TypeRS Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Κλειδιά , πορτοφόλι και κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εχω τσαντακι μεσης στο οποιο κουβαλαω: Πορτοφολι(στο οποιο υπαρχουν λεφτα,καρτα ATM,καρτες μελους AB Βασιλοπουλος και TGI Fridays,διπλωμα οδηγησης) Ταφτοτητα Χαρτομαντηλα Σουγιαδακι Αναπτηρας(δεν καπνιζω,ουτε ειμαι εμπρηστης αλλα τον εχω μηπως λεμε τωρα χρειαστει να βαλω αναψω κανα κερι,να καψω κατι κ.τ.λ.) Πασο Καρτα ΟΑΣΑ Εισητηρια Τσιχλες Ακουστικα κινητου Στυλους-μολυβια Μπρελοκ με κλειδια(το οποιο περιεχει κλειδι σπιτιου,κλειδι αυτοκινητου,mini φακο-λεϊζερ,μετρο,σφυριχτρα και 2 διακοσμητικα μπρελοκ) Παλια εβαζα και το κινητο στην θηκη που ειχε το τσαντακι αλλα τωρα που πηρα το galaxy s3 δεν χωραει και αναγκαστικα το βαζω σε καποια τσεπη(τωρα τον χειμωνα το βαζω στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν ή της ζακετας που ειναι πιο ασφαλες για να μην μου το βουτηξουν) Είσαι πολύ οργανωμένος... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 κλειδιά?:p Δεν παίρνω..Πάντα τα ξεχνάω.. :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 1) Πορτοφόλι 2) Ακουστικά στη θήκη τους 3) Κινητό (αν δεν το έχω πάνω μου, με λούζει κρύος ιδρώτας γιατί δε θυμάμαι εύκολα που το έχω αφήσει) 4) Κλειδιά σπιτιού 5) Κομπολόι Σημειώσεις κρατώ στο κινητό και φακό έχω επίσης στο κινητό... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 α) κλειδια σπιτιου β)κλειδια αυτοκινητου γ)κλειδια μηχανης δ)κλειδια σπιτιου ε)τσαντακι με τα χαρτια (διπλωμα-καρτα-ταυτοτητα-αδειες μηχανης αυτοκινητου) στ)κινητο και tablet ζ)γαντια μιας χρησης η)μωρομαντηλα θ)ηλεκτρονικο τσιγαρο ι)ανταλακτικη μπαταρια τσιγαρου κ)ΦΑΚΟ! (με εχει σωσει απειρες φορες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ζ)γαντια μιας χρησης χαίρομαι που υπάρχουν πιο υποχόνδριοι από μένα.:p Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 χαίρομαι που υπάρχουν πιο υποχόνδριοι από μένα.:p Δεν ξερεις ποτε .... Ειδικα λογω μηχανης μου εχουν χρειαστει... Αλλα δε αδερφε σου ερχεται να κανεις και μια ληστεια... Πως θα πας? χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 α) κλειδια σπιτιου β)κλειδια αυτοκινητου γ)κλειδια μηχανης δ)κλειδια σπιτιου ε)τσαντακι με τα χαρτια (διπλωμα-καρτα-ταυτοτητα-αδειες μηχανης αυτοκινητου) στ)κινητο και tablet ζ)γαντια μιας χρησης η)μωρομαντηλα θ)ηλεκτρονικο τσιγαρο ι)ανταλακτικη μπαταρια τσιγαρου κ)ΦΑΚΟ! (με εχει σωσει απειρες φορες) Τώρα εσύ ή έχεις κάνει τυπογραφικό λάθος ή είσαι τόσο μπροστά που παίρνεις μαζί σου και τα εφεδρικά κλειδιά για να είσαι cool σε περίπτωση που χάσεις τα πρώτα:lol::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Κινητό, ελαχιστα χρηματα και μια βίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Κινητό, ελαχιστα χρηματα και μια βίδα. Γιατί ελάχιστα; :confused: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γιατί ελάχιστα; :confused: Το ελάχιστα σε πείραξε κ όχι η βίδα;!:p 1)Δίπλωμα 2)Κάρτα δουλειάς 3)Πάσο δουλειάς 4)Κάρτες τραπεζών 5)Κλειδιά σπιτιού 6)Κλειδιά αυτοκινήτου 7)Τηλέφωνα συναδέλφων Όλα αύτα σε τσαντάκι. Στη σχολική τσάντα τώρα που περνω για δουλειά:p 1)Χαρτομάντιλα 2)Αντισηπτικό 3)Μαντηλακια detol 4)Φακός,δε βολεύει να βγάζω το κινητό στη δουλειά! 5)Φορτιστής αυτοκινήτου 6)Θήκη γυαλιών 7)Κασκόλ 8)Σκουφάκι Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γιατί ελάχιστα; :confused: Γιατί έχοντας την βίδα στην τσέπη μπορεί να απειλήσει οποιοδήποτε θέλει, έτσι ώστε να του αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό λέγοντάς του: "Ή μου δίνεις τα λεφτά σου ή σου ξαναβάζω την βίδα που έφυγε απ'το κεφάλι σου και παύεις να παίρνεις το επίδομα τρέλας... Ίσως και να πιάσει στο ελλαδιστάν." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τώρα εσύ ή έχεις κάνει τυπογραφικό λάθος ή είσαι τόσο μπροστά που παίρνεις μαζί σου και τα εφεδρικά κλειδιά για να είσαι cool σε περίπτωση που χάσεις τα πρώτα:lol::!: ειμαι πολυ μπροστα! τοσο πολυ που οταν ανεβαινω στο μηχανακι ... ξανακατεβαινω... ψαχνω ολες τις τσεπες και το τσαντακι για να σιγουρευτω οτι εχω παρει τα κλειδια! χαχαχα Μεγαλο αγχος τα κλειδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Κινητό, ελαχιστα χρηματα και μια βίδα. Γιατί ελάχιστα; :confused: Ο ένας πιο θεός απ τον άλλον είστε δεν κοροιδεύω. Ο ένας παίρνει βίδα μαζί του και του άλλου του κανε εντύπωση που παίρνει ελάχιστα χρήματα :lol: @AntwnisSt φίλε μου συγγνώμη, αλλά με βαλίτσα κυκλοφορείς έξω? :p Edited January 4, 2013 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 XAXAXAXA ΒΙΔΑ ΛΕΕΙ!!!! :lol::lol::lol::lol: έχω δακρύσει απ' τα γέλια! αυτά τα πράγματα που κουβαλάτε είναι όντως κάθε μέρα? μου φαίνονται πολλά πάντως σε μερικούς κι όχι τόσο καθημερινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ο ένας πιο θεός απ τον άλλον είστε δεν κοροιδεύω. Ο ένας παίρνει βίδα μαζί του και του άλλου του κανε εντύπωση που παίρνει ελάχιστα χρήματα :lol: @AntwnisSt φίλε μου συγγνώμη, αλλά με βαλίτσα κυκλοφορείς έξω? :p ενα τσαντακι μεσης και τσαντα σχολικη... οταν ειμαι με την μηχανη... αλλιως ντουλαπακι στο αμαξι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ενα τσαντακι μεσης και τσαντα σχολικη... οταν ειμαι με την μηχανη... αλλιως ντουλαπακι στο αμαξι! Θέλω μάρκα τσάντας, τσαντάκι και μηχανής να δω αν σκάμε ολόιδιοι γιατί έτσι κυκλοφορώ κι εγώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Θέλω μάρκα τσάντας, τσαντάκι και μηχανής να δω αν σκάμε ολόιδιοι γιατί έτσι κυκλοφορώ κι εγώ :lol: To μόνο που απομένει πλέον είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείται και το ίδιο Username στο Φόρουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Θέλω μάρκα τσάντας, τσαντάκι και μηχανής να δω αν σκάμε ολόιδιοι γιατί έτσι κυκλοφορώ κι εγώ :lol: Αν και αποκλειεται να σκαμε ιδιοι... τσαντακι μεσης απο jumbo 3.10 χαχα τσαντα πλατης polo και "μηχανακι" ενα πειραγμενο "200" και καλα bashan... εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στη σχολική τσάντα τώρα που περνω για δουλειά:p 2)Αντισηπτικό 3)Μαντηλακια detol είμαστε πολλοί οι σιχασιάρηδες τελικά! yeeeah! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 To μόνο που απομένει πλέον είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείται και το ίδιο Username στο Φόρουμ! χαχαχα! να ρωτησουμε τους διαχειριστες αν μπορουμε παρακαλωωωω! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 είμαστε πολλοί οι σιχασιάρηδες τελικά! yeeeah! ούτε στρατό να ήσασταν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν και αποκλειεται να σκαμε ιδιοι... τσαντακι μεσης απο jumbo 3.10 χαχα τσαντα πλατης polo και "μηχανακι" ενα πειραγμενο "200" και καλα bashan... εσυ? Τσαντάκι Eastpak (ναι το κλασικό το καγκούρικο..), τσάντα Lonsdale και μηχανάκι ένα Duke 690 ;) ούτε στρατό να ήσασταν :p Φίλε πραγματικά και γω όταν βλέπω άτομα με μαντιλάκια dettol, μωρομάντηλα κλπ κατευθείαν στρατός μου ρχεται στο μυαλό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Κ γω τα κοροιδευα αυτά αλλά ήρθε η στιγμή να το λουστω!Λόγω δουλειάς τα χω!τυχαίνει μέρες που καθαρίζουμε ευχάριστα πράγματα:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Φίλε πραγματικά και γω όταν βλέπω άτομα με μαντιλάκια dettol, μωρομάντηλα κλπ κατευθείαν στρατός μου ρχεται στο μυαλό :lol: εννοείτε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts