Jump to content

driver για ιντερνετ σε windows 7 64bit Home Premium


elder
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω παιδια! Εχω ενα προβλημα αν μπορει καποιος να με βοθηση!

Πηρα να κανω φορματ ενος φιλου το λαπτοπ ''Toshiba Satellite C660/C660D'' το οποιο σερνοταν λιγο, και τον κατεστρεψα ενω το χρειαζετε αμεσα για λογιστικες εργασιες. Του εβαλα ''windows 7 64bit Home Premium,'' δεν σκεφτηκα ομως οτι θελει drivers για το ιντερνετ και ετσι δεν μπορουμε να εχουμε ιντερνετ. Ξερει κανεις απο που ακριβως και αν μπορω να κατεβασω drivers μηπως και λυθει το προβλημα; Eχω ψαξη 2-3 απ την παρακατω σελιδα: http://www.google.gr/#hl=el&tbo=d&sclient=psy-ab&q=toshiba+satellite+c660%2Fc660d+drivers&oq=toshiba+satellite+c660%2Fc660d+drivers&gs_l=hp.1.0.0l2j0i33l2.1355.7261.2.10855.9.9.0.0.0.0.241.1424.0j8j1.9.0...0.0...1c.1.3H0afqNNfBs&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=15042ffa01bfbe43&biw=1680&bih=884 αλλα δεν καταφερα κατι. Ισως να πηρα κατι λαθος η να μην μπορεσα να εγκαταστησω σωστα μιας και δεν γνωριζω πολλα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχεις αδικο. Ειναι σιγουρο οτι δεν ξανακανω το ιδιο λαθος. Το driver max μου εξηγεις τι ειναι και που το βρεισκω, δεν εχω ιδεα πραγματικα!

 

Ναι εδω κοιτουσα πριν αλλα δεν βρηκα κατι. Τι πρεπει να ψαξω ακριβως, μηπως για LAN driver;

Edited by mcde
Link to comment
Share on other sites

φιλε μου δεν ξερω απο που ακριβως να δοκιμασω. Μπορεις να βοηθησεις λιγο ακομη;

 

Αποτυχεια δυστυχως εγκατεστησα Realtek ethernet vista. Πολυ ακυρο, πανω στην εγκατασταση το ειδα. Δοκιμασα εκει που λεει Lan driver windows 7 64 bit, εγεινε η εγκατασταση αλλα πρεπει να ειναι ακυρη, δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι μεσα απ το συστημα.

Edited by mcde
Link to comment
Share on other sites

Κατέβασε απ την σελίδα που σου έδωσε ο mol όλα τα αρχεία που έχει απ το Bluetooth Filter Driver Package μέχρι το Wireless Lan Driver

κ πέρασε τα ένα ένα.Αμα δεν έχεις driver πιθανόν να τα χρειαστείς όλα.

http://postimage.org/image/drcngbz27/
Link to comment
Share on other sites

Τώρα από μακριά που είμαι τι να σου πω.Αν μπορείς να βρεις τι πέρασες καλύτερα να τα βγάλεις.Αν όχι άστο κ βλέπεις αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
http://postimage.org/image/drcngbz27/
Link to comment
Share on other sites

Οκ δικιο εχεις. Να ρωτισω κατι; πεζει διαφορα αν τα windows ειναι Home Premium η Ultimate με αυτους τους driver;

Το δευτερο αρχειο (Bulletin Board) δεν κατεβηκε παντος, εχει προβλημα η σελιδα. Και με το τελευταιο (Wireless Lan Driver) εχω ενα προβλημα, δεν ξερω ποιο ακριβως να κατεβασω γιατι μου δινει καποιες επιλογες. Τα αλλα κατεβηκαν ολα.

Link to comment
Share on other sites

Μμμμ δυσκολα. Τα εβαλα ολα ενα ενα οπως ειπε ο @takisffff ομως το προβλημα συνεχιζει. Λογικα θα μπηκε και το προτελευταιο @mol αφου μονο το δευτερο και το τελευταιο δεν μπορεσα να κατεβασω.

 

Παιδια ειμαι οκ, συνδεθηκε στο ιντερνετ μετα την εγκατασταση των driver. Δεν ξερω ποιος driver βοηθησε, παντος ολα καλα. Ευχαριστω πολυ να εισται καλα! Τωρα με απασχολη μονο οτι πρεπει να εχω καποια διπλα αρχεια (drivers) περασμενα, ισως και τριπλα:P Δεν ξερω πως να τα ελεγξω αυτα, αλλα προς το παρον ας τα αφησω ετσι και βλεπουμε...και παλι ευχαριστω! :)

Edited by mcde
Link to comment
Share on other sites

τέλος καλό, όλα καλά λοιπον!

 

καλό θα είναι να περάσεις ότι drivers υπάρχουν για το λαπτοπ, έτσι ώστε όλα να λειτουργούν άψογα!

Link to comment
Share on other sites

καλό θα είναι να περάσεις ότι drivers υπάρχουν για το λαπτοπ, έτσι ώστε όλα να λειτουργούν άψογα!

 

Απ την σελιδα που μου εστειλες: http://www.toshiba-windows-drivers.com/2012/06/toshiba-satellite-c660d-windows-7-64bit.html

μονο τον δευτερο και τον τελευταιο δεν καταφερα να περασω, δηλαδη:

Bulletin Board

και

Wireless Lan Driver

Οταν λες ολους αυτο εννοεις, η εχει και καποιους αλλους;

Εχω και ενα προβλημα ακομη για να κλεισω...

Το παιδι που εχει το λαπτοπ αγορασε ενα Antivirus χτες και του το περασε ο καταστηματαρχης. Ομως μετα το φορματ πρεπει να του το ξαναβαλω. μιας και ειναι για ενα χρονο. Εχω το λαπτοπ ακομη εγω (αυριο θα το παραδοσω) εχω και το Antivirus, (ενα χαρτι ειναι με ενα κωδικο ενεργοποιησης) To Αntivirus ονομαζετε ''Kaspersky Internet Security 2011.'' Τι πρεπει να κανω για να το ενεργοποιησω; Δεν εχω ιδεα ποια ειναι η διαδικασια. Στο χαρτι βλεπω οτι λεει βημα βημα την εγκατασταση αλλα βλεπω οτι γραφη να τρεξω και το cd το οποιο δεν το εχω. Αλλα αν υπηρχε cd το παιδι θα μου το αφηνε. Μηπως γινετε και χωρις cd;:blink:

Link to comment
Share on other sites

στο site της τοσιμπα λογικα θα έχει drivers. ψάξε αν δε σου είναι κόπος.

 

θα το κατεβάσεις από κάπου και θα βάλεις το κλειδί ενεργοποίησης που ήδη έχεις!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω για τους drivers καλυτερα να μην βαλω αλλους, μιας και διπλο εβαλα 2-3 χτες και δεν ξερω τι θα γινει με αυτους, ασε που δεν γνωριζω τι ακριβως πρεπει να βαλω!

Οκ θα ψαξω για το Kaspersky Internet Security 2011 αμεσως, ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημερα! Παιδια ξερει καποιος αν μου λειπουν driver καρτας γραφικων για τον λογο οτι δεν εχω καλη αναλυση οθωνης στα windows 7 Ultimate. Γεια παραδειγμα οταν παω: Δεξι κλικ/εξατομικευση/προφυλαξη οθονης, μου γραφει: Δεν ειναι δυνατη η προφυλαξη οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικων, η μια που να ειναι συμβατη με Direct3D. To λαπτοπ ειναι ''Toshiba Satellite C660/C660D'' οπως αναφερα και ποιο πανω και τους drivers τους κατεβασα απ την σελιδα που μου δωσατε: http://www.toshiba-windows-drivers.com/2012/06/toshiba-satellite-c660d-windows-7-64bit.html

Και ενα ακομα που θελω ειναι ποιο τελευταιο Microsoft office να κατεβασω, που μου ζητησε το παιδι που εχει το λαπτοπ; Ευχαριστω!

Edit

Aν μου στειλετε καποιον driver για την καρτα γραφικων θα πρεπει αναγκαστηκα να βγαλω τον παλιο που εβαλα; Ρωταω γιατι δεν μπορω να βγαλω καποιο driver γιατι δεν ξερω που να βρω τον φακελο που εχουν μπει, δηλαδη την διαδρομη.

Edited by elder
Link to comment
Share on other sites

Οι drivers της Toshiba είναι εδώ : http://www.toshiba.eu/innovation/generic/SUPPORT_PORTAL/

Διάλεξε το μοντέλο σου ακριβώς, βάλε λειτουργικό win 7 64bit και θα σου βγάλει όλους τους drivers για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και όχι δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση τον προηγούμενο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει καποιο θεμα ομως, ολα καλα. Ηθελε φορματ μονο, και του εβαλα και το ubuntu στον αλλο δισκο και εγεινε καινουργιος.

Αν εβρεισκα και driver για αυτο που αναφερω ποιο πανω θα ησυχαζα τελειως.

Στη σελιδα που μου εστειλε ο nico4gr δεν ξερω που να κοιταξω ακριβως. Αυτο ψαχνω τοση ωρα παντος.

 

Παιδια αυτος ειναι ο πινακας που συμπληρωνουμε, ειμαι σωστα; Βασικα δεν ξερω παραπανω στοιχεια εκτος το οτι το λαπτοπ ειναι ''Toshiba Satellite C660/C660D'' και εχει windows Ultimate 64bit. Nα περιγραψω ξανα το προβλημα μου; Exω βαλει απο αλλη σελιδα τους drivers και ολα οκ, αλλα το μονο προβληματακι ειναι με την προφυλαξη οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικων, η μια που να ειναι συμβατη με Direct3D. Και ισως να χανει γενικοτερα λιγο στα γραφικα του (δεν ειμαι σιγουρος δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.)

Και τωρα βαζω παρακατω:

Family: Satellite

Product series: ?

Model: Satellite C660/C660D

Short Model No:?

Operating system: Windows7 Ultimate 64bit

Driver type: Eδω δεν ξερω τι πρεπει να ψαξω...

Country: Creece

Language: Creece

Date of upload newer than: Αυτο δεν το καταλαβα.

Keywords: -

Kαι βλεπω Search>

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Link to comment
Share on other sites

Βάλε Family- Satelite,

Series- C660 ή C660D δεν ξέρω ποιό έχεις.

Το λαπτοπ στην απο κάτω πλευρά έχει ένα ταμπελάκι που γράφει το μοντέλο π.χ MODEL NAME : SATELITE C660-108

Διάλεξε και το μοντέλο στο Model- και πάτα go.

Στην άλλη σελίδα βάλε ΜΟΝΟ λειτουργικό Win 7 64bit. Θα σου βγάλει όλους τους διαθέσιμους drivers για το μοντέλο. Μη βάλεις γλώσσες κλπ. Αν θές μόνο drivers για τη κάρτα γραφικών και όχι άλλους βάλε και στο Driver Type- Display Driver. Αν θελεις για το wifi βάλε Wireless Lan driver κλπ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...