true_cynop Δημοσιεύτηκε December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2012 (edited) Παιδια, ελπιζω να μην ειναι το λαθος thread αυτο για το post. Εριξα μια ματια αλλα δεν βρηκα πιο σχετικο thread... Λοιπον εχω ενα router SL2-141 της siemens. Μου τον ειχε δωσει η Forthnet πριν απο 3 χρονια για να γιορτασουμε την εναρξη της συνεργασιας μας (ωραιες εποχες...προ-μνημονιου..."router υπαρχουν" που ελεγε και ο Γιωργακης). Τελος παντων. Βαζω χτες να κατεβασω το Looper, πεφτω για υπνο, και ξυπναω το πρωι και ολα καλα. Σερφαρω λιγο, και πεφτει η συνδεση. Το ψαχνω λιγο και το συμπερασμα ειναι το εξης: α) Καταρχην δεν φταιει το Pc. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν 3 λαπτοπ και ενα ταμπλετ, αρα δεν φταιει ο client. β) Ενσυρματα το ιντερνετ δουλευει κανονικα, χωρις πτωσεις κλπ. (αρα δεν φταιει η forthnet) γ) δεν εχει συνδεθει κανενας αλλος στο router ασυρματα, αν κρινω απο τους connected clients που βλεπω στα σχετικα MAC address και DHCP table. δ) Το wifi ηταν κλειδωμενο με WPA (οχι τελεια κατασταση, αλλα ποσοι ξερουν ποσοι να το σπασουν αυτο;) Ως εκ τουτου εχω αποκλεισει την εξωτερικη επεμβαση. Το ασυρματο εκπεμπει, αλλα οποτε προσπαθει να συνδεθει καποιος πεφτει πριν ολοκληρωθει το handshake. Αλλαξα τα settings κλπ, αλλα δεν βλεπω γιατι να φταιει αυτο, οταν τα προηγουμενα 2 χρονια δουλευαν κανονικα. Οποιος εχει καποια εμπνευση, ευπροσδεκτος. Μπας και βγαλουμε ακρη και γλιτωσουμε την αγορα νεου router. edit: Και ξαφνικα εμφανιστηκε αγγελος κυριου και μου λεει: "Ρε μπουφο, factory reset εκανες;". Και εκανα. Και δουλεψε. Α σιχτιρ πια. edit2: Τελικα τζιφος. Με το που παει να συνδεθει καποιος χανεται. Οποιος εχει καμια ιδεα ας την πει Edited December 15, 2012 by true_cynop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Καταρχην δοκιμασες να αλλαξεις κανα firmware στον router σου? Ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με το Thomson TG585v7. Το προβλημα λυθηκε πειραζοντας τον κωδικα του user.ini την εντολη για το WPS. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 thanks για την απαντηση. Το εψαξα για το firmware αλλα δεν βρηκα καμια σχετικη σελιδα δυστυχως. Εχω μεινει στην εκδοση 3.60w, αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι η τελευταια ετσι και αλλιως. WPS δεν υποστηριζει. Αλλα και να υποστηριζε, αφου τα settings δεν αλλαχτηκαν εδω και 2 χρονια σχεδον :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Εχει βγει και η 3.63w, εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα να κανω αναβαθμιση. Αλλιως στην τελικη τηλεφωνο στη Forthnet για αλλαγη router χωρις καμια επιβαρυνση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Η κατάσταση με την σύνδεσή σου είναι όπως παλιά? PSTN - ISDN ? Ταχύτητα? DSL-DSL2. Ρίξε μια ματιά στο τροφοδοτικό σου, σπάνιο αλλά δεν ξέρεις αλλιώς firm update Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts