inactiveaccount877 Δημοσιεύτηκε December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2012 καλησπέρα παιδιά. έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μου..ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν και τα 2 τα shift στο πληκτρολόγιο..εμένα μου φαίνεται περίεργο να χάλασαν και τα 2 ταυτόχρονα..τι να κάνω παιδιά..βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ποιο πληκτρολογιο ειναι? Το δοκιμασες να το βαλεις σε αλλο πισι να δεις αν παιζει? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount877 Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 το πληκτρολόγιο του λαπτοπ μου..:( και δεν ξέρω τι να κάνω ρε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αν ειναι εντος εγγυησης πηγαινε το για αντικατασταση. Τα αλλα πληκτρα παιζουν ολα? Αν πιανουν τα χερια σου και δεν ειναι εντος εγγυησης στη θεση σου θα δοκιμαζα να εβγαζα και να ξανακουμπωνα την καλωδιοταινια στη μητρικη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Περίεργο να χάλασαν και τα 2 ταυτόχρονα. Μηπως αλλαξες το layout του πληκτρολογιου κατα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts