alkis_7 Δημοσιεύτηκε January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2013 Καλησπέρα. Θέλω να πιάσω το ασύρματο δίκτυο του δήμου το οποίο εκπέμπει περίπου από απόσταση ενός χιλιομέτρου. Σκέφτομαι για κατευθυνόμενη κεραία. Ξέρετε κάποιον τρόπο εγκατάστασης ή έχετε κάποιες προτάσεις να μου προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα. Θέλω να πιάσω το ασύρματο δίκτυο του δήμου το οποίο εκπέμπει περίπου από απόσταση ενός χιλιομέτρου. Σκέφτομαι για κατευθυνόμενη κεραία. Ξέρετε κάποιον τρόπο εγκατάστασης ή έχετε κάποιες προτάσεις να μου προτείνετε; Ευχαριστώ. λοιπον.. υπαρχουν πολλοι τροποι.... ισως ο φτηνοτερος ειναι... να παρεις ενα router που να μπορει να δουλεψει ως repeater και να το βαλεις στο μπαλκονι σου. Αυτο βεβαια ειναι ψιλοεπικινδυνο και λιγο δυσκολο γιατι... εξω εχεις βροχες κρυο κλπ κλπ. Η καλυτερη λυση λοιπον ειναι... να βαλεις μια εξωτερικη κατευθυντικη κεραια και μαζι με ενα access point/repeater με αποσπωμενη κεραια να συνδεσεις την κεραια και εισαι ετοιμος. κοστος πανω κατω... λιγοτερο απο 80 ευρω... Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μάλιστα. Τώρα πρόσεξα την απάντηση! Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts