songless_bird Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ηδη εχει κυκλοφορησει το z3 στην ινδονησια και στις 25/06 κυκλοφορει στην ινδια.εχει επιβεβαιωθει το blackberry classic ή Q20 και το Q30 ή windermere.επισης σε μια εκδηλωαση στο λονδινο αυτη την βδομαδα παρουσιαστηκε σε δημοσιογραφους μια all touch συσκευη(χωρις παραπανω λεπτομερειες δυστυχως) και μαλλον θα ειναι ο διαδοχος του Z30 το οποιο θα ειναι τουμπανο. λογικα καποια στιγμη θα βγει και ο διαδοχος του z10. Συνολικα περιμενουμε στο αμεσο μελλον 5 συσκευες.Μια all touch που ειδα εγω ειναι χαμηλοτερης κατηγοριας με οθονη 4.5" ram 1.5 GB και φημολογειται για νεα ομαδα συσκευων σειρα C. http://crackberry.com/blackberry-c-series-appears-once-again-some-glorious-photos Ακομη δεν εχει φανει αντικαταστατης του Ζ10... Η εταιρεια σχεδιαζει μεχρι και phablet , αλλα για την μεσαια κατηγορια τιποτα ακομη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Την σειρα C την κοψανε.οπως επισης και μια συσκευη με κωδικο Kobi επισης την κοψανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Ανακοινώνεται συνεργασία της BlackBerry με την Amazon!! Η Amazon θα προσφέρει στην BlackBerry το κατάστημα με τις εφαρμογές, τις ταινίες, τα βιβλία κτλ... Στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού (10.3) το Amazon Store θα είναι προεγκατεστημένο ;) Πολύ καλή κίνηση. Και απ' ότι ακούω στις τελευταίες εκδόσεις της 10.3, οι android εφαρμογές τρέχουν σαν native.:D http://forums.crackberry.com/news-rumors-f40/blackberry-announce-deal-amazon-gain-access-appstore-939432/#post10486356 πλεον μετα απο αυτην την ειδηση θα αλλαξουν τα δεδομενα για την blackberry . Iσως η σοφοτερη κινηση που μπορουσε να κανει ο νεος CEO ,μπραβο του Ολα θα παρουν τον δρομο τους πλεον και η blackberry θα παιξει πολυ δυνατα , απο εδω και στο εξης :) Edited June 19, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 πλεον μετα απο αυτην την ειδηση θα αλλαξουν τα δεδομενα για την blackberry . Iσως η σοφοτερη κινηση που μπορουσε να κανει ο νεος CEO ,μπραβο του Ολα θα παρουν τον δρομο πλεον και η blackberry θα παιξει πολυ δυνατα , απο εδω και στο εξης :) Επίσης: BlackBerry ownership still ahead of Windows Phone for UK consumers http://crackberry.com/blackberry-still-ahead-windows-phone-uk-consumers και πιστεύω πως τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους, με αξιοπρέπεια και πολύ δουλειά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Επίσης: BlackBerry ownership still ahead of Windows Phone for UK consumers http://crackberry.com/blackberry-still-ahead-windows-phone-uk-consumers και πιστεύω πως τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους, με αξιοπρέπεια και πολύ δουλειά ;) Συμφωνω απολυτα . Η Blackberry εκει που δεν το περιμενε κανεις πριν λιγους μηνες κατέρρεε..... τωρα φαινεται πως μεχρι τελος του ετους και πρωτο τριμηνο του 2015 θα αλλαξουν πολλα προς την θετικη πλευρα , για την εταιρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 πιστευω οτι τα επομενα 2Q θα είναι καθοριστικά , ήδη υπάρχουν θετικά σημάδια , και εάν παραμείνει σε ανταγωνιστική θα κερδίσει το κομάτι της αγοράς που την είχε αγαπήσει κai εμπειστευτεί . τα μεγάλα εταιρικά deals θα δείξουν το δρόμο . Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 [ATTACH]46309[/ATTACH] Αυτος ο τυπος ειναι manager στη Blackberry και απανταει επισημα στο BBM channel που εχει για το θεμα με το WIFI. Μας λεει λοιπον οτι με την 10.3 (μετα το καλοκαιρι) θα λυθει το θεμα και ως τοτε απλως κοιτανε να το περιορισουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 [ATTACH]46309[/ATTACH] Αυτος ο τυπος ειναι manager στη Blackberry και απανταει επισημα στο BBM channel που εχει για το θεμα με το WIFI. Μας λεει λοιπον οτι με την 10.3 (μετα το καλοκαιρι) θα λυθει το θεμα και ως τοτε απλως κοιτανε να το περιορισουν το θεμα με τις επαφές / ευρετήριο να δούμε εάν και ποτέ θα φτιαχτεί Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 το θεμα με τις επαφές / ευρετήριο να δούμε εάν και ποτέ θα φτιαχτεί γιατι τι προβλημα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό αν έχει ξανα-αναφερθεί, συγχωρεστε με αν επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστική, αλλα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το NFC. Το έχει χρησιμοποιήσει ποτε κανεις; Δοκίμασα να στείλω φωτογραφία απο το lumia στο bb όπως και το αντίστροφο και μου εμφανίζει μήνυμα στο ββ το εξής " Η κατάργηση συσκευής δεν υποστηρίζει αυτην την υπηρεσία NFC". Μήπως επειδή είναι διαφορετικες εταιρίες και δεν είναι και τα δυο μπλακμπερρυ; Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό αν έχει ξανα-αναφερθεί, συγχωρεστε με αν επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστική, αλλα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το NFC. Το έχει χρησιμοποιήσει ποτε κανεις; Δοκίμασα να στείλω φωτογραφία απο το lumia στο bb όπως και το αντίστροφο και μου εμφανίζει μήνυμα στο ββ το εξής " Η κατάργηση συσκευής δεν υποστηρίζει αυτην την υπηρεσία NFC". Μήπως επειδή είναι διαφορετικες εταιρίες και δεν είναι και τα δυο μπλακμπερρυ;πιο πιθανό ειναι πρόβλημα απο το lumia . Δεν εχει και πολλές επιλογές /ρυθμισεις για το NFC. Εγω εχω στείλει άνετα αρχεία προς nexus, galaxy και φωτογραφική μηχανή. Βάλε στο BlackBerry να μην σε ρωτάει πότε θα λάβεις ή θα στείλεις αρχείο. Edited June 19, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σε γενικες γραμμες το προβλημα ειναι οτι πολλα ατομα που συγχρονισαν τα social contacts (facebook e.t.c) ανεφεραν οτι τους δημιουργησε μεγαλο μπερδεμα στο contact list το οποιο δεν διορθωθηκε οταν εβγαλαν την επιλογη να τους εμφανιζει τα συγκεκριμενα contacts. Υπαρχουν και αλλα θεματα και το μονο σιγουρο ειναι οτι τα contacts δεν ειναι το πιο καλογραμμενο κομματι κωδικα στο BB10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σε γενικες γραμμες το προβλημα ειναι οτι πολλα ατομα που συγχρονισαν τα social contacts (facebook e.t.c) ανεφεραν οτι τους δημιουργησε μεγαλο μπερδεμα στο contact list το οποιο δεν διορθωθηκε οταν εβγαλαν την επιλογη να τους εμφανιζει τα συγκεκριμενα contacts. Υπαρχουν και αλλα θεματα και το μονο σιγουρο ειναι οτι τα contacts δεν ειναι το πιο καλογραμμενο κομματι κωδικα στο BB10 otan οι επαφές γίνουν merged γίνεται ένα σχετικό μπέρδεμα , συνδέονται - απόσυνδέονται κι αλλά τρέλα Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) επισημα το blackberry classic (μαλλον αντικαταστατης του Q10 με toolbelt) και πιθανη κυκλοφορια νοεμβριο και blackberry Passport (windermere) με πιθανη κυκλοφορια σεπτεμβριο.το ποσταρω εδω γιατι εχει κινηση το thread: http://crackberry.com/firs-official-look-blackberry-classic-and-blackberry-passport Edited June 19, 2014 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 πιο πιθανό ειναι πρόβλημα απο το lumia . Δεν εχει και πολλές επιλογές /ρυθμισεις για το NFC. Εγω εχω στείλει άνετα αρχεία προς nexus, galaxy και φωτογραφική μηχανή. Βάλε στο BlackBerry να μην σε ρωτάει πότε θα λάβεις ή θα στείλεις αρχείο. Επίσης μου έλεγε οτι το αρχείο δεν αναγνωριζεται. Ήταν φωτογραφία όμως. Σ Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω ξανά. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 BlackBery CEO With Passport and Classic In Hand :) http://n4bb.com/blackbery-ceo-passport-classic-hand/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) BlackBery CEO With Passport and Classic In Hand :) http://n4bb.com/blackbery-ceo-passport-classic-hand/ Καλά το passport το έχω πάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι τέλειο!! Δείτε και εδώ που έχει περισσότερες φωτογραφίες και φαίνεται καλύτερα η συσκευή αλλά και το ανανεωμένο 10.3;) http://crackberry.com/blackberry-ceo-john-chen-shows-upcoming-blackberry-passport-and-blackberry-classic-smartphones?pg=20 Edited June 19, 2014 by iou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλά το passport το έχω πάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι τέλειο!! Δείτε και εδώ που έχει περισσότερες φωτογραφίες και φαίνεται καλύτερα η συσκευή αλλά και το ανανεωμένο 10.3;) http://crackberry.com/blackberry-ceo-john-chen-shows-upcoming-blackberry-passport-and-blackberry-classic-smartphones?pg=20 Εγώ πάλι γλυκοκοιτάζω το Classic. Αν έχει όντως track pad και τούμπανο μπαταρία..... Θα το πάρω και ας χρειαστεί να πουλήσω και το νεφρό μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πριν κάνω την αγορά, σας ρωτούσα διάφορα για το ΒΒ. Μου είχατε πει και για το snap που βάζουμε εφαρμογές android στη συσκευή μας. Πριν λίγο την εγκατέστησα και είπα να δοκιμάσω αν λειτουργεί. (Δεν είμαι λάτρεις των πολλών εφαρμογών απλά με έφαγε η περιέργεια να δω αν λειτουργούν για να έχω μια - δυο, μέχρι εκεί.) Κατέβασα δοκιμαστικά το Talking Tom, ένα παιχνίδι που το ξέρετε οι περισσότεροι φαντάζομαι. Το εγκατέστησα αλλά δεν άνοιγε και μου έβγαζε μήνυμα να ελέγξω τη σύνδεση μου στο ίντερνετ (ενώ είχα κανονικά). Το διέγραψα και κατέβασα μια άλλη εφαρμογή που βρήκα μπροστά μου, με Live τηλεόραση για να τσεκάρω αν όντως έχουν πρόβλημα με ίντερνετ (μήπως έφταιγε και πριν αυτό). Ένα κανάλι άνοιξε κανονικά αλλά στην προσπάθεια μου να κάνω πίσω για να αλλάξω κανάλι, κόλλησε και δεν μπορώ ούτε να κλείσω την εφαρμογή, δεν μπορώ να βγω γενικά. Το κινητό δείχνει κολλημένο και πρώτη φορά μου το κάνει. Να βγάλω την μπαταρία;:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν κάνω την αγορά, σας ρωτούσα διάφορα για το ΒΒ. Μου είχατε πει και για το snap που βάζουμε εφαρμογές android στη συσκευή μας. Πριν λίγο την εγκατέστησα και είπα να δοκιμάσω αν λειτουργεί. (Δεν είμαι λάτρεις των πολλών εφαρμογών απλά με έφαγε η περιέργεια να δω αν λειτουργούν για να έχω μια - δυο, μέχρι εκεί.) Κατέβασα δοκιμαστικά το Talking Tom, ένα παιχνίδι που το ξέρετε οι περισσότεροι φαντάζομαι. Το εγκατέστησα αλλά δεν άνοιγε και μου έβγαζε μήνυμα να ελέγξω τη σύνδεση μου στο ίντερνετ (ενώ είχα κανονικά). Το διέγραψα και κατέβασα μια άλλη εφαρμογή που βρήκα μπροστά μου, με Live τηλεόραση για να τσεκάρω αν όντως έχουν πρόβλημα με ίντερνετ (μήπως έφταιγε και πριν αυτό). Ένα κανάλι άνοιξε κανονικά αλλά στην προσπάθεια μου να κάνω πίσω για να αλλάξω κανάλι, κόλλησε και δεν μπορώ ούτε να κλείσω την εφαρμογή, δεν μπορώ να βγω γενικά. Το κινητό δείχνει κολλημένο και πρώτη φορά μου το κάνει. Να βγάλω την μπαταρία;:wacko: Έβγαλα την μπαταρία :( Για να δούμε... Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Κράτα παρατεταμένα το κουμπί on/off αλλιώς βγάζεις την μπαταρία. Edit το δοκίμασα και εγώ και δεν παίζει. Δεν αφήνει το λειτουργικό να έχουν πρόσβαση. Μόνο αν γίνουν port ή αλλάξει κάτι με την 10.3 Edited June 20, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν έκανε τίποτα κι έβγαλα την μπαταρία. Τώρα το ξανά άνοιξα και μου δείχνει το σήμα της Blackberry τόση ώρα. Έκανε τον κύκλο όπως δείχνει ότι φορτώνει αλλά ακόμη δεν άνοιξε :( Τι να κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα καλά... αυτό που κάνει 10 λεπτά να ανοίξει με αγχώνει. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν έκανε τίποτα κι έβγαλα την μπαταρία. Τώρα το ξανά άνοιξα και μου δείχνει το σήμα της Blackberry τόση ώρα. Έκανε τον κύκλο όπως δείχνει ότι φορτώνει αλλά ακόμη δεν άνοιξε :( Τι να κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα καλά... αυτό που κάνει 10 λεπτά να ανοίξει με αγχώνει. Βγάλε το pin πάρα το κουμπί να κάνεις restart και δες πόση ώρα θα κάνει. είναι γνωστό bug με το pin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλά το passport το έχω πάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι τέλειο!! Δείτε και εδώ που έχει περισσότερες φωτογραφίες και φαίνεται καλύτερα η συσκευή αλλά και το ανανεωμένο 10.3;) http://crackberry.com/blackberry-ceo-john-chen-shows-upcoming-blackberry-passport-and-blackberry-classic-smartphones?pg=20 οντως το passport ,με τα πλαινα stainless steel bezel ειναι το κατι αλλο , γουσταρω τρελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Βγάλε το pin πάρα το κουμπί να κάνεις restart και δες πόση ώρα θα κάνει. είναι γνωστό bug με το pin. Δηλαδή καλύτερα να έχω μόνο κωδικό ασφαλείας; Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δηλαδή καλύτερα να έχω μόνο κωδικό ασφαλείας; όχι. εκτός και αν κάνεις συχνά restart. απλά ήθελα να δεις ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts