Itseto Δημοσιεύτηκε January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους..μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος τα φώτα του στο πως μπορώ να εξάγω μια εικόνα από ένα κείμενο word?Χρησιμοποιώ microsoft office xp with frontpage... Ευχαριστώ πολύ!:) Edited January 24, 2013 by Itseto *συμπλήρωση! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δοκίμασες αντιγραφή και επικόλληση στη ζωγραφική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δοκίμασες αντιγραφή και επικόλληση στη ζωγραφική; ναι αλλά δεν μου βγάζει όλη την εικόνα... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 1.Πατάς αντιγραφή στην εικόνα! 2.Ανοίγεις το πρόγραμμα "Microsoft Picture Manager" (υπάρχει ήδη στην σουίτα του office) 3.Πατάς εκεί επικόλληση 4.Έπειτα κάνεις save για να το σώσεις όπου και όπως θες! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. January 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) 1.Πατάς αντιγραφή στην εικόνα! 2.Ανοίγεις το πρόγραμμα "Microsoft Picture Manager" (υπάρχει ήδη στην σουίτα του office) 3.Πατάς εκεί επικόλληση 4.Έπειτα κάνεις save για να το σώσεις όπου και όπως θες! το microsoft picture manager δεν υπάρχει στην δική μου έκδοση...( ή τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω..) ΠΑΙΔΙΑ μήπως μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει πρακτικά; το έχω σε μορφή πι ντι εφ και γουορντ... Edited January 25, 2013 by Itseto Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Το print screen δεν το ξερεις? Πάτα το prtsc στο πληκτρολόγιο σου, κάνε επικόλληση στην ζωγραφική και έχεις το screenshot της οθόνης σου. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 το microsoft picture manager δεν υπάρχει στην δική μου έκδοση...( ή τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω..) ΠΑΙΔΙΑ μήπως μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει πρακτικά; το έχω σε μορφή πι ντι εφ και γουορντ... Θα πας Έναρξη - Όλα τα Προγράμματα - Microsoft Office - Microsoft Office Tools - Microsoft Picture Manager Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί τότε έχεις πετσοκομμένη έκδοση και μόνο με την Ζωγραφική θα κάνεις δουλειά ή κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας! Ενημερωτικά....όλοι πρακτικά σου απαντάμε....!Πιο πρακτικά από αυτό δεν γίνεται! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts