kaidaki Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 :) Μετά από 5 χρόνια απουσίας από μπέρυ νομίζω πως θα ενθουσιαστείς. Καλώς να έρθεις λοιπόν. Θα το ψάξω πολύ. Κι ως δεύτερο θα κρατήσω το Lumia ;) Σας ευχαριστώ όλους! Καλή συνέχεια. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Θα το ψάξω πολύ. Κι ως δεύτερο θα κρατήσω το Lumia ;) Σας ευχαριστώ όλους! Καλή συνέχεια. Παρακαλώ. Οτι χρειαστείς, εδώ όλοι θα σε βοηθήσουν. Καλή συνέχεια και σε σένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το skype λειτουργει κανονικα στο Z10; βιντεοκλησεις γινονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το skype λειτουργει κανονικα στο Z10; βιντεοκλησεις γινονται; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οκ ευχαριστω! το ηχειο πώς ειναι στις βιντεοκλησεις; χρειαζεται απαραιτητα handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οκ ευχαριστω! το ηχειο πώς ειναι στις βιντεοκλησεις; χρειαζεται απαραιτητα handsfree; Κανονικό χωρίς πρόβλημα. Όχι απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το παρηγγειλα και θα το εχω αυριο :D Ειχα παρει το Q10, αλλα τελικα μου βγηκε μικρη η οθονη! Για οποιον ενδιαφερεται στο birdphone εχουν το 100-1 σε ασπρο και το100-2 σε μαυρο. Εγω πηρα το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το παρηγγειλα και θα το εχω αυριο :D Ειχα παρει το Q10, αλλα τελικα μου βγηκε μικρη η οθονη! Για οποιον ενδιαφερεται στο birdphone εχουν το 100-1 σε ασπρο και το100-2 σε μαυρο. Εγω πηρα το δευτερο. Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το Q10. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το παρηγγειλα και θα το εχω αυριο :D Ειχα παρει το Q10, αλλα τελικα μου βγηκε μικρη η οθονη! Για οποιον ενδιαφερεται στο birdphone εχουν το 100-1 σε ασπρο και το100-2 σε μαυρο. Εγω πηρα το δευτερο. και πολυ καλα εκανες :) ,οταν ερθει με το καλο η 10.3 εκδοση θα ειμαστε πολυ καλυτερα, καλοριζικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Το Power Tools σε έκπτωση (€1.79). http://appworld.blackberry.com/webstore/content/40723891 Και το Hub++ (€1.79) http://appworld.blackberry.com/webstore/content/23216879 Edited May 16, 2014 by sakisgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για free gps εφαρμογή βρήκε ένας φίλος απο το κανάλι του blackberry το navfree 3 . Εχει δωρεάν offline χάρτες με ελληνική καθοδήγηση . Σήμερα τους δοκίμασα και δουλεύουν άψογα μεσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένας λόγος να μην αγοράσει κάποιος το mireo. Εχει και λειτουργίες διόρθωσης και καμερών . Οι χάρτες ειναι openstreetmaps που μπορεί να μην θεωρούνται οι καλύτεροι, αλλά σε σχέση με τον GI του mireo ειναι καλύτερος. http://forums.crackberry.com/blackberry-10-apps-f274/navfree-native-gps-navigation-app-now-available-930138/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Το Power Tools σε έκπτωση (€1.79). http://appworld.blackberry.com/webstore/content/40723891 Και το Hub++ (€1.79) http://appworld.blackberry.com/webstore/content/23216879 Για free gps εφαρμογή βρήκε ένας φίλος απο το κανάλι του blackberry το navfree 3 . Εχει δωρεάν offline χάρτες με ελληνική καθοδήγηση . Σήμερα τους δοκίμασα και δουλεύουν άψογα μεσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένας λόγος να μην αγοράσει κάποιος το mireo. Εχει και λειτουργίες διόρθωσης και καμερών . Οι χάρτες ειναι openstreetmaps που μπορεί να μην θεωρούνται οι καλύτεροι, αλλά σε σχέση με τον GI του mireo ειναι καλύτερος. http://forums.crackberry.com/blackberry-10-apps-f274/navfree-native-gps-navigation-app-now-available-930138/ ευχαριστουμε παιδια!!! ωραια πραματα, οσο για το hub δεν εχω χρημα μεσα για αγορα, την Δευτερα τωρα :) edit οσο αφορα το gps ελληνικη φωνη δε βρισκω, μονο αγγλικη ,πρεπει να την κατεβασω? edit2 επισης φιλε (songless_bird) μιας και εισαι απο σαλονικα για να παμε στο εμπορικο "Κοσμος" ποια διευθυνση βαζουμε? δεν εχει επιλογες εμπορικων καταστηματων? Edited May 16, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) edit οσο αφορα το gps ελληνικη φωνη δε βρισκω, μονο αγγλικη ,πρεπει να την κατεβασω? edit2 επισης φιλε (songless_bird) μιας και εισαι απο σαλονικα για να παμε στο εμπορικο "Κοσμος" ποια διευθυνση βαζουμε? δεν εχει επιλογες εμπορικων καταστηματων?Πατας το κυκλακι με τις τρεις παραλληλες γραμμες για να ανοιξει το μενου . Upgrades -> voices και θα βρεις τα ελληνικα. Για διευθυνσεις εδω μας τα χαλαει πολυ λιγο. Αν πατησεις search εχεις επιλογες για διευθυνση που ομως εχει θεματακια. Αν εχεις ανοικτα τα data ή εισαι wifi ειναι απλα τα πραγματα. Εχεις επιλογη απο foursquare και google search. Εχοντας απο τις ρυθμισεις επιλεξει στα poi να δειχνει εμπορικα, το foursquare μου εδειξε γυρω μου το cosmos και τα καταστηματα του. Αλλα και χωρις αυτο. Με το google search το βρηκε αμεσως. Edited May 16, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πατας το κυκλακι με τις τρεις παραλληλες γραμμες για να ανοιξει το μενου . Upgrades -> voices και θα βρεις τα ελληνικα. Για διευθυνσεις εδω μας τα χαλαει πολυ λιγο. Αν πατησεις search εχεις επιλογες για διευθυνση που ομως εχει θεματακια. Αν εχεις ανοικτα τα data ή εισαι wifi ειναι απλα τα πργαματα. Εχεις επιλογη απο foursquare και google search. Εχοντας απο τις ρυθμισεις επιλεξει στα poi να δειχνει εμπορικα, το foursquare μου εδειξε γυρω μου το cosmos και τα καταστηματα του. Αλλα και χωρις αυτο. Με το google search το βρηκε αμεσως. αρχοντα σ ευχαριστω, ωραια, λιγο πολυ ολοι μας εχουμε data , αν τα εχουμε ενεργοποιημενα λες να καταναλωνει αρκετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 αρχοντα σ ευχαριστω, ωραια, λιγο πολυ ολοι μας εχουμε data , αν τα εχουμε ενεργοποιημενα λες να καταναλωνει αρκετα?Μονο για το search. Μετα αν το βρεις αυτο που θες μπορεις να το βαλεις ως αγαπημενο ή να ετοιμασεις την διαδρομη. Μετα κλεινεις τα data. Την διαδρομη την κραταει ακομη και αν κλεισεις την εφαρμογη και μετα offline αν εισαι ειτε ως αγαπημενο ειτε απο το ιστορικο του search μπορεις να βρεις το σημειο προορισμου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μονο για το search. Μετα αν το βρεις αυτο που θες μπορεις να το βαλεις ως αγαπημενο ή να ετοιμασεις την διαδρομη. Μετα κλεινεις τα data. Την διαδρομη την κραταει ακομη και αν κλεισεις την εφαρμογη και μετα offline αν εισαι ειτε ως αγαπημενο ειτε απο το ιστορικο του search μπορεις να βρεις το σημειο προορισμου. ωραιος πως δε το σκεφτηκα :lol:, να σαι καλα φιλε, οτι βρισκεις εδω ειμαστε :rolleyes: , γλιτωσαμε το 20ρικο, οχι τιποτε αλλο, αλλαζουμε και τα κινητα σαν τα πουκαμισα,ολο λεφτα δεινουμε, δε κανουμε και τιποτε αλλο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ευχαριστουμε παιδια!!! ωραια πραματα, οσο για το hub δεν εχω χρημα μεσα για αγορα, την Δευτερα τωρα :) edit οσο αφορα το gps ελληνικη φωνη δε βρισκω, μονο αγγλικη ,πρεπει να την κατεβασω? edit2 επισης φιλε (songless_bird) μιας και εισαι απο σαλονικα για να παμε στο εμπορικο "Κοσμος" ποια διευθυνση βαζουμε? δεν εχει επιλογες εμπορικων καταστηματων? το navfree καπου στο μενου εχει poi και μετα κανεις αναζητηση ανα κατηγορια.για να το δοκιμασω εβαλα να με παει στο ποσειδονιο.εκανα αναζητηση στα sports και το βρηκε.με την ιδια λογικη προσπαθησε να βρεις το cosmos. στο sygic που ειχα στο s3 το ειχε στα poi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 το navfree καπου στο μενου εχει poi και μετα κανεις αναζητηση ανα κατηγορια.για να το δοκιμασω εβαλα να με παει στο ποσειδονιο.εκανα αναζητηση στα sports και το βρηκε.με την ιδια λογικη προσπαθησε να βρεις το cosmos. στο sygic που ειχα στο s3 το ειχε στα poi. οκ φιλε , ευχαριστω για την διευκρινηση ,θα το εχω στα υποψιν, απλα δε μπορω να το δοκιμασω τωρα ,ειμαι λιγο μακρυα απο το cosmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παρατηρει καποιος με το powertools οτι το σηματακι του gps ανοιγοκλεινει μονο του ασχετα αν εχω παντα on τις υπηρεσιες θεσης; Νομιζω το powertools "παιζει" με το gps χωρις λογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παρατηρει καποιος με το powertools οτι το σηματακι του gps ανοιγοκλεινει μονο του ασχετα αν εχω παντα on τις υπηρεσιες θεσης; Νομιζω το powertools "παιζει" με το gps χωρις λογο. μπα σε μενα δεν ειδα κατι, μονο οταν μπαινω για καιρο, gps η καποια αλλη εφαρμογη που χρειαζετε την υπηρεσια θεσης, επι της ευκαιριας με το power tool μπορουμε να κανουμε καποια κινηση και να κλεινει το κινητο-οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 το πηρα!! :D :D δεν ειναι ομως QWERTY, ειναι QWERTZ. αλλαζει κατι περα απο τη θεση των γραμματων; μπορει να ακουγεται προφανες, αλλα δε μου εχει ξανατυχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 qwertz ειναι γερμανικο πληκτρολογιο.αν βαλεις αγγλικα θα αλλαξει και θα γινει qwerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς έγινε. Παιδιά δεν έχω χρόνο να γράψω ακριβώς τις εντυπώσεις μου, θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή, αλλά το κινητό πετάει. Τεράστια διαφορά με το Q10, το λειτουργικό απογειώνεται στη μεγάλη οθονη!! Γιατί δε μου το είχε πει κανείς τόσο καιρό;; :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δοκίμασε z30..εκεί να δεις απογείωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έρωτας το Ζ30.. Σε κάνει να θες συνέχεια να ασχολείσαι μαζί του.. Το μόνο παράπονο που έχω από το λειτουργικό είναι ότι ο browser σε συγκεκριμένα site είναι λίγο choppy...όπως πχ στο mobile site του myphone...στο desktop mode πάει πολύ καλύτερα.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts