Jump to content

Mozilla, δείτε άπιστοι...

seeker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως κάποιοι να έχουν μείνει στον IE. Αλλά δεν θα το συζητήσουμε αυτό τώρα γιατί τότε θα κλειδώσουν το θέμα...

Αυτό που θέλω να σας δείξω είναι αυτό

Υπάρχουν ακόμα άτομα που αμφιβάλλυν για τον Mozilla?

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και ομολογω οτι ανακαλυψα το mozilla μαζι με το Linux, εχω εδω και κανα δυο χρονια mozilla και στα win... (Με βολευε παντα πολυ το Popup blocker). Αλλα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις... Οποιος εχει δοκιμασει mozilla εχει δει τις διαφορες με τον explorer (μονο η ευκολια των tabs φτανει και περισσευει). Απο κει και περα ειναι θεμα συνηθειας και μονο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Εγω παλι ξερω οτι οποιος βαλει Mozilla δυσκολα ξεκολλαει :)

Σιγουρα πιο ασφαλης και πιο σταθερος browser απο το ΙΕ

Μια δοκιμη πιστευω πως θα πεισει και τους πλεον δυσπιστους.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Και εγω Mozilla εχω.

Ποιο πολυ με βολευει το οτι εχει tabs αλλα και η απολυτη συμβατοτητα με το Net Sonic Pro.

Με 290 ΜΒ cache που εχω φορτωνει τις σελιδες τερμα!!

Yπάρχει πάντως σχετικό topic με πολλές σελίδες που αφορά τους browsers: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=474

Ερώτηση: Όταν λέμε mozilla συμπεριλαμβάνουμε και firefox? Αν ναι τότε και βέβαια mozilla is the best...

Γρήγορος, ελαφρύς, άνετος, ασφαλής, αμέτρητα extensions με ό,τι μπορεί να θελήσει κανείς και βέβαι tabbed browsing.

Internet...who? ;)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Χρησιμοποιώ mozilla σε λινουξ και ΙΕ2 στα καταραμένα (θα τα αλλάξω, αν και είναι πανάλαφρα, χρησιμοποιούν το engine του ΙΕ). Πάντως είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν άνθρωποι με ελεύθερο χρόνο και μεράκι: παπάδες!!!!!!!!!!!!!! :)
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Ti mozila kai aidies o opera einai o kaliteros me diafor

Ο Mozilla έχει 200.000 downloads ανα ημέρα. Ο Opera δεν έκανε ούτε το μισό απο αυτό σε όλη την διάρκεια της ύπαρξής του...

Ο Mozilla είναι ο browser που επιλέγουν οι χρήστες χωρίς να μπαίνει στο PC τους "με την βία"...

o mozilla ειναι για την μαζα, ο opera ειναι για την elite :p

περα απο την πλακα τωρα:

ο διευθυντης εταιρειας, η οποια ασχολειται με την ασφαλεια στους Η/Υ, εχει προτεινει σε ολα τα στελεχη της εταιρειας του να χρησιμοποιουν opera

edit:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιούλ. 2004 , 14:59)

Ο Mozilla έχει 200.000 downloads ανα ημέρα. Ο Opera δεν έκανε ούτε το μισό απο αυτό σε όλη την διάρκεια της ύπαρξής του...

και η Hyundai πουλαει περισσοτερο απο την Ferrari :whistle:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Μπορεί να προτείνει, αν τους τον αγοράσει...

Εγώ που είμαι πιο λογικός απο τον διευθυντάκο προτείνω σαφώς Mozilla (τον πλήρη, όχι τον Firefox) απο άποψη ασφαλείας. Και ειδικά σε Linux.

Δεν υφίσταται σύγκριση. Ο Mozilla είναι open source ΚΑΙ δωρεάν. Ο Opera δεν είναι τίποτα απο τα δύο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:18)

o mozilla ειναι για την μαζα, ο opera ειναι για την elite :p

περα απο την πλακα τωρα:

ο διευθυντης εταιρειας, η οποια ασχολειται με την ασφαλεια στους Η/Υ, εχει προτεινει σε ολα τα στελεχη της εταιρειας του να χρησιμοποιουν opera

edit:

S.F.W?

Αν ψάξετε λιγάκι στο net, θα βρείτε κάποια εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα για το ποιος τελικά browser έχει τον πιο καλό "χαρακτήρα": Firefox

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

Εγώ δηλαδή που κάθισα και κατέβασα τον opera, τον άνοιξα για μισή ώρα, τον σιχάθηκα και γύρισα ξανά σε Firefox είμαι τριτοκλασσάτος???? Μπουχουου :cry: :cry:

Πέραν πλάκας νομίζω ότι ο firefox είναι ο ιδανικός browser.

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 8 Ιούλ. 2004 , 19:12)

Εγώ δηλαδή που κάθισα και κατέβασα τον opera, τον άνοιξα για μισή ώρα, τον σιχάθηκα και γύρισα ξανά σε Firefox είμαι τριτοκλασσάτος???? Μπουχουου :cry: :cry:

Πέραν πλάκας νομίζω ότι ο firefox είναι ο ιδανικός browser.

Βέβαια υπάρχουν τομείς που υπερτερεί ο opera ,πρέπει να το παραδεχθούμε αλλά ο firefox , θα συμφωνήσω είναι ο ιδανικός browser ! :D :) :)

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgun ( 8 Ιούλ. 2004 , 20:48)

πάντώς εγώ εχω βρει την υγεια μου με τον mozzolla.ο ΙΕ ειναι με διαφορά ότι πιο χαλια!!!

καλα αυτο εννοειται,

η διαμαχη ειναι οπερα VS μοζιλα, ο ΙΕ ειναι εξω απο το παιχνιδι χρονια τωρα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

osoi exoun IE as koitaxtoun kai meta na postaroun

anyway , sto 8ema mas twra

kalos kai o OPERA kai o MOZILLA,

prosopika metin tin 7 ekdosi tou opera eimai poly ikanopiimenos kai ton exw sini8isei, ebala mozilla gia piramatiko stadio , mou fanike argos, kai ekana test taxititas, kai logika o OPERA itan gia ligo grigoroteros, (gia IE de milame telefteos kai kataidromenos sto test taxitas)

einai opws boleytei kaneis re paidia

kai o mozilla exei pio polla download giati einai free enw o OPERA 8elei fraga kai einai logiko na einai pio piso se poliseis.

pantws apo sxediastes selidwn pou sizitaw katakairous alla kai sto panepistimio oloi lene oti o OPERA einai o grigoroteros kai genika kaliteros.

genika an mou paroun ton OPERA kai meinw me IE den antexw , an mou paroun ton OPERA kai meinw me MOZILLA den me xalaei ka8olou ;)

me piasate genika e? otidoipote ektws apo ton elleino IE! alla ta gousta mou einai ston OPERA logo taxititas ;)

...a kai kati allo , opios 8elei na xrisimopiei ton OPERA sosta 8a prepei na exei kapies basikes gnoseis sta PC (na min einai asxetos) giati 8elei mia sosti ri8misi prota,gia na emfanizei merikes selides swsta kai na anagnorisete swsta apo tis selides.... alla meta gamei!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:18)

Εγω παλι ξερω οτι οποιος βαλει Mozilla δυσκολα ξεκολλαει :)

και εγω ακριβως το ιδιο επαθα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:21)

Με 290 ΜΒ cache που εχω φορτωνει τις σελιδες τερμα!!

μα γιατι τοσα πολλα Mbs στην cache; δεν ειναι καλο και η cache,history,cookies καλο ειναι να διαγραφονται συχνα για λογους ασφαλειας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 8 Ιούλ. 2004 , 12:21)

Ερώτηση: Όταν λέμε mozilla συμπεριλαμβάνουμε και firefox?

οχι. ο mozilla ειναι ο κυριος broswer και ο firefox ειναι μια lite εκδοση του mozilla. παντως πιστευω οτι ο firefox ειναι πιο γρηγορος απο τον προπατορα του. ;)

Γρήγορος, ελαφρύς, άνετος, ασφαλής, αμέτρητα extensions με ό,τι μπορεί να θελήσει κανείς και βέβαι tabbed browsing.

ξεχασες μερικα πραγματακια. λοιπον :

Pop up blocker

απειρες επιλογες και extensions

πολλα καλα themes

γρηγορος

ευχρηστος και γρηγορος download manager ( με καποια extensions γινεται ακομα καλυτερος!! )

ευχρηστα favourites

και σαφως Believe it OR Not ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!

:alien:

( αμα ξεχασα τιποτα πειτε το... :lol: :lol: )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm ( 8 Ιούλ. 2004 , 13:59)

pws rithmizw tin memory cache ston ie?

tools/options/privacy/ κλικ στο + στην cache/ επιλεις ποσα kbs θελεις.. προτεινω αυτα που εχει..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Efthimis ( 8 Ιούλ. 2004 , 14:18)

Ti mozila kai aidies o opera einai o kaliteros me diafora

αποψη σου φιλε αλλα μια διαφωνια. οχι και με διαφορα ( καν δεν ειναι καλυτερος αλλα λεμε τωρα.. :happy: ). μπορεις να δωσεις καμμια αιτιολογηση για να στηριξεις την υποσταση της προτασης σου;

αντιθετως απο πρωσοπικη χρηση μπορω να σου πω οτι ο opera ειναι πιο αργος απο τον mozilla firefox ( απο το mozilla προπατορα δεν ξερω, δεν τον εχω χρησιμοποιησει ).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιούλ. 2004 , 14:59)

Ο Mozilla είναι ο browser που επιλέγουν οι χρήστες χωρίς να μπαίνει στο PC τους "με την βία"...

εγραψες! :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 8 Ιούλ. 2004 , 21:09)

καλα αυτο εννοειται,

η διαμαχη ειναι οπερα VS μοζιλα, ο ΙΕ ειναι εξω απο το παιχνιδι χρονια τωρα

βεβαια ΑΥΤΟ δειχνει ακριβως το αντιθετο. μαλλον θα επρεπε να γινει μια καινουρια δημοσκοπηση.. να δουμε ποιο ειναι το αφεντικο! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB ( 8 Ιούλ. 2004 , 22:53)

ekana test taxititas, kai logika o OPERA itan gia ligo grigoroteros,

λογικα ναι πραγματικα οχι... : p :

kai o mozilla exei pio polla download giati einai free enw o OPERA 8elei fraga kai einai logiko na einai pio piso se poliseis.

δεν νομιζω να ειναι αυτο. για αυτο υπαρχουν και τα serials...

giati 8elei mia sosti ri8misi prota,gia na emfanizei merikes selides swsta kai na anagnorisete swsta apo tis selides.... alla meta gamei!

κατι που στο firefox δεν χρειαζεται μηπως;

:whistle:

me piasate genika e? otidoipote ektws apo ton elleino IE!

σε πιασαμε και δεν θα σε αφησουμε ευκολα ( :lol: ). παντως ξεχνας το MyIE 2 που ειναι τολμω να πω χειροτερος και απο τον Internet Explorer!!

Υ.Σ για να καταλαβαιτε ποσο πορωμενος ειμαι με τον mozilla firefox αυτη ειναι η δευτερη φορα που τα γραφω ολα αυτα.. την πρωτη φορα σβηστηκαν καταλαθος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 01:30)

αντιθετως απο πρωσοπικη χρηση μπορω να σου πω οτι ο opera ειναι πιο αργος απο τον mozilla firefox

Δεν νομίζω. Έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο το Opera όσο και το Firefox, με dialup αλλά και με σύνδεση Τ1. Αν και προτιμώ το Firefox για διάφορους λόγους, είναι -ελάχιστα- πιο αργός από το Opera. Το δεύτερο όμως έχει διάφορα bugs με τις εικόνες που πραγματικά δεν μπορώ να τα ανεχτώ με τίποτα.

δεν νομιζω να ειναι αυτο. για αυτο υπαρχουν και τα serials...

Το να είναι freeware ένα πρόγραμμα είναι σοβαρότατος λόγος να το κατεβάσει κανείς αντί για κάποιο άλλο που χρειάζεται πληρωμή, έστω και αν χρησιμοποιήσει τον τρόπο που αναφέρεις.

Γενική παρατήρηση για το post σου: πρόσεχε πως κάνεις quote ώστε να μην μένουν τόσα κενά γιατί γίνεται τεράστιο το post και επομένως δύσκολο στην ανάγνωση.

γρηγορος ευχρηστος και γρηγορος download manager ( με καποια extensions γινεται ακομα καλυτερος!! )

σε αυτό η αλήθεια έχω ένα μικρό παράπονο μιας και με την 64άρα σύνδεση δεν έχω δει ποτέ να φτάνει στα 7ΚΒ/sec... :worry:

για πια extensions μιλάς..?? :worry: