Moralas Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 οποτε εγω με pureview ειμαι εκτος συναγωνισμου!δωστε μου το βραβειο απο τωρα να μην κουραζονται τα υυπολοιπα παιδια :lol: Για κάτσε, είμαστε πολλοί με pureview! Αν και σίγουρα θα παίξει ρόλο, νομίζω όχι το βασικότερο, μιας και το ταλέντο, η αντίληψη της στιγμής, ή η καλή αίσθηση θα παίξουν μεγαλύτερο! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ερώτηση: Μπορώ να την περάσω από το PhotoDJ του SE K800i για φωτισμούς, ισορροπίες και αντιθέσεις; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ερώτηση: Μπορώ να την περάσω από το PhotoDJ του SE K800i για φωτισμούς, ισορροπίες και αντιθέσεις; Ναι, μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Θα δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου με το One X! :D Let the best photo win! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Θα δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου με το One X! :D Let the best photo win! :p Αναμένω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 προτεινω να βαλετε θεμα με ολες τις συμμετοχες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts