GBliss Δημοσιεύτηκε February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2013 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό κομμάτι του forum, αλλά πρόσφατα έμαθα πως στη Wind το Mobile Broadband Control 30GB με έκπτωση 50% και πάγιο 24,90€/μήνα για ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές που έληγε στις 31 Ιανουαρίου, θα παραταθεί έως και 28 Φεβρουαρίου 2013. Ίσως ενδιαφέρει κάποιους κι εγώ το βρίσκω εξαιρετικά οικονομικό. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό κομμάτι του forum, αλλά πρόσφατα έμαθα πως στη Wind το Mobile Broadband Control 30GB με έκπτωση 50% και πάγιο 24,90€/μήνα για ιδιώτες και εταιρικούς συνδρομητές που έληγε στις 31 Ιανουαρίου, θα παραταθεί έως και 28 Φεβρουαρίου 2013. Ίσως ενδιαφέρει κάποιους κι εγώ το βρίσκω εξαιρετικά οικονομικό. Τι λέτε; αν και αφορά ασύρματη πρόσβαση,νομίζω ότι θα ταίριαζε στο θέμα της wind... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts