Jump to content

Honor 2

fitifititis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@dankan1980

πρεπει να κρατησεις πατημενα τα πληκτρα + και - και το κουμπι ανοιγματος του τηλεφωνου συγχρονως και ολα θα γινουν αυτοματα δεν χρειαζετα να μπεις στην κονσολα για να κανεις εγκατασταση την νεα ρομ ... αυτο παντα για την επισημες ρομ οχι για τις καστομ!

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@strong

Το προβλημα που ειχα ηταν τελικα η sd που δεν ηταν fat αλλα ntfs.Για αυτο δεν μπορουσα να περασω καμια ρομ (επισημη). Αρχικα ειχα βαλει την b703 αλλα λογω bug πηγα στην b509 και στην συνεχεια πισω στην b115.H 703 ειχε πολλα bugs.Η 509 ειχε το γνωστο με τον ηχο κλησης αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο gps. Επιανε στιγμα μετα απο 10 λεπτα και "επαιζε" πολυ η ακριβεια.Με το που εβαλα την 115 το gps παλι επιανε σημα σε μερικα sec και το στιγμα ηταν παντα καλο.Οταν βγει καμια ρομ χωρις bug τοτε μαλλον θα βαλω κατι αλλο εκτος απο την 115

καλησπερα εχω την b509 τη μονη που εμεινα ευχαριστημενος..υπαρχει τροπος να συχρονισω τα bookmarks απο το chrome sto λαπτοπ με τον stock browser(οχι με τον chrome)ενω δειχνει οτι συχρονιζει δεν εμφανιζονται κατω απο το email.ευχαριστω
mi8

Η τελευταια του sorex τα σπαει την εβαλα και επαθα πλακα !! πολυ καλη!

καποιος μπορει να μου στειλει το Gallery2.apk απο την 4.1.1 δηλαδη απο την προτελευταια επισημη ρομ;;;

Η τελευταια του sorex τα σπαει την εβαλα και επαθα πλακα !! πολυ καλη!

καποιος μπορει να μου στειλει το Gallery2.apk απο την 4.1.1 δηλαδη απο την προτελευταια επισημη ρομ;;;

https://mega.co.nz/#!LckzkRBR!MSOsN3ZpgXWAawwQ27JQqRMFXA8_l0xX6fWNYJOLQPE

Τελικα ενας απο τους πλεον δουλευταραδες επανω στο honor 2ειναι ο Batty.Εβαλα την B707 V1.0 BY BATTY86 και δουλευει τελεια.Αλλαξα τον launcher της Huawei με τον apex pro και ειναι φοβερη.

Εχει και εργαλεια ξεκλειδωματος του bootloader που σημαινει οτι οι ενδιαφερομενοι developers δουλευουν για τα καινουργια.Δεν συνιστω αμεσως την χρηση των εργαλειων γιατι απο οτι διαβαζω ψαχνονται ολοι για bugs.

Αυτη ειναι η εικονα του κινητου μου σημερα και εδω η σελιδα του batty.

https://huaweiascendg615.wordpress.com/tag/batty86/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Τελικα ενας απο τους πλεον δουλευταραδες επανω στο honor 2ειναι ο Batty.Εβαλα την B707 V1.0 BY BATTY86 και δουλευει τελεια.Αλλαξα τον launcher της Huawei με τον apex pro και ειναι φοβερη.

Εχει και εργαλεια ξεκλειδωματος του bootloader που σημαινει οτι οι ενδιαφερομενοι developers δουλευουν για τα καινουργια.Δεν συνιστω αμεσως την χρηση των εργαλειων γιατι απο οτι διαβαζω ψαχνονται ολοι για bugs.

Αυτη ειναι η εικονα του κινητου μου σημερα και εδω η σελιδα του batty.

https://huaweiascendg615.wordpress.com/tag/batty86/

Κι εγω αυτην εβαλα,και θα δοκιμασω και την εκδοση 2.0 και θα γραψω εντυπωσεις

ειμαι αναμεσα στο honor 2 και το g700.τι να προτιμησω;και τα δυο αγορα απο ελλαδα.αξιζουν 50 ευρω τα 2Gb RAM μιας και εχω βρει το honor στα 190Ε;

αυριο παραλαμβανω την ευρωπαϊκη εκδοση του Konor 2(1Gb RAM).Τι ρομ να του βαλω;εργοστασιακη ή custom;Και το κυριοτερο πως θα την περασω;Ξερω οτι πρεπει να την περασω στην καρτα μνημης,παταω το power και το vol+,install from sd card..Ενας αναλυτικος οδηγος πως το κανω και πως το ξε-κανω και θα ημουν ευγνωμων!

ευχαριστω!

αυριο παραλαμβανω την ευρωπαϊκη εκδοση του Konor 2(1Gb RAM).Τι ρομ να του βαλω;εργοστασιακη ή custom;Και το κυριοτερο πως θα την περασω;Ξερω οτι πρεπει να την περασω στην καρτα μνημης,παταω το power και το vol+,install from sd card..Ενας αναλυτικος οδηγος πως το κανω και πως το ξε-κανω και θα ημουν ευγνωμων!

ευχαριστω!

Εαν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις.....

Καλημερα σε ολους,

πριν λιγες μερες παρελαβα το κινητο απο Κινα.Εχω το εξης προβλημα :

Προσπαθησα να περασω ενα καινουργιο recovery και κατεβασα μια εφαρμογη η οποια φλασαρει.Περασα το recovery που ειχα κατεβασει και οταν παω να ανοιξω το κινητο μου βγαζει το λογοτυπο της εταιριας και απο κει και περα δεν κανει κατι.Δεν μπορω να μπω καν στο recovery.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλημερα σε ολους,

Προσπαθησα να περασω ενα καινουργιο recovery και κατεβασα μια εφαρμογη η οποια φλασαρει.Περασα το recovery που ειχα κατεβασει και οταν παω να ανοιξω το κινητο μου βγαζει το λογοτυπο της εταιριας και απο κει και περα δεν κανει κατι.Δεν μπορω να μπω καν στο recovery.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Υπαρχουν καποιες οδηγιες εδω για να αλλαξεις recovery να βαλεις rom κλπ.Δοκιμασε και πες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136791

Καλημέρα σε όλους.

Πρόσφατα πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο στη γυναίκα μου και μας αρέσει παρά πολύ. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό screen protector? Παρήγγειλα κάποιο από eBay αλλά είναι λίγο μεγαλύτερα και δεν ταιριάζουν ακριβώς.

Αν κάποιος έχει κάτι δοκιμασμένο....

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.

Πρόσφατα πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο στη γυναίκα μου και μας αρέσει παρά πολύ. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό screen protector? Παρήγγειλα κάποιο από eBay αλλά είναι λίγο μεγαλύτερα και δεν ταιριάζουν ακριβώς.

Ευχαριστώ.

Γεια είχα πάρει πριν καιρό μια θήκη και μου ειρθε μαζί με την θήκη και προστατευτικό οθόνης δωρεάν, 3 κομμάτια και πανακι καθαρισμού από την εξής διεύθυνση: fulcrumall.com/huawei-honor-2-u9508-matte-protective-case-tpu-case-cover-for-honor-2-honor-p-92.html

Δεν έβγαλα όμως κανένα μου φάνηκε και μένα λίγο μεγάλο αλλά δεν με καίει εδώ ου τα λέμε. Θα μπορούσα να το κόψω και να βάλω την θήκη από πάνω. Κριμα οι τα πέταξα να στα έστελνα.

Πάντως η θήκη είναι καλή.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Την ίδια θήκη παρήγγειλα κι εγώ και είχε και μια ζελατίνα μέσα αλλά δεν την δοκίμασα γιατι ψιλοκατάφερα να βάλω μια από τις άλλες που είχα παραγγείλει. Δεν εφαρμόζει ακριβώς αλλά το κομμάτι που είναι πάνω στην οθόνη εφαρμόζει τέλεια.

Κι εγω αυτην εβαλα,και θα δοκιμασω και την εκδοση 2.0 και θα γραψω εντυπωσεις

Γεια σου φίλε τι έκανες έβαλες την Ρομ του batty 2.0; την είχα βάλει και γω αλλά προτιμώ τον launcher της huawei αν και τον άλλαξα με τον apex launcher και είμαι ευχαριστημένος. το τηλέφωνο δουλεύει ρολόι πάντως σε όλα του, ούτε κόλλημα sms 160 χαρακτήρες, τέλειο. Περιμένω τον moizie να φτιάξει για τον ξεκλειδωτο bootloader κάτι καλό. Είναι και αυτός καλός, να δούμε. Πάντως έχουμε καλό μέλλον τώρα που έγινε η αρχή.

Γεια σου φίλε τι έκανες έβαλες την Ρομ του batty 2.0; την είχα βάλει και γω αλλά προτιμώ τον launcher της huawei αν και τον άλλαξα με τον apex launcher και είμαι ευχαριστημένος. το τηλέφωνο δουλεύει ρολόι πάντως σε όλα του, ούτε κόλλημα sms 160 χαρακτήρες, τέλειο. Περιμένω τον moizie να φτιάξει για τον ξεκλειδωτο bootloader κάτι καλό. Είναι και αυτός καλός, να δούμε. Πάντως έχουμε καλό μέλλον τώρα που έγινε η αρχή.

Λοιπον η εκδοση 2.0 ειναι πολυ καλη.δεν εχω κανενα προβλημα,δκιμασμενες πολλες εφαρμογες.Εχω Nova launcher,δοκιμασα και τον Apex.Συνιστω ανεπιφυλακτα.Εχω δοκιμασει bluetooth ακουστικα sony ,bluetooth keyboard,ολα λειτουργουν κανονικα.και η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο περιπου 20% απο πριν που ειχα την κινεζικη rom

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ.

http://www.ebay.co.uk/itm/171039060723?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ρε παιδια στις jellybean (πχ 509,703) τα βιντεο σας παιζουν καλα?σε ολες παρατηρω ενα ψιλοκολλημα ειδικα με HW αποκωδικοποιητη.πως ειναι εσας?

Ερωτηση: πρεπει να εχω συγκεκριμενο καλωδιο otg usb(για να συνδεσω ποντικι κλπ) συμβατο με huawei? γιατι αυτο που εχω σε ενα tablet(κινεζικο) δεν δειχνει να το αναγνωριζει το honor.....δωστε τα φωτα σας:)

Καλημερα σε ολους,

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αυτος ο τροπος δουλεψε

Donwload official update which come as a Zip file.

In the Zip file there is a folder called “dload”. Extract its to the root library of the SD card.

Turn off the phone.

Boot up the phone with POWER & Volume + & Volume -

The device will reboot into the “Update installer” and then he will install the update.

If the installation succeeded, the device will reboot into the new version, if not it will reboot into the version which you have right now.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039998

kabbat zin @ google

ξέρει κανείς πως γίνεται να του κάνω root;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Καλησπερα

Εβαλα την SoreX_706 (http://www.sorexblog.altervista.org/) και το κινητο πεταει. Δεν εχω παρατηρησει κανενα bug.Στις official ειχα προβλημα με το blutooth,gps και αλλα μικρα bugs, αλλα με την την ρομ του sorex ολα δουλευουν ρολοι.Η καταναλωση ειναι νορμαλ, το κινητο δεν ζεσταινεται τοσο οσο με την τις official και τα video (FHD) παιζουν μια χαρα.Την συνιστω ανεπιφυλακτα.Επισης οι οδηγιες του ειναι τερμα αναλυτικες (How to section).

ΥΓ. Με ξεκλειδωμενο τον bootloader τι κερδιζουμε;Καλυτερες ρομ;

• The title was changed to Honor 2