myphone-fan Δημοσιεύτηκε July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2004 Από εχθές το βράδυ, έχω μεγάλο πρόβλημα για να συνδεθώ σε λογαριασμούς μου στο yahoo. :wacko: Συγκεκριμένα, εχθές μπόρεσα να συνδεθώ σε 2 από τα 4 mail accounts που έχω - το 1 στο yahoo.com και το άλλο στο yahoo.gr - και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου! :blink: Μπαίνω κανονικά στην αρχική σελίδα του yahoo σε οποιαδήποτε χώρα (.com, .co.uk, .gr κλπ), αλλά όταν πάω στο link mail, αφού γράψω username και password, είτε μου εμφανίζει την ίδια σελίδα λέγοντάς μου ότι "password is invalid" είτε δεν εμφανίζει τίποτα (explorer could not find this page). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Ωρα 5 ακριβως (ωρα Ελλαδος) Μπηκα μια χαρα σε λογαριασμο μου στο mail.yahoo.gr :) Μηπως εχεις κανενα προγραμματακι σε στυλ firewall, internet security κτλ που δεν αφηνει να μπεις? (Αν και χλωμο μου φαινεται). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Και εγώ μπήκα μόλις τώρα. Μία φίλη δεν κατάφερνε να μπει σε κανένα yahoo mail της χτες το απόγευμα αλλά και πάλι δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι. Όλα φαίνονται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 το παθαίνει μερικές φορές η yahoo! αυτό... δοκίμασε αργότερα δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Κατάφερα τώρα να συνδεθώ στο yahoo mail, αλλά η ώρα είναι 15:32'. Υποθέτω ότι λόγω της προσφοράς 100Mb από το yahoo.com, έχουν αυξηθεί οι χρήστες και ειδικά την νύχτα (3:00' - 5:00'),που είναι ώρες αιχμής για τις ΗΠΑ. :whistle: Άλλοτε, μπαίνοντας τέτοια ώρα - μέχρι τις 4:30' - 5:00' το πρωί, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. :blink: Υποθέτω ότι χρειάζεται αναβάθμιση το yahoo.com. :!: Υ.Γ.: Υπ' όψιν, ότι δεν έχω πρόβλημα πρόσβασης σε άλλα sites... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 xtes to brady wra ellados apo 12 ws 5 kshmerwmata mesw ie de mporousa na mpw sto yahoo.gr empaina mono mesw aol. mou elege send message to yahoo to refer the problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Κι εμένα τις τελευταίες μέρες το yahoo.gr παρουσιάζει προβλήματα, γενικά μετά τo lifting είναι αρκετά ασταθές (π.χ. για μέρες δεν δούλευε το attachment). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Και τώρα ακόμα που προσπαθώ πάλι να μπω, όταν πατάω πάνω στο link για το mail, μου βγάζει "The page cannot be displayed". Πολύ σπαστικό... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αυτό το "The page cannot be displayed" το βγάζει ο IE ορισμένες φορές χωρίς να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στον server/σελίδα που θέλεις να δεις. Δοκίμασε και με Opera ή Firefox να δεις τι γίνεται. Υπήρξε κάποια περίοδος που ο ΙΕ μου είχε σπάσει τα νεύρα με αυτό το πράγμα, μετά τον πέταξα στα σκουπίδια, όπως του αξίζει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts