Jump to content

Πρόβλημα πρόσβασης στο yahoo mail!

myphone-fan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εχθές το βράδυ, έχω μεγάλο πρόβλημα για να συνδεθώ σε λογαριασμούς μου στο yahoo. :wacko:

Συγκεκριμένα, εχθές μπόρεσα να συνδεθώ σε 2 από τα 4 mail accounts που έχω - το 1 στο yahoo.com και το άλλο στο yahoo.gr - και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου! :blink:

Μπαίνω κανονικά στην αρχική σελίδα του yahoo σε οποιαδήποτε χώρα (.com, .co.uk, .gr κλπ), αλλά όταν πάω στο link mail, αφού γράψω username και password, είτε μου εμφανίζει την ίδια σελίδα λέγοντάς μου ότι "password is invalid" είτε δεν εμφανίζει τίποτα (explorer could not find this page).

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???? :!:

Ωρα 5 ακριβως (ωρα Ελλαδος)

Μπηκα μια χαρα σε λογαριασμο μου στο mail.yahoo.gr :)

Μηπως εχεις κανενα προγραμματακι σε στυλ firewall, internet security κτλ που δεν αφηνει να μπεις? (Αν και χλωμο μου φαινεται).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και εγώ μπήκα μόλις τώρα.

Μία φίλη δεν κατάφερνε να μπει σε κανένα yahoo mail της χτες το απόγευμα αλλά και πάλι δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι.

Όλα φαίνονται μια χαρά.

το παθαίνει μερικές φορές η yahoo! αυτό... δοκίμασε αργότερα δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα..

Κατάφερα τώρα να συνδεθώ στο yahoo mail, αλλά η ώρα είναι 15:32'.

Υποθέτω ότι λόγω της προσφοράς 100Mb από το yahoo.com, έχουν αυξηθεί οι χρήστες και ειδικά την νύχτα (3:00' - 5:00'),που είναι ώρες αιχμής για τις ΗΠΑ. :whistle:

Άλλοτε, μπαίνοντας τέτοια ώρα - μέχρι τις 4:30' - 5:00' το πρωί, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. :blink:

Υποθέτω ότι χρειάζεται αναβάθμιση το yahoo.com. :!:

Υ.Γ.: Υπ' όψιν, ότι δεν έχω πρόβλημα πρόσβασης σε άλλα sites... :whistle:

Κι εμένα τις τελευταίες μέρες το yahoo.gr παρουσιάζει προβλήματα, γενικά μετά τo lifting είναι αρκετά ασταθές (π.χ. για μέρες δεν δούλευε το attachment).
KCB

Και τώρα ακόμα που προσπαθώ πάλι να μπω, όταν πατάω πάνω στο link για το mail, μου βγάζει "The page cannot be displayed".

Πολύ σπαστικό... :mad:

Αυτό το "The page cannot be displayed" το βγάζει ο IE ορισμένες φορές χωρίς να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στον server/σελίδα που θέλεις να δεις. Δοκίμασε και με Opera ή Firefox να δεις τι γίνεται. Υπήρξε κάποια περίοδος που ο ΙΕ μου είχε σπάσει τα νεύρα με αυτό το πράγμα, μετά τον πέταξα στα σκουπίδια, όπως του αξίζει.