μπορεις να προσπαθήσεις με μια μια τις εφαρμογές. αν και έχω και τις δύο Ρομ, θα ρίξω μια ματιά να δω μήπως μπορέσω και δω κάτι διαφορετικό και εάν βρω κάτι θα σου πω. Εγώ με την 707 ν1 είμαι και είναι τέλεια. Γεια σου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 http://huaweig615.wordpress.com/custom-roms/release-s-rom-based-on-b708/ Την εγκατεστησα και μεχρι στιγμης δεν βρηκα καποιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) 708 και ειναι και πολυ ωραια.Αλλαξα η μαλλον εβγαλα τελειως το bootanimation και τον ηχο στα media και αλλαξα το sms με το mms apk του Batty86 λογο του οτι βλεπεις ποσους χαρακτηρες μπορεις ακομα να προσθεσεις για μηνυμα 1 που ισοδυναμει με 160 λατινικους χαρακτηρες.Ετσι ξερεις ανα πασα στιγμη ποσα μηνυματα στελνεις.Δυστηχως με Ελληνικους χαρακτηρες ειναι 70 γραμματα το μηνυμα.Εκανα γενικα καποιες τροποποιησεις στα μετρα μου. Να δουμε τι θα κανουνε με αναβαθμισεις ξεκλειδωματος και σια εννοω.Το επομενο τηλεφωνο παντως θα ειναι κατι σε oppo σιγα μην περιμενουμε την καθε εταιρια να μας τα πριζει.Ωραιο το honor αλλα δεν μου αρεσει το παιχνιδακι τους.Θα γινουνε ντιβες και αυτοι ,ξεκινησαν αλλωστε και θα μας τον δουνε.Προσωπικη μου αποψη ετσι;Οποιος προσφερει θα του προσφερω.Β1,Β2,Β3,Β4.... και ολες σε 4.2.2 διοτι δεν γινεται αλλιως:mad:Με κουρασανε. Τελος παντων προσωπικες αποψεις του καθενος ειναι αυτες.Σε ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε,νασαι καλα. Edited March 9, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_23 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα! Εξαφανίστηκαν από την οθόνη του κινητού μου το εικονίδιο των επαφών και αυτό των μηνυμάτων. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Καλησπέρα! Εξαφανίστηκαν από την οθόνη του κινητού μου το εικονίδιο των επαφών και αυτό των μηνυμάτων. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Λοιπον μιλας για τν ρομ Β708 διοτι γι'αυτην μιλαω εγω παρακατω, Εβαλα και δουλεψα/παραμετροποιησα την ρομ στα μετρα μου με apex launcher, εβγαλα google+ και κατι αλλα και τελικα ειδα οτι και εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα. Εριξα απο την ρομ τις εφαρμογες εκει που επρεπε αλλα και παλι κολλαει. Αυτο σημαινει για μενα οτι η ρομ ειναι ασταθεις,και οτι γυριζω στην ρομ του Batty86. Εγω δουλευω την B707 V1.0 BY BATTY86.Εχει αλλη μια αλλα δεν μου αρεσει και σου στελνω τον συνδεσμο να βαλεις οποια εσυ θελεις : Edited March 15, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Λοιπον μιλας για τν ρομ Β708 διοτι γι'αυτην μιλαω εγω παρακατω, Εβαλα και δουλεψα/παραμετροποιησα την ρομ στα μετρα μου με apex launcher, εβγαλα google+ και κατι αλλα και τελικα ειδα οτι και εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα. Εριξα απο την ρομ τις εφαρμογες εκει που επρεπε αλλα και παλι κολλαει. Αυτο σημαινει για μενα οτι η ρομ ειναι ασταθεις,και οτι γυριζω στην ρομ του Batty86. Εγω δουλευω την B707 V1.0 BY BATTY86.Εχει αλλη μια αλλα δεν μου αρεσει και σου στελνω τον συνδεσμο να βαλεις οποια εσυ θελεις : Ειχα το ιδιο προβλημα,αλλα λυθηκε βαζοντας Yandex Shell οπου σε ρωταει αν θες να ειναι default οι αντιστοιχες δικες στου εφαρμογες.Το μονο που παρεμεινε ειναι η ελλιψη αντιστοιχησης των επαφων σε εισερχομενη κληση,ενω στο call log οι επαφες εμφανιζονται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Παιδια καλημέρα και απο μένα, πρώτο μου ποστ στο φόρουμ, και χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σας! Παμε τώρα επι της ουσίας... Το κινητάκι το έχω και εγώ, μια χαρά είναι για τα λεφτά του!! είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά... έχωσα την 4.2.2 και ρε σεις την ΞΕΣΚΙΖΕΙ την μπαταρία...είναι λογικό??? μιλάμε για απιστευτη κατανάλωση... και εκτός αυτού δεν είδα καμιά διαφορά στις επιδόσεις...και το λέω αυτό γιατί διάβασα απο κόσμο εδω μέσα που λεν οτι με την αναβάθμιση πετάει το κινητό... όπως και στο hands on του tech blog οπου λεει οτι με την jelly bean θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες... τι διαφορά έπρεπε να δω δηλαδή??¨ εκτός απο την αλλαγή στα γραφικά, εικονίδια κλπ, δεν είδα κατι άλλο , ουσιαστική διαφορά δηλαδή.. μήπως (αναρωτιέμαι) να χώσω καμιά παλιότερη έκδοση? Επίσης, μήπως παίζει κάποιο update που δεν εχω βαλει? 4.2.2. emotion UI 1.6 αυτην την έκδοση έχω... είμαι καινούριος στον χώρο για αυτο ρωτάω τοσα πολλά!!! να στε καλα!!! Νικος ΥΓ: Αυτα που λετε B1 ,B7 κλπ τι ειναι ρε παιδια; (σορρυ αλλα ειμαι νουμπας!!) Edited March 28, 2014 by Tsaki2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια καλημέρα και απο μένα, πρώτο μου ποστ στο φόρουμ, και χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σας! Παμε τώρα επι της ουσίας... Το κινητάκι το έχω και εγώ, μια χαρά είναι για τα λεφτά του!! είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά... έχωσα την 4.2.2 και ρε σεις την ΞΕΣΚΙΖΕΙ την μπαταρία...είναι λογικό??? μιλάμε για απιστευτη κατανάλωση... και εκτός αυτού δεν είδα καμιά διαφορά στις επιδόσεις...και το λέω αυτό γιατί διάβασα απο κόσμο εδω μέσα που λεν οτι με την αναβάθμιση πετάει το κινητό... όπως και στο hands on του tech blog οπου λεει οτι με την jelly bean θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες... τι διαφορά έπρεπε να δω δηλαδή??¨ εκτός απο την αλλαγή στα γραφικά, εικονίδια κλπ, δεν είδα κατι άλλο , ουσιαστική διαφορά δηλαδή.. μήπως (αναρωτιέμαι) να χώσω καμιά παλιότερη έκδοση? Επίσης, μήπως παίζει κάποιο update που δεν εχω βαλει? 4.2.2. emotion UI 1.6 αυτην την έκδοση έχω... είμαι καινούριος στον χώρο για αυτο ρωτάω τοσα πολλά!!! να στε καλα!!! Νικος ΥΓ: Αυτα που λετε B1 ,B7 κλπ τι ειναι ρε παιδια; (σορρυ αλλα ειμαι νουμπας!!) Γεια σου Νικο, Κατι δεν εχει παει καλα με την εγκατασταση η την ιδια την ρομ.Προσωπικα χρισημοποιω την ρομ αυτη:https://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/01/24/rom-b707-v1-0-by-batty86/ Ειναι μια χαρα ρομ.Εγκατασταση να κανεις full wipe να κανεις καθαρη εγκατασταση μεσω της recovery.Αυτο το επιτυνχανεις με επιλογη 4 και μετα 1 ως πρωτη,επιλογη 5 και μετα 1(πρωτη επιλογη δηλαδη) μετα 8 και επιλογη 2 (dalvik cache).Αφου εκανες αυτα πας για εγκατασταση της ρομ με επιλογη 2 και επιλογη του zip αρχειου. Ειναι για μενα η καλυτερη ρομ χωρις προβληματα. Τα b που χρισημοποιουμε ειναι οι εκδοσεις των ρομ.Εαν μπεις και εσυ στις ρομ θα βλεπεις οτι καθε ρομ σχεδον θα αλλαζει ονομα και γινεται συμφωνα με τις ρομ που βγαζει η Huawei βασικα.Αναλογα α kernel και τετοια αλλα προς το παρων μην σε απασχολει αυτο,θα τα καταλαβεις με τον καιρο με την χρηση των ρομ. Βαλε αυτην την ρομ με τον παραπανω τροπο και πες μου τις εντυπωσεις σου. Βαλε και την ενεργεια στο τηλεφωνο αναλογα με τις αναγκες σου και οχι στο τερμα διοτι ετσι τραβαει πολυ μπαταρια. Σε χαιρετω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γεια σου Νικο, Κατι δεν εχει παει καλα με την εγκατασταση η την ιδια την ρομ.Προσωπικα χρισημοποιω την ρομ αυτη:https://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/01/24/rom-b707-v1-0-by-batty86/ Ειναι μια χαρα ρομ.Εγκατασταση να κανεις full wipe να κανεις καθαρη εγκατασταση μεσω της recovery.Αυτο το επιτυνχανεις με επιλογη 4 και μετα 1 ως πρωτη,επιλογη 5 και μετα 1(πρωτη επιλογη δηλαδη) μετα 8 και επιλογη 2 (dalvik cache).Αφου εκανες αυτα πας για εγκατασταση της ρομ με επιλογη 2 και επιλογη του zip αρχειου. Ειναι για μενα η καλυτερη ρομ χωρις προβληματα. Τα b που χρισημοποιουμε ειναι οι εκδοσεις των ρομ.Εαν μπεις και εσυ στις ρομ θα βλεπεις οτι καθε ρομ σχεδον θα αλλαζει ονομα και γινεται συμφωνα με τις ρομ που βγαζει η Huawei βασικα.Αναλογα α kernel και τετοια αλλα προς το παρων μην σε απασχολει αυτο,θα τα καταλαβεις με τον καιρο με την χρηση των ρομ. Βαλε αυτην την ρομ με τον παραπανω τροπο και πες μου τις εντυπωσεις σου. Βαλε και την ενεργεια στο τηλεφωνο αναλογα με τις αναγκες σου και οχι στο τερμα διοτι ετσι τραβαει πολυ μπαταρια. Σε χαιρετω Ευχαριστω για την απαντηση..αλλα δες...δε καταλαβαινω τι μου λες (ποσο Νουμπας ειμαι)... οκ καταλαβαινω οτι εννοεισ να κατεβασω την εκδοση που μου λες..αλλα μεχρι εκει..τι εννοεις επιλογη 1 και 5 κλπ? πρεπει ανα κατεβασω καποιο recovery πρωτα και να το κανω εγκατασταση και μετα να χωσω την εκδοση που μου λες? Σορρυ που σας πρηζω ρε παιδια.... Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση..αλλα δες...δε καταλαβαινω τι μου λες (ποσο Νουμπας ειμαι)... οκ καταλαβαινω οτι εννοεισ να κατεβασω την εκδοση που μου λες..αλλα μεχρι εκει..τι εννοεις επιλογη 1 και 5 κλπ? πρεπει ανα κατεβασω καποιο recovery πρωτα και να το κανω εγκατασταση και μετα να χωσω την εκδοση που μου λες? Σορρυ που σας πρηζω ρε παιδια.... Νικος ή βαζεις αυτη που ειπε το παλικαρι πιο πανω ή αυτη που ειναι http://www.sorexblog.altervista.org/ Η διαδικασια ειναι τερμα απλη Για μενα εχει τεραστια διαφορα σε σχεση με την 4.0.4 και τις διαφορες official roms.Ειναι πολυ σταθερη και δεν εχει bugs.Εχω τεσταρει ολες τις λειτουργιες του κινητου Εσυ ποια ρομ εχεις βαλει; Edited March 28, 2014 by dankan1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση..αλλα δες...δε καταλαβαινω τι μου λες (ποσο Νουμπας ειμαι)... οκ καταλαβαινω οτι εννοεισ να κατεβασω την εκδοση που μου λες..αλλα μεχρι εκει..τι εννοεις επιλογη 1 και 5 κλπ? πρεπει ανα κατεβασω καποιο recovery πρωτα και να το κανω εγκατασταση και μετα να χωσω την εκδοση που μου λες? Σορρυ που σας πρηζω ρε παιδια.... Νικος Νικο γεια σου, Δεν μας πρηζεις,ολοι ετσι ξεκιναμε,κανενα προβλημα.Εχεις 2 recovery την αγγλικη για τις επισημες ενημερωσεις και την κινεζικη για τις custom rom Αν δεν κανω λαθος ειχες αναφερει οτι εβαλες custom rom και για να το κανεις αυτο σημαινει οτι περασες την κινεζικη recovery διοτι ειναι ο μοναδικος τροπος να την περασεις την ρομ.Εαν παλι οχι,στην σελιδα που σου στελνω εχει ολες τις απαραιτητες οδηγιες και εφαρμογες για να τα καταφερεις. Εαν παλι δεν εισαι ρουτ(root) σου παραθετω τον συνδεσμο να γινεις αλλα πρωτα θα κανεις downgrade:http://www.doctorandroid.gr/2013/06/root-huawei-honor-2-android-404.html Downgrade σημαινει οτι θα πρεπει να γυρισεις το τηλεφωνο στην αρχικη 4.04 android οπως το αγορασες δηλαδη.Σε αυτην την ιστοσελιδα θα βρεις το λογισμικο της 4.04 απο την Huawei:http://huaweidevices.de/ascend-g615?show=downloads και θα επιλεξεις : Software-Downgrade.......................................... Jelly Bean to ICS..............download Guides: How to install Official Updates - Method number 1 - Required EMUI:1.Donwload official update which come as a Zip file. 2.In the Zip file there is a folder called “dload”. Extract its to the root library of the SD card. 3.Open Settings app. 4.Go to “About Phone” and then choose “System updates”. 5.Choose “Update via SD card” and then “Confirm”. 6.The device will reboot into the “Update installer” and then he will install the update. 7.If the installation successed, the device will reboot into the new version, if not it will reboot into the version which you have right now. Method number 2 - Required Original Recovery (can be custom ROM)1.Donwload official update which come as a Zip file. 2.In the Zip file there is a folder called “dload”. Extract its to the root library of the SD card. 3.Turn off the phone. 4.Boot up the phone with POWER & Volume + & Volume - 5.The device will reboot into the “Update installer” and then he will install the update. 6.If the installation succeeded, the device will reboot into the new version, if not it will reboot into the version which you have right now. How to Replace Recovery - U9508 have 2 types of Recovery - The original for the official updates - the chinese for everything else.1.Open setting app. 2.Disable Fastboot option. Go to “Developer options” and enable “USB debugging”. 3.Connect the device into the USB. Choose “USB storage device”. 4.Open “Recovery6.0.1.9_AscendHonor2.exe”. 5.Now you have 2 options - 1 for The chinese recovery, 2 for The original recovery. 6.Write the number that you have choosen and press Enter. 7.If all is OK, the program will do its job - Reboot into FASTBOOT MOD, Flash the selected recovery and then reboot the device. 8.your selected recovery have been installed. Σου παραθετω τον συνδεσμο απο το sorexblog που ανεφερε ο φιλος μια αλλη εξισου καλη ρομ με τις αναλυτικες οδηγιες της Κινεζικης recovery και το πως θα περασεις την ρομ.Επειδη δεν ξερουμε Κινεζικα μιλαμε με αριθμους οπως πχ.επιλογη 1 μετα σου βγαζει παλι Κινεζικα και και πας επιλογη 2 κλπ. Εχει γινει μεταφραση της recovery και ετσι θα μπορεσεις να καταλαβεις καλυτερα τα βηματα που κανεις. Εδω ο συνδεσμος:http://www.sorexblog.altervista.org/recovery.php Εαν πας παρακατω και ακουμπησεις το ποντικι επανω στα νουμερα,απο διπλα θα σου βγαλει την επξηγηση η τις υποκατηγοριες.Επειδη λοιπον συνηθως σε καθε κατηγορια υπαρχει και η υποκατηγορια και δεν ξερουμε Κινεζικα αναφερω οτι θα πας ασπουμε στην επιλογη 1,2 κλπ ,αναλογα με το τι επιδιωκουμε. Βημα 1) ξεκινας με επιιλογη 4 η οποια ειναι: 4.Wipe data / factory reset και δεν εχει υποκατηγοριες που σημαινει οτι επιλεγεις την πρωτη μια και μοναδικη επιλογη που εχεις. Βημα 2)5.Wipe Cache οπου και παλι δεν εχεις παρα μια επιλογη και την εκτελεις. Βημα 3)8.Advanced Settings Οπου εδω θα σου βγαλει 9 υποκατηγοριες και επειδη οπως ειπαμε ειναι στα Κινεζικα και δεν καταλαβαινεις τι λεει επιλεγεις την υποκατηγορια 2 και ειναι η εξης:2.Wipe Dalvik cache Οταν καθε φορα τελειωνεις και δεν εισαι στην αρχικη της recovery τοτε επιλεγεις την τελευταια υποκατηγορια η οποια ειναι :9.<<-- GO BACK in main menu Εκανες τα παραπανω βηματα ,τοτε εισαι ετοιμος να περασεις την ρομτης επιλογης σου και αφου την εχεις περασει σε μια sd καρτουλα ως το μοναδικο στοιχειο μεσα στην καρτα(ας ειναι και μερικα αλλα,εαν εχεις μια αδεια ειναι καλυτερα) τοτε πας στη επιλογη 2 (2.Install ZIP from SD card )και επιλεγεις απο την υποκατηγορια την επιλογη 4(4.Choose zip from internal SD card >) Οταν τελειωσει η εγκατασταση επιλεγεις την τελευταια υποκατηγορια που λεει επιστροφη στην κεντρικη σελιδα της recovery. Εκει επιλεγεις την πρωτη (οπως ειναι δηλαδη) κατηγορια η οποια ειναι η επανακινηση του κινητου. Συνχαρητηρια εχεις τελειωσει. Ευχομαι να σε βοηθησα και να ειμαι κατανοητος.Ακουω ευχαριστως τα αποτελεσματα σου. Σε χαιρετω Edited March 28, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κατ αρχας θενξ για την απαντηση και τον χρονο που σου πηρε να γραψεις ολο αυτο το κατεβατό. Κοίτα, εγω εβαλα επισημη 4.2.2, οποτε οπως μου ειπαν δε χρειαστηκε ρεκοβερυ...κανω λάθος? Περα απ αυτ'ο, εμενα το θεμα μου είναι άλλο... οτι δλδ δεν ειδα και καμια τρομερη διαφορα με την καινουρια εκδοση..οκ, πηρε καλυτερο σκορ στο antutu..αυτο σημαινει οτι παει και καλυτερα το κινητο? Επισης, το nova launcher τι είναι ακριβως? το εβαλα, και παλι η μονη διαφορα είναι στην εμφανιση των εικονιδίων... εκτός βέβαια και αν υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν έχω ρυθμισει σωστα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα... Να την αλλάξω την 4.2.2? τι λέτε εσεις? Ευχαριστώ πολυ Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Νίκο κάνε ρούτ εάν δεν είσαι ευχαριστημένος να βάλεις μια άλλη ρομ από τις πολλές που ήδη υπάρχουν. Θα βρείς την κατάλληλη κάποια στιγμή. Όσο για τον launcher άλλαξε, βγάλε αυτόν βάλε έναν άλλο βάλε τον καινούργιο και βάλε άλλον και θα καταλάβεις τι κάνει αλλά και έτσι θα βρεις αυτόν που σου ταιριάζει. Διάφορες έχει η ενημέρωση κοίτα και στις ρυθμίσεις του κινητού, εάν θυμάσαι τις παλιές χαχα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 γνωριζει κανεις αν θα δουμε αναβαθμιση σε Kitkat? Η αν εχει καποια rom πανω απο την 4.2.2 ? Cyanogenmod δεν βρηκα.θα μεινουμε κολημμενοι στην 4.2.2? Με ενα τετραπυρηνο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ασχολουνται μελι να δουμε τι θα γινει https://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/03/21/recovery-twrp-2-6-3-0/#more-490 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49836886#post49836886 ακριβως δεν ξερω τι ειναι γιατι ειναι νωρις ακομα. Το ευχομαι ομως....Ντιβα και η Huawei.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημερα παιδια! μακαρι να παρει ΚΙΤ ΚΑΤ, αν και δε ξερω πως θα συμπεριφερεται... εμενα παντως με την4.2.2 στο antutu δε ξερω γιατι αλλα πιανει μονο 9400... και δεν εχω αλλαξει τιποτα, μονο NOVA Launcher free εβαλα και την 4.2.2. δεν ειναι πολυ χαμηλο το 9400?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημερα παιδια! μακαρι να παρει ΚΙΤ ΚΑΤ, αν και δε ξερω πως θα συμπεριφερεται... εμενα παντως με την4.2.2 στο antutu δε ξερω γιατι αλλα πιανει μονο 9400... και δεν εχω αλλαξει τιποτα, μονο NOVA Launcher free εβαλα και την 4.2.2. δεν ειναι πολυ χαμηλο το 9400?:worry: Ειναι.Εμενα πιανει γυρω στα 16400.Δοκιμασε να βαλεις μια custom rom.Ειναι πολυ καλυτερες (σταθερες) σε σχεση με τις οfficial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχεις καμια καλη, γιατι ειμαι λιγο ασχετος...κ επισης θα θελει ρεκοβερυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχεις καμια καλη, γιατι ειμαι λιγο ασχετος...κ επισης θα θελει ρεκοβερυ; Την SoreX 706 by SoreX http://www.sorexblog.altervista.org/ Ναι θελει την κινεζικη recovery.Αυτη την ρομ εχω βαλει σε αλλα 2 κινητα και ολα λειτουργουσαν το ιδιο καλα Για την κινεζικη recovery : PROCEDURE TO INSTALL CHINESE CUSTOM RECOVERY You need a pc with Windows Operating System (XP, Vista, 7, 8) Unable fastboot option on the phone, and enable 'USB Debug' on Settings->Developer options Download and install the Huawei USB driver plug-in the phone to pc (not in USB3 port, please!), the phone will be recognized Download the Chinese Custom Recover 6.0.19 Run Recovery6.0.19_AscendHonor2.exe, insert 1 from keyboard then 'enter' The phone will reboot once or twice, don't panic ! unplug and turn off the phone Hold on 'volume up' and 'power' button together to enter in recovery mode Now you will see Chinese recovery, keep calm and follow my guide :) To return to stock recovery you need to insert '2' then enter in the step 6 Και μετα : To flash a custom rom (like SoreX's roms), you must have: installed the Chinese Recovery (see Hot to use chinese recovery) Your favorite custom rom downloaded and saved on sd card root, or internal sd card root Then you must go into recovery mode (power off phone, then press volume up + power). After this, you must follow this steps(in square brackets optional steps): Wipe data/factory reset ( row 4 -> row 1 ) Wipe system ( row 7 -> row 8 ) Wipe cache ( row 7 -> row 9 ) Wipe cust ( row 7 -> row 11) [Wipe data] ( row 7 -> row 10) [Wipe internal SD] ( row 7 -> row 7) ALERT: wipe internal SD only if you have put your custom rom zip in external SD card [Wipe exsternal_SD] ( row 7 -> row 12) ALERT: wipe external SD only if you have put your custom rom zip in internal SD card Flash your custom ROM if saved on internal SD card ( row 2 -> row 1 -> select ZIP) Flash your custom ROM if saved on external SD card ( row 2 -> row 4 -> select ZIP) Wait for installation Back to main menu (there is only one row to select), reboot (row 1) Enjoy your favorite custom ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Παιδια νομιζω εκανα χαζομαρα... Λοιπον, το ρουτ, και μετα πηγα να κανω downgrade στην 4.0.4 (με σκοπο να κανω ρεκοβερυ και να βαλω custom μετα)..αλλα οταν ξεκιναει σταματαει καπου που λεει partition BOOT update succes....και δε κανει τιποτα...ουτε να το κλεισω μπορω ουτε να κανω τιποτα... Το χαλασα? αυτο ηταν? :wacko: Ωπα, σα να ξεκολλησε!!! λαλακιες ελεγα.... κατς να δουμε...copying files....OK λεει....rebooting...κανει 2 ωρες να ανοιξει... (παει το χαλασα δεν ανοιγει), εχει κολλησει στο κοκκινο σηματακι της huawei για κανα 2λεπτο... το χαλασα Α ενταξει...4.0.4 κ παλι ΟΥΦ!!! Edited April 2, 2014 by Tsaki2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Παιδια νομιζω εκανα χαζομαρα... Λοιπον, το ρουτ, και μετα πηγα να κανω downgrade στην 4.0.4 (με σκοπο να κανω ρεκοβερυ και να βαλω custom μετα)..αλλα οταν ξεκιναει σταματαει καπου που λεει partition BOOT update succes....και δε κανει τιποτα...ουτε να το κλεισω μπορω ουτε να κανω τιποτα... Το χαλασα? αυτο ηταν? :wacko: Ωπα, σα να ξεκολλησε!!! λαλακιες ελεγα.... κατς να δουμε...copying files....OK λεει....rebooting...κανει 2 ωρες να ανοιξει... (παει το χαλασα δεν ανοιγει), εχει κολλησει στο κοκκινο σηματακι της huawei για κανα 2λεπτο... το χαλασα Α ενταξει...4.0.4 κ παλι ΟΥΦ!!! Ναι καλα...εβαλα τπ ρεκοβερυ..και κατι εκανα εκει στα κινεζικα και τωρα δε κανει τιποτα...αναβει γραφει HUAWEI ascend και μενει εκει τωρα τι κανουμε ρε παιδια? δεν εχει κανενα factory reset? Βασικα...δεν ειδα εκει που ελεγε να μη πατησω wipe internal εαν εχεις εκει την custom... κατι τετοιο δηλαδη... Edited April 2, 2014 by Tsaki2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ναι καλα...εβαλα τπ ρεκοβερυ..και κατι εκανα εκει στα κινεζικα και τωρα δε κανει τιποτα...αναβει γραφει HUAWEI ascend και μενει εκει τωρα τι κανουμε ρε παιδια? δεν εχει κανενα factory reset? Βασικα...δεν ειδα εκει που ελεγε να μη πατησω wipe internal εαν εχεις εκει την custom... κατι τετοιο δηλαδη... Μικρο το κακο. [Wipe internal SD] ( row 7 -> row 7) Εδω δεν σταματησες; Βαλε την ρομ σε μια εξωτερικη sd και συνεχισε την διαδικασια.Τα βηματα ειναι αυτα. και Flash your custom ROM if saved on external SD card ( row 2 -> row 4 -> select ZIP) Wait for installation Back to main menu (there is only one row to select), reboot (row 1) Enjoy your favorite custom ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μικρο το κακο. [Wipe internal SD] ( row 7 -> row 7) Εδω δεν σταματησες; Βαλε την ρομ σε μια εξωτερικη sd και συνεχισε την διαδικασια.Τα βηματα ειναι αυτα. και Flash your custom ROM if saved on external SD card ( row 2 -> row 4 -> select ZIP) Wait for installation Back to main menu (there is only one row to select), reboot (row 1) Enjoy your favorite custom ROM! οταν ομως παω να διαλεξω την ρομ απο την sd δεν γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts