charlie_pace4 Δημοσιεύτηκε January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2013 Καλησπέρα! Θέλω να δημιουργήσω μερικούς φακέλους στον υπολογιστή μου σε διαφορετικές τοποθεσίες και να συγχρονίζονται. Για την ακρίβεια θέλω να έχω έναν φάκελο στο σκληρό, και ότι αλλαγές κάνω να περνάνε αυτόματα στο dropbox, google drive και skydrive και σε έναν εξωτερικό σκληρό. Μπορώ να το κάνω αυτό με κάποια λειτουργία των Windows [αν ναι, πώς?] ή πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα [αν ναι, ποιο προτείνετε?]? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα! Θέλω να δημιουργήσω μερικούς φακέλους στον υπολογιστή μου σε διαφορετικές τοποθεσίες και να συγχρονίζονται. Για την ακρίβεια θέλω να έχω έναν φάκελο στο σκληρό, και ότι αλλαγές κάνω να περνάνε αυτόματα στο dropbox, google drive και skydrive και σε έναν εξωτερικό σκληρό. Μπορώ να το κάνω αυτό με κάποια λειτουργία των Windows [αν ναι, πώς?] ή πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα [αν ναι, ποιο προτείνετε?]? Δεν σε καλύπτει δηλαδή το dropbox ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Όχι, θέλω να το έχω τοπικά και να σώζονται και σε άλλους φακέλους.. Δεν είναι αναγκαστικά Dropbox, αλλά σε 2 διαφορετικους σκληρούς κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Νομίζω ότι χρειάζεσαι αυτό: Synctoy 2.1 http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15155 Είναι πανεύκολο στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 νομίζω κάνει τη δουλειά που θέλω με ματιά που έριξα! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δες και το FreeFileSync. To βρίσκω λίγο πιο εύχρηστο από το Synctoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δες και το FreeFileSync. To βρίσκω λίγο πιο εύχρηστο από το Synctoy Αυτό θα πρότεινα και εγώ. Το χρησιμοποιώ και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts