Jump to content

Karta TV?

Bassperi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα θα υπάρχουν και αρκετές άλλες.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

1 2 3

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Παρε hauppauge! Μακραν οι καλυτερες!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Paidia!I karta den ehei vevaia kamia shesi me tin karta grafikon(Geforce Fx 5200) mou,etsi?den tha antimetopiso kana provlim me ayto,sosta?Gnorizetai poies einai i dynatoties mia kartas Tv?Tha mporo gia paradeigma na grapso mia ekpompi tis Tv se ena video file?

Μέχρι πριν από λίγο καιρό θα έλεγα ότι οι pinnacle είναι καλύτερες αν και έχω hauppauge. Όμως φίλος μου έχει συναντήσει σοβαρότατα προβλήματα στο software. Eπιπλέον ενώ έχει την pro, πρέπει να πληρώσει για να πάρει το software με το οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες της. Βέβαια κοίταξε στο γνωστό "μαγαζί" που λέγεται edonkey και το βρήκε, αλλά και πάλι δεν δούλευε καθόλου η κάρτα...

Pinnacle ruleZZzzz.

Απο software και υποστήριξη έιναι για τον φούτσο.. :(

Mε ένα DSCALER όμως κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Την τεχνολογία του DScaler (βλέπε deinterlacing...) την έχει εδω και καιρό η Hauppauge ενσωματώσει στα ίδια τα προγράμματά της. Από drivers η υποστήριξη είναι πολύ τέλεια.

Pinnacle ruleZZzzzz????? Εννοείς ότι το έχουν ρίξει στον ύπνο μήπως :!: ;)

Aπό όσες έχω δει, οι Pinnacle ήταν οι καλύτερες. Δλδ εκτός από χάλια software τι άλλο κακό έχουν; :worry:

Για να λέμε την αλήθεια Hauppauge δεν έχω δει εν λειτουργεία, οπότε δεν εκφέρω γνώμη.

ΜΑΚΡΙΑ πάντως παιδιά από την K-World USB 2.0 TV COMBO BOX που πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ. Δύο από δαύτες είχα πάρει, σε τρείς πίσουλες την δοκίμασα έκαστη και σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία με την USB.

By the way, μήπως ξέρει κανείς κανά καλό εξωτερικό tuner USB 2.0. Έχω φορητό και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να βάλω PCI... :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από τον kriz

Την τεχνολογία του DScaler (βλέπε deinterlacing...) την έχει εδω και καιρό η Hauppauge ενσωματώσει στα ίδια τα προγράμματά της. Από drivers η υποστήριξη είναι πολύ τέλεια.

Nαι, η λειτουργία deinterlace υπάρχει στους WDM drivers της hauppauge οι οποίοι όμως ποτέ δεν μου δούλεψαν σωστά. Σε επικοινωνία με την hauppauge μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες επειδή οι WDM drivers είναι σχεδιασμένοι για το σύστημα NTSC και όχι για PAL. Επίσης η ποιότητα της εικόνας του DScaler είναι κατά πολύ ανώτερη.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Nαι, η λειτουργία deinterlace υπάρχει στους WDM drivers της hauppauge οι οποίοι όμως ποτέ δεν μου δούλεψαν σωστά. Σε επικοινωνία με την hauppauge μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν ασυμβατότητες επειδή οι WDM drivers είναι σχεδιασμένοι για το σύστημα NTSC και όχι για PAL. Επίσης η ποιότητα της εικόνας του DScaler είναι κατά πολύ ανώτερη.

Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά και πάλι τις ασυμβατότητες που είχα κατά την εγκατάσταση pinnacle (και έχω δύο τελείως δυσάρεστες εμπειρίες) δεν τις συνάντησα καθόλου με τις Hauppauge.

Καλά, μετά από αυτά που έχω δει από την pinnacle, ειδικά αυτό που έγραψα πριν ότι σε χρεώνουν για να πάρεις software που αξιοποιεί πρλήρως την κάρτα (pro), δεν θα έπαιρνα ποτέ...