kentoner2000 Δημοσιεύτηκε July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2004 ATI vs NVidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 :!: Ποια πιστεύετε οτι είναι καλύτερη??? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αυτή τη στιγμή η ATI υπερέχει έστω και με μικρό προβάδισμα. Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 ati αν και μεινεκτει στους Pixel shaders που ειναι πολυ σημαντικοι για τα μελλοντικα καλα games.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Όταν με το καλό δούμε παιχνίδια που να χρησιμοποιούν pixel shader 3 (ακόμα τα παιχνίδια είναι στα ps 1), τότε το συζητάμε ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Mετά την τραυματική μου εμπειρία με την Ati, που την έχω πει σε τουλάχισον άλλα 2 παρόμοια threads, θα ρίξω μια ψήφο στην nvidia. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ATI δαγκωτό... απλά είναι πιο μπροστά :) PS: λίγο εκτός αλλά... ξέρει κανείς τι τάξεως θα είναι η βελτίωση των επιδόσεων στις κάρτες PCI-Express? Δηλαδή μια Ati X800 PCI-Express πόσο καλύτερη θα είναι από την αντίστοιχη AGP8? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ATI... Pros Revan: Allazei o tropos diametagogis dedomenon kai an den doume kati praktiko, mono me theories einai kalitera na min krinoume. To mono sigouro kai opos anamenetai i PCI-Express tha ektokseusi tis taxitites sta ipsi! Let's see! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Εγώ ψηφίζω NVIDIA γιατί έχει σαφώς ανώτερους drivers για Linux απο την ATI... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:05) Εγώ ψηφίζω NVIDIA γιατί έχει σαφώς ανώτερους drivers για Linux απο την ATI... το μονο σημειο οπου υπερεχει η nvidia Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:26) το μονο σημειο οπου υπερεχει η nvidia Μην ξεχνάς τα Pixel Shaders :whistle: ;) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:31) Μην ξεχνάς τα Pixel Shaders :whistle: ;) τα οποία υπάρχουν μόνο στο μυαλό της NVIDIA, δεν γίνεται να θεωρηθεί πλεονέκτημα η υποστήριξη PS3 την στιγμή που δεν χρησιμοποιούνται ούτε καν οι PS3, δεν νομίζω ότι η ΑΤΙ είναι χαζή, όταν έρθει η ώρα θα κάνει την κίνησή της Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Δεν αναφέρομαι μόνο στα pixel shaders 3.0 αλλά και στα 2.0 H NVIDIA έχει καλύτερη υποστήριξη Pixel Shaders στα μοντέλα της. Αν θέλεις να έχεις Pixel Shaders 3.0 αγόρασε την NVIDIA GeForce FX 6800 και το Far Cry. EDIT: Κανείς δεν είπε οτι η ATI είναι χαζή. Ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις ανάγκες του, για παράδειγμα εγώ που χρησιμοποιώ Linux προτιμώ την NVIDIA. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 8 Ιούλ. 2004 , 12:04) ATI δαγκωτό... απλά είναι πιο μπροστά :) PS: λίγο εκτός αλλά... ξέρει κανείς τι τάξεως θα είναι η βελτίωση των επιδόσεων στις κάρτες PCI-Express? Δηλαδή μια Ati X800 PCI-Express πόσο καλύτερη θα είναι από την αντίστοιχη AGP8? Σε ενα συγκριτικο πουειδα ειχαν ελαχιστη διαφορα! Το pci-express ειναι στα πρωτα του βηματα,οπως και με το sata δεν υπαρχει Η διαφορα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν είναι το κατάλληλο σημείο αλλά απλώς πληροφοριακά μόλις βγήκαν οι νέοι catalyst 4.7 :) :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει παιχνίδι που να χρησιμοποιεί Pixel Shader 2.0 (ούτε καν 3). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιούλ. 2004 , 15:31) Μην ξεχνάς τα Pixel Shaders :whistle: ;) επισης μην ξεχναμε και το λογοτυπο : Nvdia " The Way It's Meant to PLAY " :cool: παρολλα αυτα προτιμησα ati για τις καλυτερες επιδοσεις τους.. και φυσικα για το καλυτερο design. αυτη η 6800 ειναι πολυ ασχημη εμφανισιακα. το ανεμιστηρακι καλυπτει ολη την επιφανεια της καρτας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 xazi erwtisi: ti einai ta pixel shaders re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 φωτοσκιασεις αν δεν κανω λαθος. και νομιζω οτι στα doom 3 και half life 2 θα υπαρχουν pixel shaders 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο 1.3 patch του FarCry θα προσπαθήσουν να βάλουν ps3. Υπάρχει τέτοια περίπτωση??? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν γιατι τοτε το παιχνιδι δεν θα μπορει να το παιξει κανεις εκτος απο αυτους που εχουν καρτες γραφικων τριτης γενιας nvdia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:22) δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν γιατι τοτε το παιχνιδι δεν θα μπορει να το παιξει κανεις εκτος απο αυτους που εχουν καρτες γραφικων τριτης γενιας nvdia. Να σου θυμίσω ότι τo patch 1.2 θα βγει σε συνεργασία με την Nvidia.... Εξ'άλλου θα μπορούσαν -φαντάζομαι- να έχουν επιλογή enable/disable των pixel shaders. :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 PS: A programmable shader unit that manipulates individual pixels. Pixel shaders can create bump maps, reflective surfaces, and even programmatically generated textures. ---- για το far cry εγω ακουσα για ps2 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Όντως, αυτό για το Far Cry αληθεύει αλλά μάλλον θα αργήσει πολύ... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:16) Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο 1.3 patch του FarCry θα προσπαθήσουν να βάλουν ps3. Υπάρχει τέτοια περίπτωση??? Αν το κάνουν αυτό τότε είναι ζώα βασικά...δεν χρειάζεται η ATI το farcry, το Farcry χρειάζεται την ΑΤΙ ;) Αλλά να μου πεις, αφού τους τα χώνει η N-Vidia, όλα είναι πιθανά Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts