grinias11 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Guys, λοιπον εχω μια ερωτηση...καθως επαιζα στις ρυθμισεις, πατησα αρκετες φορες πανω εκει που λεει την εκδοση της ΡΟΜ, και ξαφνικα πεταχτηεκ ενα μυνημα που λεει "απο τωρα ειστε διαχειριστης"....:ninja: τι συνεβη? καλο ειναι ή κακο? και τι εννοει διαχειριστης? οποιος μπορει να με διαφωτισει, πληηηζζζζ:cry::cry::cry: Καλημερα φιλε! Δεν ειναι τιποτα... Μηπως ελεγε προγραμματιστης κ οχι διαχειριστης? Λογικα θα σου εβγαλε μια παραπανω επιλογη στις ρυθμισεις "επιλογες για προγραμματιστη". Για τσέκαρε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Guys, λοιπον εχω μια ερωτηση...καθως επαιζα στις ρυθμισεις, πατησα αρκετες φορες πανω εκει που λεει την εκδοση της ΡΟΜ, και ξαφνικα πεταχτηεκ ενα μυνημα που λεει "απο τωρα ειστε διαχειριστης"....:ninja: τι συνεβη? καλο ειναι ή κακο? και τι εννοει διαχειριστης? οποιος μπορει να με διαφωτισει, πληηηζζζζ:cry::cry::cry: Λογικά αν δεις στο μενού σου έχει βγάλει άλλη μια επιλογή που λέγεται επιλογές για προγραμματιστές. Είναι κάποιες πιο συνθέτες ή προχωρημένες ρυθμίσεις για την λειτουργία του τηλεφώνου. No worries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ναι ναι, προγραμματιστης λεει. Και οντως προστεθηκαν καποιες εξτρα ρυθμισεις, αλλα λεω να μη τις πειραξω, μη κανω καμια βλακεια και το χαλασω..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θα χρειαστείς τις ρυθμίσεις προγραμματιστή στην σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή.Καλό το κινητό αλλά κόλλησε 4.2.2...Από εδώ και στο εξής Τέλος το κεφάλαιο Huawei για μένα.Nexus 5 και κακή τύχη στην εταιρία που μας έφτυσε.Θα πρότεινα πάντως το moto g παρά αυτό μόνο και μόνο από τις αναβαθμίσεις και το καθαρό αντρόιτ ου δίνουν αξία και ευχάριστη χρήση στον κάθε χρήστη.Καλή τύχη σε όλους τους φίλους με Huawei g615 η honor 2 ή u9508! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η αληθεια ειναι οτι απο updates ...κλαφ τα.. Κ εγω σκεφτομαι να το δωσω..100 γιουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 εχω ενα προβλημα κατη εγινε με το ροοτ κ κολαει στο huewei δεν ανοιγει....τι μπορω να κανω?πωσ μπορω να το φλασαρω σε εργοστασιακη μορφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εκανες κανονικα το ρουταρισμα, με ρικοβερι ? γιατι και εμενα μου το ειχε κανει, ειχε κολλησει στο huawei, αλλα μετα απο κανα 10λεπτο ξεκολλησε. αστο λιγο, μηπως ανοιξει στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλημερα, εδω και πολυ καιρο εχω εγκατεστημενα, Rom 509, τον Dolphin browser και το adobe flash player, και εβλεπα απροβληματιστα τα live stream απο τα sites (πχ απο το live24.gr). Εδω και 1 εβδομαδα οταν παω στο ιδιο παντα site που εβλεπα live stream, αντι να παιξει το βινετο μου βγαζει παραθυρακι για να κατεβασω το αρχειο m3u8. Δεν ειχα πειραξει τις ρυθμισεις του Dolphin, και ελεγξα οτι παραμενει ενεργοποιημενο να παιζει παντα τα βιντεο. Απεγκατεστησα - εγκατεστησα ξανα τον dolphin και το adobe flash player, αλλα το προβλημα παρεμεινε! (παντα με reboot) Εκλεισα και το Adaway, μηπως εφταιγε, αλλα τζιφος. Τι φταιει? Ενδεικτικα, στο ταμπλετ της γυναικας μου pipo m9 που εχω τα ιδια προγραμματα, παιζει κανονικα τα m3u8 live stream! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπέρα. Έκανα νωρίτερα αναβάθμιση στην b709 official. Όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι επαφές δεν βλέπουν τον λογαριασμό της Google και δεν συγχρονίζουν. Έκανα κάτι εκκαθαρίσεις αλλά τα ίδια. Μετά την αναβάθμιση έκανα restore από την εφαρμογή της huawei ότι είχα πριν. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδια ξερει κανεις απο cyanogenmod? πως γινεται εγκατασταση κλπ? αξιζει τον κοπο να την χωσω στο χονορ 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια ξερει κανεις απο cyanogenmod? πως γινεται εγκατασταση κλπ? αξιζει τον κοπο να την χωσω στο χονορ 2? Τιποτα ?κανενας? :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ΠΑιδες εχει χωσει κανεις την EMUI2.0? εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 καλησπερα,μου χαλασε το μικροφωνο,υπαρχει καποια λυση να βρω ανταλλακτικο? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα και από εμένα, Μου έφερε ο κουμπάρος μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο (G615), είναι όπως καταλάβατε η έκδοση με 1GB RAM. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συσκευή, υπάρχει τρόπος να κάνουμε re-partition στην μνήμη του για να γίνει 2 GB? Ή με partition στην κάρτα μνήμης ? Γενικά υπάρχει τρόπος να γίνει η μνήμη του 2 γκίγκα? ή τέλοσπάντων να αυξηθεί ? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπέρα και από εμένα, Μου έφερε ο κουμπάρος μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο (G615), είναι όπως καταλάβατε η έκδοση με 1GB RAM. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συσκευή, υπάρχει τρόπος να κάνουμε re-partition στην μνήμη του για να γίνει 2 GB? Ή με partition στην κάρτα μνήμης ? Γενικά υπάρχει τρόπος να γίνει η μνήμη του 2 γκίγκα? ή τέλοσπάντων να αυξηθεί ? Παναγιώτης Κανένας καμιά πληροφορία για την αύξηση της μνήμης? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όχι φίλε από όσο ξέρω δεν γίνεται αυτό που ζητάς.Είναι καλό το κινητό.Το μόνο σαν παλιός κάτοχος, μην προσπαθήσεις να βάλεις άλλη recovery γιατί η ρομ που υπάρχει δεν είναι καλή.Αυτό μέχρι τον Μάιο που το είχα.Ρούτ κάνεις άφοβα και έχει καλές ρομ.Καλό gps σήμα έχει, καλό κινητό γενικά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 To ζαχαρωνω,ειναι και σε πολυ καλη τιμη και κατασταση αυτο που ετοιμαζομαι να παρω........τουλαχιστον απο τις φωτο,αλλωστε ειναι αγορασμενο αρχες του 2014...... Για να δουμε............ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 To ζαχαρωνω,ειναι και σε πολυ καλη τιμη και κατασταση αυτο που ετοιμαζομαι να παρω........τουλαχιστον απο τις φωτο,αλλωστε ειναι αγορασμενο αρχες του 2014...... Για να δουμε............ Καλημέρα. Δεν γνωρίζω αν είσαι αποφασισμένος να το πάρεις αλλά μήπως με τα ίδια χρήματα πας σε κάτι καλύτερο. Καλή συσκευή αλλά εγώ προσωπικά δεν άντεξα πάνω από 5 μήνες. Προσωπικά δεν του έβαλα ποτέ custom firmware και με είχε τρελάνει στο lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Η τιμη του ειναι 80 ευρω συν μεταφορικα.......διαβασα πολλες κριτικες και ητανε ολες θετικες.κατα μεσο ορο οι χρηστες του δινουνε καλυτερη βαθμολογια .απο οτι οι χρηστες πχ του galaxy S3.Τοχει φιλος το S3 το οποιο λαγκαρει ακομα και σε sms!!!!! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Η τιμη του ειναι 80 ευρω συν μεταφορικα.......διαβασα πολλες κριτικες και ητανε ολες θετικες.κατα μεσο ορο οι χρηστες του δινουνε καλυτερη βαθμολογια .απο οτι οι χρηστες πχ του galaxy S3.Τοχει φιλος το S3 το οποιο λαγκαρει ακομα και σε sms!!!!! Τι να σου πω. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Και εγώ το έχω και δεν το πουλάω. Στο S3 όμως θα βρεις μεγαλύτερη κοινότητα υποστήριξης. Όχι πως στο Honor 2 δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τι να σου πω. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Και εγώ το έχω και δεν το πουλάω. Στο S3 όμως θα βρεις μεγαλύτερη κοινότητα υποστήριξης. Όχι πως στο Honor 2 δεν έχει. Aν και ειμαι "ασσος" στο σκαλισμα κινητων,το συγκεκριμενο δεν θα το πειραζα παρα μονο για ενα καλυτερο interface. To να σκαλιζω το xperia arc s να δωσει κατι παραπανω οκ,το κατανοω.Αλλα το honor2 με τα spec που εχει καλυπτει ανετα και δια περιπατου τις αναγκες μου στις οποιες περιλαμβανεται η χρηση φωτογραφικης που δειχνει να ειναι πολυ καλη,η οχι? Σταματησε στην ICS η πηγε παραπανω? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Aν και ειμαι "ασσος" στο σκαλισμα κινητων,το συγκεκριμενο δεν θα το πειραζα παρα μονο για ενα καλυτερο interface. To να σκαλιζω το xperia arc s να δωσει κατι παραπανω οκ,το κατανοω.Αλλα το honor2 με τα spec που εχει καλυπτει ανετα και δια περιπατου τις αναγκες μου στις οποιες περιλαμβανεται η χρηση φωτογραφικης που δειχνει να ειναι πολυ καλη,η οχι? Σταματησε στην ICS η πηγε παραπανω? Εγώ official το άφησα σε 4.2 αν δεν απατώμαι αλλά δεν μου άρεσε με τίποτα το EMUI. Με την αναβάθμιση lagαρε τρομερά και έκανα downgrade σε ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εγώ official το άφησα σε 4.2 αν δεν απατώμαι αλλά δεν μου άρεσε με τίποτα το EMUI. Με την αναβάθμιση lagαρε τρομερά και έκανα downgrade σε ICS. Σε πολλα κινητα συμβαινει το downgrade να ειναι απαραιτητο. η καμερα του ειναι οντως σε φωτο και βιντεο πολυ καλη?. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε πολλα κινητα συμβαινει το downgrade να ειναι απαραιτητο. η καμερα του ειναι οντως σε φωτο και βιντεο πολυ καλη?. Δεν είμαι και ο τρομερός φωτογράφος αλλά για τα δικά μου γούστα ήταν και είναι καλή (όποτε το χρησιμοποιώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ευχαριστω. Στεκομαι στις γνωμες των πολλων......Σε βλεπω πολυ αρνητικο για ενα τηλεφωνο που πηγες και το.....αγορασες! από dklitsiotis στις 15/09/2013 Αριστο τηλεφωνο, πολυ καλη καμερα, φοβερη οθονη, κανενα κολλημα!!! από SWIFT26 στις 06/06/2013 Αριστο τηλεφωνο, πολυ καλη καμερα, φοβερη οθονη, κανενα κολλημα!!! από trikolor76 στις 06/06/2013 εξαιρετικο κινητο..γρηγορο...φανταστικη οθονη..καλη κατασκευη..παιρνει συντομα android 4.2..!!!το εχω 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...!!κανενα κολλημα...καλη καμερα..!! από poulalela στις 29/05/2013 πολυ καλο,,,οχι κολληματα,,,αφησε επιτελους η γυναικα μου τον υπολογιστη μου και μπαινει απο το κινητο στο ιντερνετ!!!!!! από kifo 1 στις 16/09/2014 φοβερο κινητο ακομη και σημερα. από europond4 στις 23/12/2013 Υπερβολικά άψογο κινητό......είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μπορώ να πω... από gregtt στις 14/08/2013 πολύ δυνατό γρήγορο ...στο τοπ 5ʹ σίγουρα !!! αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω από pepsi88885 στις 04/08/2013 ότι καλύτερο με 299 πάρτε το με κλειστά ματια Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts