arfi-gorgona Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Em afou etsi einai :lol: Ti ftew :) Gia kalh mou tyxh fysika Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Μηπως ξεφευγουμε λιγακι απ'το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Δεν είναι το θέμα μας να ψηφίσουμε με βάση τα benchmarks. Τι να την κάνω εγώ τη ατι όταν μου κάνει 1002 κολλήματα και μου χτυπάνε συνέχεια errors οι δριωερσ της; Μπορεί να είναι πρώες, κορυφαίες στα τεστ και ότι άλλο θελετε αλλά εγώ είχα άσχημη προσωπική εμπειρία με αυτές. Ενώ με της nvidia δεν είχα προβλήματα. Και ας είχα ελαφρώς χειρότερες επιδόσεις από οτι με την ati (¨οταν κατάφερνα να παίξω :p). Tα πάντα είναι θεμα προτεραιότητων. Και εγώ την ευστάθεια και την απρόσκοπτη λειτουργία δεν την αλλάζω για να δω μια μικρή διαφορα στις επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Bayern7 και εγω τα ιδια προβληματα ειχα αλλα οχι με την ATI αλλα με την NVidia.Καθε λιγο και λιγακι κολληματα και με πεταγε εξω.Ενω με την ΑΤΙ που πηρα βρηκα την υγεια μου.Ασε που οι επιδοσεις ανεβηκαν πολυ! Τωρα ειμαι ενας χαρουμενος χρηστης μιας ΑΤΙ και οχι ενας πικραμενος μιας NVidia!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Εγώ αν και ψήφισα NVIDIA (επειδή έχει πολύ καλύτερους drivers για Linux) νομίζω οτι είναι λάθος να πάρουμε το μέρος του ενός η του άλλου. Αυτό που θα έπρεπε όλοι να σκεφτούμε πριν αγοράσουμε κάρτα γραφικών, είναι να έχει την μέγιστη απόδοση για τα χρήματα που δίνουμε. Σε άλλες περιπτώσεις (όπως εγώ με το Linux) απλά επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 seeker Σε αυτο που λες εχεις δικιο οτι πρεπει να εχει μεγιστη αποδοση για τα χρηματα που δινουμε! Αλλα πρεπει να ξερουμε ΑΝ θα δουλευει και σωστα. :p Κατι που με τις καρτες της ΝVidia δεν ειναι απολυτα σιγουρο! ;) Τα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρια!(Δυο φορες προβλημα με 2 καρτες της Nvidia.Aπο τοτε αποφασισα να μην παιρνω προιοντα αυτης της εταιρειας.Αν αλλαξουν τα πραγματα θα δουμε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Σωστός. Ο καθένας με τις εμπειρίες του. Εγώ είχα άσχημες με ατι, εσύ με νβιντια κοκ.. Οπότε ο καθένας ψηφίζει και αγοράζει κάρτες με βάση τα βιώματα, τις εμπειρίες και τις ανάγκες του. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Ιούλ. 2004 , 23:27) Δεν είναι το θέμα μας να ψηφίσουμε με βάση τα benchmarks. Τι να την κάνω εγώ τη ατι όταν μου κάνει 1002 κολλήματα και μου χτυπάνε συνέχεια errors οι δριωερσ της; Μπορεί να είναι πρώες, κορυφαίες στα τεστ και ότι άλλο θελετε αλλά εγώ είχα άσχημη προσωπική εμπειρία με αυτές. Ενώ με της nvidia δεν είχα προβλήματα. Και ας είχα ελαφρώς χειρότερες επιδόσεις από οτι με την ati (¨οταν κατάφερνα να παίξω :p). Tα πάντα είναι θεμα προτεραιότητων. Και εγώ την ευστάθεια και την απρόσκοπτη λειτουργία δεν την αλλάζω για να δω μια μικρή διαφορα στις επιδόσεις. μην ξεχνατε οτι η ati εχουν αποδεδειγμενα καλυτερη ποιοτητα εικονας! :wacko: :blink: :whistle: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas007 (15 Ιούλ. 2004 , 21:46) μην ξεχνατε οτι η ati εχουν αποδεδειγμενα καλυτερη ποιοτητα εικονας! :wacko: :blink: :whistle: :happy: Αυτό ίσχυε με τις ATI9xxx vs GeForce FX5xxx. Οι καινούργιες ATI Xxxx και GeForce 6xxx έχουν πάνω κάτω την ίδια ποιότητα εικόνας. :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Απο οτι βλεπω στη δημοσκοπηση η ΑΤΙ πηρε παλι τα πανω της! Revan σε αυτο που λες εχεις δικιο οτι η ποιοτητα εικονας στις καινουριες καρτες που βγηκαν και απο τις δυο εταιρειες ειναι πανω κατω ιδια Αλλα η ΑΤΙ ειναι σαφως καλυτερη στις επιδοσεις οπως λενε και τα καινουργια αποτελεσματα που βγηκαν απο bencmarks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 αν κι εχω την Nvidia GF 4 MX 440 128MB (που ειναι για τον Π....) !!! Προτιμο χιλιες φορες μια ΑΤΙ και βασικα ειπα τον μπαρμπα μου να μου φερει την ATI - Asus X800Pro TD 256 MB σε AGP 8x !!! αυτην πως την κοβετε? καλη ειναι ? θα κανει δουλεια? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αυτή έχω και εγώ... πολύ καλή κάρτα. Αρκεί να δεις τα γραφικά του FarCry σε VeryHigh και θα πειστείς. Απλά 2 πράγματα: 1. Ελπίζω το σύστημά σου να είναι top γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για VGA αν δεν την εκμεταλλευτείς πλήρως. 2. Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις, η ATI κάπου κοντά στο Σεπτέμβρη θα βγάλει την κάρτα και σε PCI-Express που θεωρητικά θα τρέχει λίγο πιο γρήγορα από την AGP8. Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (16 Ιούλ. 2004 , 16:47) Αυτή έχω και εγώ... πολύ καλή κάρτα. Αρκεί να δεις τα γραφικά του FarCry σε VeryHigh και θα πειστείς. Απλά 2 πράγματα: 1. Ελπίζω το σύστημά σου να είναι top γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για VGA αν δεν την εκμεταλλευτείς πλήρως. 2. Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις, η ATI κάπου κοντά στο Σεπτέμβρη θα βγάλει την κάρτα και σε PCI-Express που θεωρητικά θα τρέχει λίγο πιο γρήγορα από την AGP8. το θεμα ειναι οτι τωρα ο μπαρμπας μου ειναι κοντα στην κινα και οπου να ναι θα γυρισει και τον ειπα να μου φερει τα εξης : Cpu - P4 3.4(prescott), M/b - Asus P4800V Deluxe , Ram - 2 512MB 400Mhz , H/D - WD 7200 rpm 200G , και καρτα γραφικων - Ati Asus X800Pro TD 256MB Με αυτο το συστημα μια χαρα δεν θα τρεχει την καρτα? και λογικα και με αυτην την καρτα και ολα τα αλλα που θα φοραει θα τα τρεχει ολα ΤΕΛΕΙΑ σε Full Αναλησεις ε? η θα τα κολλαει παλι ??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Μια χαρά το σύστημα... Όλα τα τωρινά παιχνίδια μια χαρά στο full. Και λέω τωρινά γιατί κάπου διάβασα ότι το Doom3 με GeForce 6800Ultra και πολύ καλό σύστημα έπαιζε μέχρι High και στο VeryHigh κόλλαγε. Αλλά τώρα σου μιλάω για παιχνίδι κορυφής που θα κυκλοφορήσει σε κάτι μήνες οπότε πάρε το σύστημα που μου λες τώρα και μην ανησυχείς, θα πετας. Θα χορτάσεις γραφικά... :) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 M/B ASUS P4P800 DELUXE CPU P4 3.4GHz NORTHWOOD RAM 2x512 @400 HDD 120GB SATA GPU NVIDIA GeForce FX 5200 256MB DVD-RW LITE-ON DUAL LAYER DVD-RW NEC ΣΕ USB2.0 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΗΚΗ γιατί δουλεύω μόνο εφαρμογές γραφείου........ το πιο καλό για τον καθένα είναι διαφορετικό........ φιλάκια Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (16 Ιούλ. 2004 , 19:12) M/B ASUS P4P800 DELUXE CPU P4 3.4GHz NORTHWOOD RAM 2x512 @400 HDD 120GB SATA GPU NVIDIA GeForce FX 5200 256MB DVD-RW LITE-ON DUAL LAYER DVD-RW NEC ΣΕ USB2.0 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΗΚΗ γιατί δουλεύω μόνο εφαρμογές γραφείου........ το πιο καλό για τον καθένα είναι διαφορετικό........ φιλάκια Μηπως ειναι λιγο off-topic? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Οχι, απλά θέλω να πω ότι πάντα η κάρτα είναι συνάρτηση του τι σύστημα έχεις, τι εφαρμογές το χρησιμοποιείς κλπ..... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (17 Ιούλ. 2004 , 21:06) Οχι, απλά θέλω να πω ότι πάντα η κάρτα είναι συνάρτηση του τι σύστημα έχεις, τι εφαρμογές το χρησιμοποιείς κλπ..... Ok!Με αυτο που λες συμφωνω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 h poiotita tis ATi einai akoma kaluterh ap tis NV eidika otan mpenei to antialising,exei dromo akoma h NV sto 8ema poiotita an to fiaksei kai pote diladi giati opws kai sto parel8on me tis kartes tis edeikse oti den thn noiazei kai toso auto,kai prothma na bgazei oso mporei pio megales epidoseis sta bench,kala pou h ATI krataei thn poiotita kai anagazei kai thn NV na akolou8ei ws 1 ba8mo,alliws 8a sou elega egw pou 8a tan akoma h poiotita oikonas tis NV,se epipeda TnT gia osous 8umounte ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 exw nvidia gf4 mx 440 64mb.. ths plakas.. h epomenh tha einai ati kai mallon h 9800 pro.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ξερει κανεις ποτε ειναι η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας της ΑΤΙ Χ800ΧΤ στην Ελλαδα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Μα τέτοιες κάρτες υπάρχουν ήδη στα καταστήματα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=873&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=201796&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (19 Ιούλ. 2004 , 13:21) Μα τέτοιες κάρτες υπάρχουν ήδη στα καταστήματα http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=873&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=201796&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Δεν μιλαω για τη Χ800PRO αλλα για τη Χ800ΧΤ Το link που εδωσες ειναι για την PRO και οχι για την ΧΤ :( Ψαχνω σε ολα τα sites των ελληνικων καταστηματων πληροφορικης και δε βρισκω με τιποτα την Χ800ΧΤ :( Και απο εκει βγαζω το συμπερασμα οτι η Χ800ΧΤ δεν εχει ερθει στην Ελλαδα :( Γι 'αυτο ρωταω αν ξερει καποιος ποτε θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Βγηκε το DOOM 3!!! :D Εκει θα δουμε ποια ειναι καλυτερη! Χ800ΧΤ ή 6800Ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 file mou an pas mia bolta sthn stournara 8a breis sigoura kai XT,An exei er8ei h pro 8a einai kai h XT edw mhn koitas sto plaisio h an8rwpoi einai gia ta mpaza ekei!mia bolta an kaneis sthn stournara 8a thn breis thn XT :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts