webassasin Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν ειναι λυση αυτο σε καμια περιπτωση ομως. Και εγω εριξα μια σε ενα ποντικι και δουλεψε,αλλα εαν το εσπαγα δε θα με ενοιαζε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 οντως ειναι πολυ σπαστικο και φιλε webassasin νομιζω ειναι χειροτερο το πληκτρολογιο απο το ποντικι και ετσι κ αλλιως οι συμβουλες δεν πηγαν χαμενες...τις εφαρμοσα αλλα τιποτα...οποτε καταληγοντας...λετε οτι φταιει το πληκτρολογιο και θελει αλλαγη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 αμα σου δουλευει τωρα,κανε το σταυρο σου να μην ξαναχαλασει.. δεν ξερω παραπερα,λογικα ειναι το πληκτρολογιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 αμα σου δουλευει τωρα,κανε το σταυρο σου να μην ξαναχαλασει.. δεν ξερω παραπερα,λογικα ειναι το πληκτρολογιο.. Συμφωνω πως το πληκτρολογιο πρεπει να αλλαχτει. Και εμενα εφτιαξε για 2 φεγγαρια και τωρα που επανηλθε αποφασσα να το αλλαξω. Τι να πω, μακαρι να μην σου ξαναχαλασει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 φιλε cygamer το αλλαξες και τωρα ειναι οκ;;το πληκτρολογιο σου εφταιγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 φιλε cygamer το αλλαξες και τωρα ειναι οκ;;το πληκτρολογιο σου εφταιγε; Σημερα παραγγειλα το πληκτρολογιο οποτε οταν θα ρθει και το αλλαξω θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 1) θες να μου δωσεις το τηλεφωνο σου σε μυνημα να σε παρω εγω σε λιγες μερες ;; 2)σημερα ρωτησα τον καθηγητη πληρεοφρικης μου για το πληκτρολογιο του ειπα ολα οσα εκανα και μου λεει πως η καλωδιοταινια που συνδεει το πληκτρολογιο με τη μητρικη μπορει να ειχε μετακινηθει και μου ειπα να το ανοιξω να τη βαλω καλα...και μου λεει πως αυτο ειναι μαλλον..εσεις τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδια σημερα ξαναανοιξα το λαπτοπ(δεν το ειχα μετακινησεικαθολου απο τη θεση του απο τοτε που φτιαχτηκαν τα κουμπια)και δεν δουλευαν παλι τα κουμπια...δοκιμασα να το πατησω με λιγη δυναμη κατω εκει στο touchpad οπου εκει ειναι η καλωδιοταινια του πληκτρολογιου που συνδεεται με την μηττρικη αλλα παλι δε δουλεψαν και τωρα αναγκαζομαι να δουλευω με εξωτερικο πληκτρολογιο...παραξενευομαι ακομα τι μπορει να φταιει ρε παιδια..μπορειτε να μου πειτε για ακομη μια φορα γιατι μου το ξαναεκανε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. February 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 καποιος παρακαλω παιδια αναγκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts