grigoriso Δημοσιεύτηκε January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2013 μπορω να εγκαταστησω τα win σε μνημη flash και να μην εχω σκληρο?? γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 μπορω να εγκαταστησω τα win σε μνημη flash και να μην εχω σκληρο?? γινετε? γίνεται σε εκδόσεις linux,σε windows δεν ξέρω...:confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εγώ το έχω κάνει με MultiPE, με XP/7αρια για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς (η διαδικασία είναι η ίδια με USB/CD). Το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Καμία σχέση δλδ με ένα LiveCD-Linux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παραπανω πληροφοριες? Με ενδιαφερει αυτο το θεμα. ΑΠο ταχυτητα πως παμε? Δοκιμασε κανεις να κανει χαρακτηρισμο συστηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts