Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά αν χαλάσει το κινητό το οποίο πήραμε από το εξωτερικό που το στέλνουμε για επισκευή στην Ελλάδα;
Sent neither from iphone nor android phone

Τι εννοείς ότι χάλασε; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Τι εννοείς ότι χάλασε; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Σκέφτομαι να το αγοράσω και με ενδιαφέρει να μάθω για την υποστήριξη στην Ελλάδα. Οπότε ρωτάω παραπάνω αν χαλάσει αν θα μπορούμε να το στείλουμε κάπου στην ελλάδα.

Λογικά όλες οι εταιρείες κινητής, ίσως και καταστήματα όπως το Πλαίσιο, θα αναλαμβάνουν να στο προωθήσουν στο εξωτερικό, δεν νομίζω ότι γίνεται εδώ τέτοια δουλειά. Σίγουρα όμως το κόστος θα είναι αποτρεπτικό. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου το Ζ10 έχει καλή βαθμολογία στην ευκολία επισκευής. Ρίξε μία ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο...

http://www.ifixit.com/Device/BlackBerry_Z10

BB PlayBook 32GB

Από το 2008 που ασχολούμαι με τα BB, δεν έχω δει πουθενά εξουσιοδοτημένο service, μπορεί να υπάρχει και απλά να μην το γνωρίζω. Πάντως όσες φορές έχει χρειαστεί τις επισκευές τις έχω κάνει μόνος μου... Όπως είπα και σε προηγούμενο post είναι σχετικά εύκολο, οικονομικό και χρήσιμο γιατί στο μέλλον είναι σίγουρο ότι θα συμβεί ξανά... :blink:

BB PlayBook 32GB

Το να αγοράζεις ένα κινητό καινούργιο χωρίς support και εγγύηση εντός Ελλάδος δεν είναι και το καλύτερο μου.

Τώρα για να το κάνω εγώ service... θα ήθελα για δύο χρόνια από την αγορά του κινητού να μην φάω καθόλου χρόνο διαβάζοντας service manuals και να μην πληρώνω για κάτι που άλλες εταιρίες προσφέρουν δωρεάν. Μετά τα δύο χρόνια θα πάρω καινούργιο. Βέβαια όπως τη βρίσκει κανένας...

Υπάρχουν μαγαζιά τύπου service για i phone που επισκευάζουν και Blackberry. Πιο συγκεκριμένα ένα στη Γλυφάδα που το χει ο αμερικάνος άντρας μιας τηλεπερσόνας ελληνίδας. Θεωρώ απίθανο το γεγονός μιας βλάβης hardware. Το πιθανότερο να αντιμετωπίσει κανείς θέματα software οπότε εκει λύνονται όλα χωρις ανοίγματα κλπ. Απο την άλλη θεωρώ όντως ένα μαξιλάρι ασφαλείας να υπάρχει κάπου ένα φυσικό κατάστημα service για οτιδήποτε συμβεί. Έστω να το στείλεις και κάπου στην Ευρώπη όπως για παράδειγμα με τα κινητά Oppo. Οι πάροχοι στην Ελλάδα στην ουσία είναι αυτοί που θα το φροντίσουν. Εδώ βέβαια τίθεται και το ερώτημα έαν έχεις πάρει το κινητό σου απο το εξωτερικό (που οι περισσότεροι το έχουν αγοράσει απο το εξωτερικό) έαν αρχίσουν τα μισόλογα οι πάροχοι....
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Κατέβασα την 10.2 και μπορώ να πω οτι οι βελτιώσεις ειναι θετικές. Και τα previews των μηνυμάτων, και οι ειδοποίησεις στην οθόνη όπου βλέπεις το περιεχόμενο τους αν θες και τα πολλαπλά ξυπνητηρια.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Κατέβασα την 10.2 και μπορώ να πω οτι οι βελτιώσεις ειναι θετικές. Και τα previews των μηνυμάτων, και οι ειδοποίησεις στην οθόνη όπου βλέπεις το περιεχόμενο τους αν θες και τα πολλαπλά ξυπνητηρια.

Το STL100-1 έχεις?

"There's a story still unread"

Η 10.2 είναι καλή αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά προβλήματα. Εμένα τα toast notifications δεν δουλεύουν σωστά, το Facebook και το BBM έχουν θεματακια και σε κάποιους δεν δούλεψε το restore των data μετά την αναβάθμιση. Δυστυχώς καμιά βελτίωση με τη διάρκεια της μπαταρίας...

BB PlayBook 32GB

Μήπως άλλαξε και το σπαστικό με τις αναπάντητες και το notification led που δεν συνεργαζόντουσαν μέχρι τώρα;

Μήπως άλλαξε και το σπαστικό με τις αναπάντητες και το notification led που δεν συνεργαζόντουσαν μέχρι τώρα;

Ναι, δουλεύει μιά χαρά... :)

BB PlayBook 32GB

Υπάρχουν μαγαζιά τύπου service για i phone που επισκευάζουν και Blackberry. Πιο συγκεκριμένα ένα στη Γλυφάδα που το χει ο αμερικάνος άντρας μιας τηλεπερσόνας ελληνίδας. Θεωρώ απίθανο το γεγονός μιας βλάβης hardware. Το πιθανότερο να αντιμετωπίσει κανείς θέματα software οπότε εκει λύνονται όλα χωρις ανοίγματα κλπ. Απο την άλλη θεωρώ όντως ένα μαξιλάρι ασφαλείας να υπάρχει κάπου ένα φυσικό κατάστημα service για οτιδήποτε συμβεί. Έστω να το στείλεις και κάπου στην Ευρώπη όπως για παράδειγμα με τα κινητά Oppo. Οι πάροχοι στην Ελλάδα στην ουσία είναι αυτοί που θα το φροντίσουν. Εδώ βέβαια τίθεται και το ερώτημα έαν έχεις πάρει το κινητό σου απο το εξωτερικό (που οι περισσότεροι το έχουν αγοράσει απο το εξωτερικό) έαν αρχίσουν τα μισόλογα οι πάροχοι....

εγω παντως ρωτησα σε καταστημα vodafone(sto cosmos θεσσαλονικη)και μου ειπαν οτι η ριμ στην ελλαδα ειναι η vodafone και οτι η εγγυηση ειναι μεσω imei.εγω το πηρα απο αγγλια αλλα εχασα την αποδειξη(Q10) και γιαυτο ρωτησα.οποιος θελει μου στελνει πμ γιατι σκεφτομαι να το πουλησω.

εγω παντως ρωτησα σε καταστημα vodafone(sto cosmos θεσσαλονικη)και μου ειπαν οτι η ριμ στην ελλαδα ειναι η vodafone και οτι η εγγυηση ειναι μεσω imei.εγω το πηρα απο αγγλια αλλα εχασα την αποδειξη(Q10) και γιαυτο ρωτησα.οποιος θελει μου στελνει πμ γιατι σκεφτομαι να το πουλησω.

Δεν καταλαβαίνω... Αν η εγγύηση είναι μέσω imei, τότε τι χρεάζεται η απόδειξη...?

BB PlayBook 32GB

Ναι, δουλεύει μιά χαρά... :)

Κάτσε να το διευκρινήσουμε, γιατί μου είπαν διάφοροι το αντίθετο....

Εννοείς, οτι όταν έχει αναπάντητη κλήση αναβοσβήνει το led οπως στα μηνύματα, και στα emails και όχι όπως στην προηγούμενη έκδοση που αναβόσβηνε όταν άνοιγες την οθόνη, και τότε διαπίστωνες οτι έχει αναπάντητη...; :)

Κάτσε να το διευκρινήσουμε, γιατί μου είπαν διάφοροι το αντίθετο....

Εννοείς, οτι όταν έχει αναπάντητη κλήση αναβοσβήνει το led οπως στα μηνύματα, και στα emails και όχι όπως στην προηγούμενη έκδοση που αναβόσβηνε όταν άνοιγες την οθόνη, και τότε διαπίστωνες οτι έχει αναπάντητη...; :)

Ακριβώς..! Το δοκίμασα μόλις είδα το μήνυμά σου... Επειδή πλέον υπάρχει το message preview, η αναπάντηση εμφανίζεται και εκει ως μήνυμα, οπότε ενεργοποιείται και το led...

BB PlayBook 32GB

Ακριβώς..! Το δοκίμασα μόλις είδα το μήνυμά σου... Επειδή πλέον υπάρχει το message preview, η αναπάντηση εμφανίζεται και εκει ως μήνυμα, οπότε ενεργοποιείται και το led...

Τέλεια....:)

Έχεις διαπιστώσει κάτι άλλο συνταρακτικό, όπως αυτό με τις αναπάντητες; :)

Τέλεια....:)

Έχεις διαπιστώσει κάτι άλλο συνταρακτικό, όπως αυτό με τις αναπάντητες; :)

Όχι, γιατί δεν μου είχε παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα... Απλά διαβάζω ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα με το restore των data μετά την αναβάθμιση. Η συσκευή γίνεται wipe, να πάρεις backup πριν ξεκινήσεις...!!!

BB PlayBook 32GB

Όχι, γιατί δεν μου είχε παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα...

Τι εννοείς; Τι δεν σου είχε παρουσιαστεί;

Τι εννοείς; Τι δεν σου είχε παρουσιαστεί;

Το πρόβλημα με τις αναπάντητες ή να με καλούν και να δείχνει ότι δεν έχω σήμα...

BB PlayBook 32GB

Το πρόβλημα με τις αναπάντητες ή να με καλούν και να δείχνει ότι δεν έχω σήμα...

Δηλ εσυ με την 10.1 εβελεπες το led οταν ειχες αναπαντητη, να αναβοσβηνει χωρις να ενεργοποιησεις την οθονη;

Μα αφου αυτο ηταν θεμα της 10.1 και αρα ολες οι συσκευες που την φορουσαν είχαν αυτο το προβλημα.

Δηλ εσυ με την 10.1 εβελεπες το led οταν ειχες αναπαντητη, να αναβοσβηνει χωρις να ενεργοποιησεις την οθονη;

Μα αφου αυτο ηταν θεμα της 10.1 και αρα ολες οι συσκευες που την φορουσαν είχαν αυτο το προβλημα.

Δεν το είχα παρατηρήσει, ίσως επειδή δεν με έκαιγε και τόσο... Ως "πρόβλημα" εννοούσα αυτό που περιέγραψα πιο πάνω...

BB PlayBook 32GB

Δεν καταλαβαίνω... Αν η εγγύηση είναι μέσω imei, τότε τι χρεάζεται η απόδειξη...?

αυτο λεω...οπως τα mac products εκτος iphone παντα δεν θελουν αποδειξη...

• The topic was unpinned