dimtz Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Πραγματικα δεν ξερω αν εισαι τοσο ατυχος με τη συσκευη σου. Η συσκευη μου εχει λυσει τα χερια. Εχει τοσες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας και μαλιστα ειναι πιο ευκολο πχ απο το ios γιατι δεν εχει περιορισμους. Επικοινωνει με ολες τις συσκευες μου. Εχει ενσωματωμενες δυνατοτητες και αν εισαι poweruser σου δινει και το κατι παραπανω. Βλεπω τα αρχεια του τηλεφωνου απο την smart tv , το pc χωρις να το βγαλω απο την τσεπη μου , μεσω wi fi. Αν κατεβαζε και torrent ή επαιζε και το popcorn time θα το ειχα και για wifi media player... εσυ μια χαρα τα λες και εμεις μαθαινουμε :), δε καταφερα ακομη να συνδεθω με wifi, μαλλον εχει να κανει με την ip,κανω τις ρυθμισεις που χρειαζονται απο το κινητο , ανοιγω την προσβαση απο το wifi, βαζω κωδικο, πατω αναγνωριση δικτυου , μετα βρισκω την ip απο το wifi πχ 192.168.2.5/24 την πατω σε browser και μου λεει πως δεν υπαρχει , τι κανω λαθος? edit επισης εχει μια επιλογη για κοινη χρηση πολυμεσων, πατω συσκευες μου βγαζει την smart tv - pc αλλα πως συνδεομαι και απο εκει? τι πρεπει να κανω στην tv μου για να δω? Edited May 14, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) εσυ μια χαρα τα λες και εμεις μαθαινουμε :), δε καταφερα ακομη να συνδεθω με wifi, μαλλον εχει να κανει με την ip,κανω τις ρυθμισεις που χρειαζονται απο το κινητο , ανοιγω την προσβαση απο το wifi, βαζω κωδικο, πατω αναγνωριση δικτυου , μετα βρισκω την ip απο το wifi πχ 192.168.2.5/24 την πατω σε browser και μου λεει πως δεν υπαρχει , τι κανω λαθος? edit επισης εχει μια επιλογη για κοινη χρηση πολυμεσων, πατω συσκευες μου βγαζει την smart tv - pc αλλα πως συνδεομαι και απο εκει? τι πρεπει να κανω στην tv μου για να δω? κανε οτι λεει ο φιλος songless_bird ''Στο κινητο πηγαινε ρυθμισεις-. αποθηκευση και προσβαση. Εκει ενεργοποιησε "Προσβαση με τη χρηση wifi". Γραψε ενα κωδικο. Πιο κατω πατα "Αναγνωριση στο δικτυο". Εκει σημειωνεις το ονομα της συσκευης και το ονομα χρηστη. Μετα απλα στην γραμμη διευθυνσεων ενος παραθυρου των windows γραφεις \\ονοματηςσυσκευης και πατας enter. Σου ζηταει το username που ειναι BlackBerry και το password που εβαλες πριν οταν ενεργοποιησες την προσβαση σε wifi. '' δε χρειαζεται πουθενα ip π.χ 192.168.2.5/24 , ουτε browser. Ενα απλό παραθυρο κ μην ξεχνας τις καθετους \\ Edited May 14, 2014 by kostask89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 εσυ μια χαρα τα λες και εμεις μαθαινουμε :), δε καταφερα ακομη να συνδεθω με wifi, μαλλον εχει να κανει με την ip,κανω τις ρυθμισεις που χρειαζονται απο το κινητο , ανοιγω την προσβαση απο το wifi, βαζω κωδικο, πατω αναγνωριση δικτυου , μετα βρισκω την ip απο το wifi πχ 192.168.2.5/24 την πατω σε browser και μου λεει πως δεν υπαρχει , τι κανω λαθος? edit επισης εχει μια επιλογη για κοινη χρηση πολυμεσων, πατω συσκευες μου βγαζει την smart tv - pc αλλα πως συνδεομαι και απο εκει? τι πρεπει να κανω στην tv μου για να δω?To λαθος ειναι οτι βαζεις επιπλεον πραγματα στην ip. Δεν θελει /24. Μια αλλη λυση ειναι να εχεις ανοικτο το BB Link να εχεις ορισει την συσκευη σου για απομακρυσμενη προσβαση και στην συσκευη να πας ρυθμισεις-> blackberry Link και να το ενεργοποιησεις. Περιμενε λιγο και θα δεις να φορτωνει τους αποθηκευτικους χωρους της συσκευης σου στο pc. Το ιδιο πραγμα δηλαδη, αλλα εγω στο ειπα χωρις να κανεις χρηση του BB Link. Οσο για την tv . Αν θες να δεις τα αρχεια του κινητου στη tv απλα στη κοινη χρηση πολυμεσων , στις συσκευες , θα τικαρεις ποια θες να εχει προσβαση. Μετα θα δει η τηλεοραση mp3, photo, video για ασυρματη αναπαραγωγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 φιλε songless_bird γι αυτο εχεις να προτεινεις λυση? "Υπάρχει τροπος να βλέπω (κ να μεταφερω) τα αρχεια του υπολογιστη μου μεσω του κινητου? Στις ρυθμισεις επιλεγω bb link αλλα αναφέρει ότι πρέπει να γίνει ''χρηση δικτυου κινητης τηλεφωνιας'' για μεταφορα δεδομενων συνδεδεμενων συσκευων (δλδ data?) υπαρχει καποιος τροπος χωρις χρεωση?? " ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) φιλε songless_bird γι αυτο εχεις να προτεινεις λυση? "Υπάρχει τροπος να βλέπω (κ να μεταφερω) τα αρχεια του υπολογιστη μου μεσω του κινητου? Στις ρυθμισεις επιλεγω bb link αλλα αναφέρει ότι πρέπει να γίνει ''χρηση δικτυου κινητης τηλεφωνιας'' για μεταφορα δεδομενων συνδεδεμενων συσκευων (δλδ data?) υπαρχει καποιος τροπος χωρις χρεωση?? " ευχαριστω προκαταβολικα!Εδω εχω θεμα και εγω. Βλεπω συνεχεια εκτος συνδεσης τον υπολογιστη και δεν μου δινει προσβαση πλεον. Δεν θυμαμι αν ειχα δοκιμασει αν λειτουργει και χωρις data. αλλα γνωριζω οτι μπορει να λειτουργησει με NAS οποτε το θεωρω εφικτο. edit Ριξε μια ματια εδω http://forums.crackberry.com/blackberry-z10-f254/remote-file-access-awesome-800213/ Edited May 14, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια καλημερα! Θα ηθελα καποιος που να δουλευει το Ζ10 με καρτοκινητο να μου πει τι διαφορες εχει σε σχεση με συμβολαιο, αν υπαρχουν περιορισμοι στις λειτουργιες κλπ. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια καλημερα! Θα ηθελα καποιος που να δουλευει το Ζ10 με καρτοκινητο να μου πει τι διαφορες εχει σε σχεση με συμβολαιο, αν υπαρχουν περιορισμοι στις λειτουργιες κλπ. Σας ευχαριστω! Καλημέρα, cu έχω κανένας περιορισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 μου ηρθε αυτην η θηκη http://www.ebay.com/itm/171034188041?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , ολα τα λεφτα ειναι, πολυ καλη ποιοτητα και πρακτικη, οταν βαζω το κινητο μεσα σε αυτην κλεινει η οθονη και οταν το βγαζω ανοιγει, μια απορια εχω ομως, οταν εχω το κινητο μεσα στην θηκη και μου ερθει μηνυμα η αναπαντητη κληση δεν αναβοσβηνει το λαμπακι, υπαρχει καποια ρυθμιση πανω σε αυτο? εχω το power tool, αν γνωριζει καποιος ας μου πει, μου ειναι χρησιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 μου ηρθε αυτην η θηκη http://www.ebay.com/itm/171034188041?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , ολα τα λεφτα ειναι, πολυ καλη ποιοτητα και πρακτικη, οταν βαζω το κινητο μεσα σε αυτην κλεινει η οθονη και οταν το βγαζω ανοιγει, μια απορια εχω ομως, οταν εχω το κινητο μεσα στην θηκη και μου ερθει μηνυμα η αναπαντητη κληση δεν αναβοσβηνει το λαμπακι, υπαρχει καποια ρυθμιση πανω σε αυτο? εχω το power tool, αν γνωριζει καποιος ας μου πει, μου ειναι χρησιμο :) Πήγαινε στην εφαρμογή Power Tools και επέλεξε το μενού Holster. Πάτα το βελάκι που γράφει In Holster και δες αν στο Led λέει OFF και άλλαξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλημέρα, cu έχω κανένας περιορισμός σ'ευχαριστω για την απαντηση, ελπιζω να μη διαφωνει κανεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πήγαινε στην εφαρμογή Power Tools και επέλεξε το μενού Holster. Πάτα το βελάκι που γράφει In Holster και δες αν στο Led λέει OFF και άλλαξε το. ωραιος φιλε μου, σ ευχαριστω!! power tool και ξερο ψωμι που λενε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Χμ κατι που θυμηθηκα, αν εχω καρτοκινητο, μπορω να το κανω hotspot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Χμ κατι που θυμηθηκα, αν εχω καρτοκινητο, μπορω να το κανω hotspot; εγω με cu κανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 εγω με cu κανω :p τελεια ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει η αγορά του bb z10 απλά έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές καθώς μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο νομίζω πως μπερδεύτηκα περισσότερο, γι αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να κάνω την ερώτηση μου σε χρήστες του κινητού αυτού. Υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε εφαρμογή που βρίσκεται μόνο σε andoid market; Δεν έχω καταλάβει γενικά τι παίζει με τις εφαρμογές :( Θέλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία βρίσκεται μόνο σε andoid μάρκετ και την χρησιμοποιώ στην δουλεία μου. Υπάρχει η δυνατότητα να την βρω; Γιατί διάβασα πως το BlackBerry 10 θα υποστηρίζει εφαρμογές του Android 4.1, αληθεύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Λογικά μπορείς. Για ποια εφαρμογή ενδιαφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει η αγορά του bb z10 απλά έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές καθώς μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο νομίζω πως μπερδεύτηκα περισσότερο, γι αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να κάνω την ερώτηση μου σε χρήστες του κινητού αυτού. Υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε εφαρμογή που βρίσκεται μόνο σε andoid market; Δεν έχω καταλάβει γενικά τι παίζει με τις εφαρμογές :( Θέλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία βρίσκεται μόνο σε andoid μάρκετ και την χρησιμοποιώ στην δουλεία μου. Υπάρχει η δυνατότητα να την βρω; Γιατί διάβασα πως το BlackBerry 10 θα υποστηρίζει εφαρμογές του Android 4.1, αληθεύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι με το Blackberry OS 10 μπορείς να τρέχεις εφαρμογές Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Λογικά μπορείς. Για ποια εφαρμογή ενδιαφέρεσαι; Την εφαρμογή την χρησιμοποιούμε στο ξενοδοχείο και είναι από ιδιωτική εταιρία, θα σου στείλω το όνομα της σε μήνυμα κι αν μπορείς να μου πεις αν υπάρχει :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι με το Blackberry OS 10 μπορείς να τρέχεις εφαρμογές Android. Γίνεται εύκολα; Συγγνώμη απλά είμαι λίγο άσχετη, κι έχω 5 χρόνια να πιάσω blackberry στα χέρια μου. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μπορείς να τρέξεις όλες τις εφαρμογές Android. Δες πως: http://crackberry.com/how-install-android-app-apk-blackberry ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνήθως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Snap και μέσω αυτού μπορείς να τρέξεις όποια εφαρμογή θέλεις http://crackberry.com/how-use-snap-blackberry-1021-install-android-apk-files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μπορείς να τρέξεις όλες τις εφαρμογές Android. Δες πως: http://crackberry.com/how-install-android-app-apk-blackberry ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνήθως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Snap και μέσω αυτού μπορείς να τρέξεις όποια εφαρμογή θέλεις http://crackberry.com/how-use-snap-blackberry-1021-install-android-apk-files Ωραία, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι ακόμη, να πάρω την 3G η 4G συσκευή;:confused::innocent: Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλύτερα τη 4G, αυτή έχω και εγώ και ας μη χρησιμοποιώ το 4G. Κωδικός STL100-2. Στα σκρουτζομάγαζα και eshop.gr έχει καλή τιμή τώρα και αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εχει παρει κανεις απο birdphone προσφατα να μας πει ποιο μοντελο φερνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εχει παρει κανεις απο birdphone προσφατα να μας πει ποιο μοντελο φερνουν; Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα και να σου πουν. Συνήθως είναι πολύ εξυπηρετικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλύτερα τη 4G, αυτή έχω και εγώ και ας μη χρησιμοποιώ το 4G. Κωδικός STL100-2. Στα σκρουτζομάγαζα και eshop.gr έχει καλή τιμή τώρα και αξίζει. Ναι το είδα. Από e-shop θα πάω μάλλον, είναι περίπου 20ε παραπάνω σχεδόν αλλά θα ξέρω τι μου γίνεται :) :rolleyes: Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ναι το είδα. Από e-shop θα πάω μάλλον, είναι περίπου 20ε παραπάνω σχεδόν αλλά θα ξέρω τι μου γίνεται :) :rolleyes: :) Μετά από 5 χρόνια απουσίας από μπέρυ νομίζω πως θα ενθουσιαστείς. Καλώς να έρθεις λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts