taliban Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το πιο σωστό για μένα είναι από την στιγμή που δεν δίνει τον φορτιστή να ζητήσετε ή επιστροφή χρημάτων ή μείωση ισόποση του ποσού στους λογαριασμούς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το πιο σωστό για μένα είναι από την στιγμή που δεν δίνει τον φορτιστή να ζητήσετε ή επιστροφή χρημάτων ή μείωση ισόποση του ποσού στους λογαριασμούς Σωστό! Αλλά πολύ καλό για να είναι αληθινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το πιο σωστό για μένα είναι από την στιγμή που δεν δίνει τον φορτιστή να ζητήσετε ή επιστροφή χρημάτων ή μείωση ισόποση του ποσού στους λογαριασμούς Για να γίνει αυτό πρεπει να μαζευτούν όλοι όσοι πήραν το κινητό απο wind.κάτι που δεν γίνεται.η wind το ξέρει και το εκμεταλλεύεται Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Αρα που καταλήγουμε παιδιά πως η εταιρίες στις Ελλάδα πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων κάνουν ότι γουστάρουν. Πήραν κανέναν άλλο τηλέφωνο? Εμένα όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Αρα που καταλήγουμε παιδιά πως η εταιρίες στις Ελλάδα πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων κάνουν ότι γουστάρουν. Πήραν κανέναν άλλο τηλέφωνο? Εμένα όχι ακόμα. Καταλήγουμε οτι είναι κλέφτες :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μίλησα με wind και οι φορτιστες θα έρθουν. Περισσότερα νέα θα έχω τη πέμπτη. Επίσης εμαθα οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λεφτά αυτά μαζί με επιδότηση αν έχετε. Εγώ προσωπικά θα περιμένω τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Για να γίνει αυτό πρεπει να μαζευτούν όλοι όσοι πήραν το κινητό απο wind.κάτι που δεν γίνεται.η wind το ξέρει και το εκμεταλλεύεται καλά ...πήγαινε και κάνε ένα τσαμπουκά και να είναι μέσα 5-6 πελάτες, απείλησε ότι θα κάνεις καταγγελία και θα σου πω εγώ αν πιάσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 καλά ...πήγαινε και κάνε ένα τσαμπουκά και να είναι μέσα 5-6 πελάτες, απείλησε ότι θα κάνεις καταγγελία και θα σου πω εγώ αν πιάσει Oχι δεν θελει τσαμπουκαδες.Δικηγορο ομαδικο θελει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Oχι δεν θελει τσαμπουκαδες.Δικηγορο ομαδικο θελει καλά δεν είπα να πάτε και να παίξετε μπουνιές.....αλλά μία έντονη διαμαρτυρία δεν θα έκανε κακό :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στα καταστήματα οι φορτιστές. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. H απάντηση που έδωσε η wind στο facebook..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Μίλησα με wind και οι φορτιστες θα έρθουν. Περισσότερα νέα θα έχω τη πέμπτη. Επίσης εμαθα οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λεφτά αυτά μαζί με επιδότηση αν έχετε. Εγώ προσωπικά θα περιμένω τον φορτιστή. Όταν με κάλεσαν από wind για να διαλέξω αν θέλω τον φορτιστή ή να χρησιμοποιήσω το ποσό για αξεσουάρ LG ρώτησα αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με την επιδότηση μου και μου απάντησαν αρνητικά. Και το θέμα είναι οτι είχα επιδότηση και τη χρησιμοποίησα κιόλας. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στα καταστήματα οι φορτιστές. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. H απάντηση που έδωσε η wind στο facebook..... Πραγματικό μπάχαλο. Δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Αυτό το από μήνα σε μήνα, που τώρα έγινε από μέρα σε μέρα πολύ έχει κουράσει. Edited June 7, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 δεν με ενθουσιασε η ζελατινα, παιζει και να μην την εβαλα σωστα βεβαια, αφου κολησε μια τριχουλα απο μπροστα και δεν εφευγε με τιποτα... λεει οτι οι φουσκαλες φευγουν μετα απο 48 ωρες αλλα μπα... αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ειναι η αισθηση της αφης ... πολυ κολαει το δαχτυλο πανω της.. θα τσεκαρω κατι φθηνιαρικες με 5 ευρω οι 5 που φορεσα σε αλλο κινητο και μου βγηκαν μια χαρα!! Μου ηρθαν κ εμενα κ θα τις βαλω σημερα. Τις εβαλες με νερο? Λεω να προσπαθησω χωρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχει βρει κανείς στην Ελλάδα mhl καλώδιο από usb σε hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχει βρει κανείς στην Ελλάδα mhl καλώδιο από usb σε hdmi? Φίλε μου το nexus 4 δεν είναι συμβατο με mhl αλλά μονο με slimport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σορυ δεν το ήξερα. Ψάχνω για το optimus g και νόμιζα ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Μου ηρθαν κ εμενα κ θα τις βαλω σημερα. Τις εβαλες με νερο? Λεω να προσπαθησω χωρις Ναι είναι απαραίτητο με σαπούνι και νερό... Πιστεύω οτι σαν τοποθέτηση αμα δεν μου είχε κολλήσει μια τριχουλα, θα εμπαινε πολυ πιο ευκολα. Η πισω ζελατινα μπηκε πολυ πιο ευκολα και δεν εμεινε καμια φουσκαλα. Οπως και να χει, θα μου κανει refund τα χρηματα και θα πάρω καποιες δοκιμασμενες με 5 ευρώ οι 3, που μου αφήνουν καλύτερη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ναι είναι απαραίτητο με σαπούνι και νερό... Πιστεύω οτι σαν τοποθέτηση αμα δεν μου είχε κολλήσει μια τριχουλα, θα εμπαινε πολυ πιο ευκολα. Η πισω ζελατινα μπηκε πολυ πιο ευκολα και δεν εμεινε καμια φουσκαλα. Οπως και να χει, θα μου κανει refund τα χρηματα και θα πάρω καποιες δοκιμασμενες με 5 ευρώ οι 3, που μου αφήνουν καλύτερη αίσθηση. Αυτές που θα πάρεις καλύπτουν όλη την οθόνη ? Δώσε ενα link αν μππρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Ο αδερφος μου ηρθε απο κυπρο και μου εφερε κτ ζελατινες απιστευτες.με νερο τις εβαλα.απιστευτη αισθηση στο δακτυλο κ πολυ ωραια εφαρμογη.λιγο τσιμπημενες στη τιμη βεβαια.δε καλυπτει ολη την οθονη στα πλαινα αλλα δε με πειραζει Edited June 9, 2013 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Η εικόνα είναι crystal clear και εμένα προσωπικα μου "αρέσει" παρα πολύ η αφή... Δεν "κολλάει" πανω το δάκτυλο σου :) Απο εδώ και πέρα θα παίρνω τέτοιες δεν ξανά πληρώνω skinomi 20€ Ενημερωσε μας μολις την παρεις γιατι ειναι μια απο τις λιγες θηκες που πιστευω οτι ειναι τελειες και θελω να την παρω και εγω μετα τις εντυπωσεις σου .... Ο αδερφος μου ηρθε απο κυπρο και μου εφερε κτ ζελατινες απιστευτες.με νερο τις εβαλα.απιστευτη αισθηση στο δακτυλο κ πολυ ωραια εφαρμογη.λιγο τσιμπημενες στη τιμη βεβαια.δε καλυπτει ολη την οθονη στα πλαινα αλλα δε με πειραζει μπορείς να μας δείξεις ποιες είναι? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Η συσκευασια δε λεει κτ.απλα η καθεμια ειναι σε σακουλακι διαφανες.δοκιμασα τη πρωτη με νερο και μπηκε τελεια.τη ξαναβγαλα τη ξαναπλυνα κ το ιδιο.δε καταλαβαινει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αυτές που θα πάρεις καλύπτουν όλη την οθόνη ? Δώσε ενα link αν μππρεις http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181126104784 γραψε λαθος 1.7 ευρω οι 5!!:blink: δεν ξερω αν καλυπτουν ολη την οθονη, λογικα θα καλυπτουν οτι χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181126104784 γραψε λαθος 1.7 ευρω οι 5!!:blink: δεν ξερω αν καλυπτουν ολη την οθονη, λογικα θα καλυπτουν οτι χρειαζεται. Μη ξεχνατε πως οι αισθητηρες δε πρεπει να καλυπτονται.στις ζελατινες που αναφερατε καλυπτονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μολις μου ήρθε pm από την wind στο fb και μου είπαν για δεύτερη φορά πως οι φορτιστές θα είναι στα καταστήματα μέσα στην βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μακάρι να είναι αλήθεια. Δεν πιστεύω τίποτα πλέον. Και pm κιόλας;! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ναι τους είχα ρωτήσει πρίν από κάτι μέρες μέσω Pm για το τι θα γίνει και μου απάντησαν σήμερα. Την ίδια απάντηση μου έδωσαν και στο post που είχα κάνει στο wall τους. Φαίνεται άμα μπέις στην σελίδα τους στο fb. Εμένα με προβληματίζει το ότι πήραν τηλ κάποιον από εδώ μέσα και του είπαν να περάσει να παραλάβει τα αξεσουάρ.. Τι να πω αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν πιστεύω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts