Φίλιππος Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 6 Ιούλ. 2004 , 17:18) Σήμερα πέρασα απο την Κατεχάκη και είδα την υπέροχη σε σχήμα και μέγεθος γέφυρα.... Μου άρεσε ιδιαίτερα... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 8 Ιούλ. 2004 , 22:14) εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ από το στέγαστρο... όχι βέβαια ότι η γέφυρα με ξετρελαίνει.. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 8 Ιούλ. 2004 , 22:21) Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντώνη. :rotfl: Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Προτότυπο!:p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Μα... παραβλέψατε σκόπιμα το επόμενο του εκθειαστικού μου μηνύματος, που έγραφα πως δεν μου αρέσει, λόγο του δυσθεώρατου κόστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Eγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη γέφυρα δεν ταιριάζει με τον περιβάλλοντα χώρο. Εχει μοντέρνα σχεδίαση αλλά βρίσκεται ανάμεσα σε κακόγουστες, βρώμικες και απρόσωπες πολυκατοικίες..είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (10 Ιούλ. 2004 , 21:51) ..είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα! Η μαλλον το αντιστροφο!!!! :p :p :p Η μυγα ειναι μαυρη μεσα σε ασπρο γαλα ενω η γεφυρα ειναι ασπρη μεσα σε μαυρες βρωμικες πολυκατοικιες!!!! :p :p :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Οντως δεν ταιριαζει αφου οι γυρω πολυκατοικιες στους Ελληνορωσσους ειναι τουλαχιστον 20ετιας. Το μονο συχρονο κοντα της ειναι το μετρο,οι εγκαταστασεις του γουδιου λιγο μακρυτερα και τα γραφεια της Αττικο μετρο. Ειναι ωραιο σαν εισοδο στο Δημο Αθηναιων ομως. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraSTREIDIA Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 emena pali m'aresei polu!polu empneusmeno to sxedio!!!!1 ergo texnis! Παράθεση Μετα απο αρκετο καιρο μυρισε θαλασσα ξανα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Εμπνευσμένο σχέδιο σε ένα περιβάλλον άσχημο κ αντιαισθητικό..όμως! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (11 Ιούλ. 2004 , 12:46) Εμπνευσμένο σχέδιο σε ένα περιβάλλον άσχημο κ αντιαισθητικό..όμως! Aπό κάπου πρέπει να αρχίσει και η αισθητική αναβάθμιση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2004 Aς φτιάξουν πρώτα όλες τις προσόψεις των πολυκατοικιών, ας δώσουν χρώμα στα κτίρια και στην πόλη και τότε ας την φτιάξουν... Δεν ξεκινάμε από το τέλος.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts