diver86 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δωστε μου αν θελετε link απο το ημιγνησιο κ ενα απο τ γνησιο.στο ebay τα πιο πολλα λενε original και ειναι για santa barbara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Και εσύ απο dx-box ε ? ;) γάτα είσαι :) diver86 Σήμερα 17:57 Δωστε μου αν θελετε link απο το ημιγνησιο κ ενα απο τ γνησιο.στο ebay τα πιο πολλα λενε original και ειναι για santa barbara σου έδωσε την απάντηση για το ημιγνήσιο ο παραπάνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εχει παρει κανεις το γνησιο bumper?να δω αξιζουν τα 10-15 ευρω παραπανω? Έχω το γνήσιο bumper περίπου εικοσαριά μέρες τώρα και μπορώ να πω πως εφαρμόζει άψογα και η ποιότητα του είναι πολύ καλή. Τα κουμπιά επίσης άψογα. Για το nexus 4 μιας και οι περισσότερες επώνυμες εταιρίες δεν βγάλαν θήκες για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θεωρώ πως είναι η μόνη θήκη που αξίζει κανείς να αγοράσει και το λέω αυτό αφού πρώτα είχα παραγγείλει μερικές άλλες μιας και το bumper ήταν κάπως δυσεύρετο προς αγορά τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καποιο link να το παραγγειλω φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καποιο link να το παραγγειλω φιλε μου? Από το γερμανικό play store της Google το πήρα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Οποτε παω με το κινητο να μπω να δω σε play store μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μας.καπου ειχα δει μια λυση,ψαχνω αλλα τζιφος.καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ρε παιδια ενα καλο protection που να πιανει ολοι την οθονη εχω ενα ματ φαση τωρα αλλα και δεν πιανει ολη την οθονη και μου χαλαει λιγο την ευκρινια και μαζευει πολυ λαδιλα πανω...εχουμε κατι στα υποψην;; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Ρε παιδια ενα καλο protection που να πιανει ολοι την οθονη εχω ενα ματ φαση τωρα αλλα και δεν πιανει ολη την οθονη και μου χαλαει λιγο την ευκρινια και μαζευει πολυ λαδιλα πανω...εχουμε κατι στα υποψην;; Παρε skinomi ή αλλιως bestskinever .... εγω σου προτεινω skinomi... Οποτε παω με το κινητο να μπω να δω σε play store μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μας.καπου ειχα δει μια λυση,ψαχνω αλλα τζιφος.καθε βοηθεια δεκτη http://www.tunnelbear.com/ κατεβαζεις , εγκαταστεις ,ρυθμιζεις σε γερμανια/αγγλια ,ενεργοποιεις και εισαι ετοιμος .... Από το γερμανικό play store της Google το πήρα. καποια συγκριση με καποιο μη γνησιο ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. --------<>-------- εβγαζε uknown error αλλα τωρα διορθωθηκε Edited May 17, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εχει παρει κανεις το γνησιο bumper?να δω αξιζουν τα 10-15 ευρω παραπανω? Ελα φιλέ μ κ εγώ το έχω το γνήσιο και είμαι πολύ ευχαρθστημενος . δεν έχω δοκιμάσει τα αλλά βέβαια αλλά το δικο μ είναι μια χαρα! Τα κουμπιά εφαρμόζουν άψογα δεν έχω πατήσει ποτε κάποιο κουμπί 2 φορες για να πιασει παντα με την πρωτη ! Το έχω 2 μηνες περιπου και είναι όπως ακριβως το είχα πάρει καμμία φθορά! Το μόνο που κανει το bumper νομίζω λίγο παραπάνω απο τις αλλες θήκες είναι οτι αυξάνει λίγο το πλάτος και με το ενα χέρι δύσκολα μπορείς να φτάσεις κάθε γωνία της οθόνης(εξαρτάται βέβαια και απο το χερι του καθενός!!) Αυτά απο μένα ελπίζω να βοήθησα.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παρε skinomi ή αλλιως bestskinever .... εγω σου προτεινω skinomi... http://www.tunnelbear.com/ κατεβαζεις , εγκαταστεις ,ρυθμιζεις σε γερμανια/αγγλια ,ενεργοποιεις και εισαι ετοιμος .... καποια συγκριση με καποιο μη γνησιο ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. --------<>-------- εβγαζε uknown error αλλα τωρα διορθωθηκε Μαλλον κατι τετειο σκεφτομουν και εγω...θα το τσιμπισω μονο μπροστα γιατι εχω το bumper και πισω που γκρατσουνιστικε μεν αλλα δεν με καιει...και θα δω!!thanks!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 ένας σίγουρα .....ο g47 που έχεις όμως χαθεί τον τελευταίο καιρό. Αρκετοί έχουν πάρει ημι-γνήσιο, ένας από αυτούς είμαι και εγώ και κανένα 2μηνο + που το έχω οι εντυπώσεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ ! Διαβαζω καθημερινα αλλα εχει πεσει πολλη δουλεια και εδω αναλωνομαστε σε θεματα που εχουν απαντηθει πολλες φορες πλεον, οποτε δεν εχει νοημα να γραφουμε.. Οποτε παμε παλι.. Το bumper αν θες προστασια απο πτωσεις θα κλαις το κινητο. Με εχει σωσει απο γρατσουνιες και μονο αυτο. Πλεον εδω και μηνες εχω βγαλει ολες τις θηκες που αγορασα και το εχω με full skinomi και bumper, θελω το κινητο οσο το δυνατον κοντα στο αρχικο του σχημα και μονο με bumper γινεται αν πρεπει να φορας κατι. Οχι, δεν αξιζει η αυθεντικη που αγορασα. Προστασια δεν εχεις ετσι κι αλλιως, πιο χοντρη η imitation δεν ειναι, οποτε παρτε τη πιο φθηνη.. Οταν εχω δουλεια στο πεδιο με σκονη και χωμα βεβαια μου λειπουν τις θηκες. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλώς τον George:) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, στην ίδια κατάσταση Είμαι και εγώ , μπρος_πίσω μεμβράνη συν bumper από dx box , εδώ και τρεις μήνες περίπου και Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχω πέσει σε "στραβή" Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Μετα απο 23 μέρες ήρθε η θήκη μόλις. Αψογη εφαρμογή, πολύ ελαφριά, με δυο ζελατινες δώρο μέσα (ποιότητα δεν ξέρω). Φίλε μου οι εντυπώσεις σου ποιες είναι; :) Edited May 18, 2013 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εγω παντως ειμαι της αποψης μιας ζελατινης μπρος και πισω και τιοιτα αλλο!!!!η αισθηση στο χερι ειναι κορυφαια.....αντε το πολυ ενα bumper...για θηκες δεν μαρεσει καμμια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εγω παντως ειμαι της αποψης μιας ζελατινης μπρος και πισω και τιοιτα αλλο!!!!η αισθηση στο χερι ειναι κορυφαια.....αντε το πολυ ενα bumper...για θηκες δεν μαρεσει καμμια.... Πέστα ρε άνθρωπε! Και γω ακριβως αυτό κάνω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Παρε skinomi ή αλλιως bestskinever .... εγω σου προτεινω skinomi... http://www.tunnelbear.com/ κατεβαζεις , εγκαταστεις ,ρυθμιζεις σε γερμανια/αγγλια ,ενεργοποιεις και εισαι ετοιμος .... καποια συγκριση με καποιο μη γνησιο ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. ---------------- εβγαζε uknown error αλλα τωρα διορθωθηκε Κατεβασα το tunnelbear φιλαρακο.το εκανα εγκατασταση.ολα κομπλε φιλε μου.σ ευχαριστω πολυ.να δω πως θα κανουμε την αγορα.δε μου δεχεται τη καρτα. Edited May 18, 2013 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Χτες πήρα τις darkkinght ζελατινες τις έβαλα αλλά στην μπροστινή κάτι μπήκε μέσα και έχει κολλήσει και ενοχλη, και απο αποψει υφεις δεν μου αρέσει Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δοκιμασε με σελοτειπ να τη σηκωσεις και βγαλε τ χνουδακι με ενα αλλο κομματι σελοτειπ.αν ειναι πλενομενες ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δοκιμασε με σελοτειπ να τη σηκωσεις και βγαλε τ χνουδακι με ενα αλλο κομματι σελοτειπ.αν ειναι πλενομενες ακομα καλυτερα. Την επλυνα αλλά θα δοκιμασω και αυτό με το ζελοτειπ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή την θήκη από άμαζον. Έχει πάρει κανείς την ίδια άραγε; είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Την έχω πάρει εγώ είναι τέλεια για τα δικά μου δεδομένα.. είχα πάρει και μια Ringke Fusion που δεν την εβαλα ποτε, γιατη η συγκεκριμένη pouch΄είναι αρκετά σκληρή! Δες τα λινκ απο φωτό στην υπογραφή μου υγ>αρχικά θέλει λίγο ξεχείλωμα, εγώ έβαλα πράματα μέσα για να ανοιξει λίγο. Με την θερμοκρασία πάντως ξαναμαζεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δοκιμασε με σελοτειπ να τη σηκωσεις και βγαλε τ χνουδακι με ενα αλλο κομματι σελοτειπ.αν ειναι πλενομενες ακομα καλυτερα. το δοκίμασα αλλά τίποτα :mad: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τις δικες μου τις πλενω με σαπουνι,τις ξεπλενω και τη βαζω οπως ειναι με τα νερα.σπατουλαρω κ ετοιμο.δοκιμασε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τις δικες μου τις πλενω με σαπουνι,τις ξεπλενω και τη βαζω οπως ειναι με τα νερα.σπατουλαρω κ ετοιμο.δοκιμασε ετσι να την τρίψω με σαπούνι ; απλά την έπλυνα με υγρό πιάτων και νερό Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Oχι βρε.απλα σαπουνακι νερο απαλα.ξεπλενεις.καθαριζεις με το ενα χερι την οθονη ν φυγει τυχον σκονη κ οπως ειναι με τα νερα τη τοποθετεις.παιρνεις μια καρτα και ξεκινας απο τη μεση ν βγαζεις τα νερα.στο κενο που θα φευγουν τα νερα θα εχεις ενα χαρτι κουζινας για απορροφηση.εγω χρησιμοποιω πανι με μικροινες.δεν αφηνει χνουδι.και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts